• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ama Yalnızım

Arkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
Iyiki dogdun ❤️Hic birsey icin uzulme odunu yontamazsin bu guzel gununu boyle stressle gecirme umarim daha guzel uzun mutlu yillarîn olsun insallah 💙🧿😍

Konuyu nasıl bosanmaya getirdiniz hemen. Bu nedenle insan bir derdini yazmaknistemiyir. Bu durumla boşanmanin ne alakası var. Evlilik bu degil yani.

Bende bosansin yazmadim. Ama evlilik bu kadinin yasadigi da degil. En azindan güzel evlilik degil. 🤷‍♀️ yani adamin genel huylarini bilmiyoruz. Ama ilgisizlik her iliskiyi öldürür

Gecen sene ilk umursamazlıgında konustum itiraz ettim malesef faydasız konusmak

Size nice mutlu yıllar dilerim. İyi ki doğdunuz. ❤️

Tek sefer konuşmayla olsaydı Dünya çok daha güzel bir yer olurdu emin olabilirsiniz. 😅

Geçen sene konuştuktan sonra bir bedel ödemediyse konunun üstüne yatmış olabilir.

İki temel yöntem var, bedel ödetebilirsiniz ve/veya ondan bağımsız olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

Bedel ödetmek için sert ama kavga etmeden sakin bir ses tonuyla direkt konuşup mesafeli durabilirsiniz. O gönlünüzü alana kadar yakın olmak için uğraşmayın bırakın kendisi gelsin, her anlamda.

Baktınız ki restorana etkinliğe çıkarmıyor, kendiniz çıkın. Olmadı uzaktan da olsa arkadaşlarla görüşün. Vazgeçilemez olmadığını bir hissetsin. Şu anda sevginizi cepte görüyor.

Sizin bu umutsuz tavrınız beni daha çok korkutuyor desem? Genelde ben ki bu forumda ben ilişkiler konusunda daha keskinimdir, aldatma şiddet varsa direkt boşanın derim, bu konuda çekinerek ilerliyorum.

Sizin durumunuzda ise eşiniz düzeltilemez değil, aslında tam bir odun. Panikleyip çaba gösterse toparlar, ama toparlamazsa da sonu kötü.

Bu bilgi ışığında sizin yerinizde olsam kendime bir süre belirlerim, atıyorum altı ay - bir yıl içinde düzelmezse son kararımı vereceğim derim. Bu süre zarfında önce gittikçe artacak şekilde sert konuşurum, çok kırıldığınızı söylerim. Araya bir mesafe koyarım yaklaşımına bakarım. Baktım yine devam ediyor aile terapisti öneririm. Bu dönemde kesinlikle çocuk yapmam elbette.

Bütün bunlardan sonra bu sürenin sonunda değerlendirirm. Olursa olur olmazsa olmaz en azından pişmanlığınız kalmayacak onu size garanti edebilirim.

Konuyu nasıl bosanmaya getirdiniz hemen. Bu nedenle insan bir derdini yazmaknistemiyir. Bu durumla boşanmanin ne alakası var. Evlilik bu degil yani.

Tam tersi için uğraşıyoruz aslında.

Konu sahibinden evlilikten vazgeçmiş de son karar için bize soruyor havası sezinliyorum, bu durum uzun vadede devam ederse ciddi problem.

Mesele doğum günü de değil, o yolda bir gün. Hiç restorana çıkmıyorlar ve özel anları yok, sevgi çiçek su ilgidir, bir çiçek ne kadar susuz dayanabilir ki?

Konu sahibinin çiçek kurumadan tepkisini koyması lazım yoksa adam sonradan ağzıyla kuş tutsa da işe yaramayacak.

Arkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
Doğum günü ve evlilik yıl dönümü önemlidir. bunun dışındakiler umurumda olmaz.
Açıkça konuşacaksınız, kavga etmeden.
Doğum günü ve evlilik yıldönümümüzü kutlamadığın için üzülüyorum. haberin olsun, durum iyi değil. sonuçlarına beraber katlanacağız canım.
Sonra da ya katlanarak devam edeceksiniz, ya da size romantizm yaşatacak, bu mutluluğu paylaşabileceğiniz biri için ....
Gerisini anlayın.
Bu kadar önemliyse ya hayat boyu evli kalıp çekersiniz, ya da yolunuzu çizersiniz ve unutursunuz.
Erkekler kolay kolay değişmez ama bi deneyin. Belki de değişir.

Tam tersi için uğraşıyoruz aslında.

Konu sahibinden evlilikten vazgeçmiş de son karar için bize soruyor havası sezinliyorum, bu durum uzun vadede devam ederse ciddi problem.

Mesele doğum günü de değil, o yolda bir gün. Hiç restorana çıkmıyorlar ve özel anları yok, sevgi çiçek su ilgidir, bir çiçek ne kadar susuz dayanabilir ki?

Konu sahibinin çiçek kurumadan tepkisini koyması lazım yoksa adam sonradan ağzıyla kuş tutsa da işe yaramayacak.
Tamam bu dedikleriniz onemli, ama evlilik bitirmek icin yeterli nedenler değil

Tamam bu dedikleriniz onemli, ama evlilik bitirmek icin yeterli nedenler değil

Konudaki diğer mesajlarıma da bir bakın yok konuşun, olmadı sert uyarın, terapiste gidin vs diye uğraştığımı göreceksiniz.

Sevgiyi hiç göstermeme bence uzun vadede bir evliliği bitirir ama bir aldatma/şiddet olayı çözümsüz de değil, bu sorunun üstesinden evlilikleri burada çok okuduk.

Adamların eşlerini cebinde görmesinden kaynaklanıyor genellikle, biraz korkmaları lazım.

Muges33 Muges33 siz onun önemsediği konularda nasılsınız? Siz düşğnceli ve ilgiliyseniz derhal son verin mesela.

Üzülme canım cebinde paran varsa çık kendi kendine kutla gününü

Ben böyle günlere önem vermem ama insan ilgi görmek istiyor..17 yıllık evliyim ne doğum ne evlilik nede başka bir gün görmedim.

Ben eşime güzel sürprizler hazırladım görsün öğrensin diye hiç birşey anlamadı. çok uğraştım mücadele ettim hâlâ aynı. para sıkıntın yoksa çık gez, dolaş alışveriş yap benim yaptığım hataları yapma.

Nişanlıyken eşimde benim doğum günümü unutmuştu. Sizin ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Bende o gün çok üzülmüştüm. Ama eşimle konuştuğumda oda unuttuğu için gerçekten çok üzülmüş telafi etmişti. Sizde tatlı dille gidin konuşun hemen. Öyle içinize ata ata yaşamayın. Gönlüne küsme derler bizim buralarda. Gönlünüze küsmeyin. Açıkça beklentinizi ne kadar kırıldığınızı ve yalnız hissettiğinizi belirtin. Seven insan eşinin yalnız hissettiğini duyunca kendisine yediremez telafi etmeye çalışır. Ben konuşma taraftarıyım 🙋🏻‍♀️ o zaman hediye almıştı ama içime ne kadar dert ettiysem evlenince o unuttuğu doğum günümde ki unuttuğu hediyeyi kredi kartından çok istediğim çanta vardı almıştım.Sende öyle yap. Eşinden bir güzel kendine hediye al

Evet evlilik bu değil kısa süreli sevgililikleri olmus. olay değil o yüzden önceden eksileri artıları çok iyi bilmeli, tanımalı, görmeli... Daha düzgün tanıyamayan hiç kimse evlenmemeli.

E o zaman bunlar karşısında ilgisiz bir insanlada ömür boyu sürmez. Direkt kısa sürede sevgili olunup evlendiyseler kolay şekilde boşanabilirler diye düşünüyorum. Yoksa bu ilgisizlikle, düşüncesizlikle emin olun siz bile katlanamazsınız.
okadar doğru ki dedikleriniz. benim evliliğim eşimin sevgisiz ilgisiz, olmasından cehennem gibi oldu bana.
vermeden hep almak istiyor erkekler.

Bunun nesi şımarıklık haklı bir serzeniş özel olan bir kaç gün var ogünlerdede bir paylaşım yapamayacaksak heyecanı güzelliği nerde! Hatırlanmak güzel bir an yaşamak için bahanelerimiz onu bile yapamayan bir dünya odun var maalesef

Konu sahibi çok hassas bir kalp bence ama maalesef kocasi öküz.
Hayata böyle farklı pencerelerden bakan insanların mutlu mesut uzun bir evlilikleri olacağını sanmıyorum.
Mesela bizim evliliğimizde kocam da ben de bu kadar duygusal hassas fln değiliz...dogumgunu fln kutlamayiz. Hatta tam kapanma bahanesi ile cocugun 1 yas dogumgununu bile doğru düzgün kutlamadik ve böyle rahatsizliklarimiz da yok.
Ama eşlerden birinin bu tarz bir duygusal beklentisi varsa diğer taraf bu konuyu ciddiye almalı,kutlamalar ve diğer özel günler orta yol bulunarak kutlanmali

Birsey sorabilirmiyim..

Esinle sizin araniz normal bir Günde nasil ?
Baski varmi?
Ilgi varmi?
Sevgi varmi?
Her tür Siddet varmi?

Back
X