Gecen sene ilk umursamazlıgında konustum itiraz ettim malesef faydasız konusmak
Size nice mutlu yıllar dilerim. İyi ki doğdunuz.
Tek sefer konuşmayla olsaydı Dünya çok daha güzel bir yer olurdu emin olabilirsiniz.
Geçen sene konuştuktan sonra bir bedel ödemediyse konunun üstüne yatmış olabilir.
İki temel yöntem var, bedel ödetebilirsiniz ve/veya ondan bağımsız olduğunuzu hissettirebilirsiniz.
Bedel ödetmek için sert ama kavga etmeden sakin bir ses tonuyla direkt konuşup mesafeli durabilirsiniz. O gönlünüzü alana kadar yakın olmak için uğraşmayın bırakın kendisi gelsin, her anlamda.
Baktınız ki restorana etkinliğe çıkarmıyor, kendiniz çıkın. Olmadı uzaktan da olsa arkadaşlarla görüşün. Vazgeçilemez olmadığını bir hissetsin. Şu anda sevginizi cepte görüyor.
Sizin bu umutsuz tavrınız beni daha çok korkutuyor desem? Genelde ben ki bu forumda ben ilişkiler konusunda daha keskinimdir, aldatma şiddet varsa direkt boşanın derim, bu konuda çekinerek ilerliyorum.
Sizin durumunuzda ise eşiniz düzeltilemez değil, aslında tam bir odun. Panikleyip çaba gösterse toparlar, ama toparlamazsa da sonu kötü.
Bu bilgi ışığında sizin yerinizde olsam kendime bir süre belirlerim, atıyorum altı ay - bir yıl içinde düzelmezse son kararımı vereceğim derim. Bu süre zarfında önce gittikçe artacak şekilde sert konuşurum, çok kırıldığınızı söylerim. Araya bir mesafe koyarım yaklaşımına bakarım. Baktım yine devam ediyor aile terapisti öneririm. Bu dönemde kesinlikle çocuk yapmam elbette.
Bütün bunlardan sonra bu sürenin sonunda değerlendirirm. Olursa olur olmazsa olmaz en azından pişmanlığınız kalmayacak onu size garanti edebilirim.