Aramizda cok büyük iletişimsizlik var. Dedigim gibi ne konuşma ne sohbet ne tartişma.. Eşim kendisini sevmedigimin farkinda karşilikli oturup konuşamiyoruz konuyu acamiyorum bile
kesin kararli iseniz boyle bi adim atin.. yoksa bahsini bile acmayin.. bosanma oyle bi karar ki, once kendi icinde olgunlasmali..Aramizda cok büyük iletişimsizlik var. Dedigim gibi ne konuşma ne sohbet ne tartişma.. Eşim kendisini sevmedigimin farkinda karşilikli oturup konuşamiyoruz konuyu acamiyorum bile
Cocuklarida düşünüyorum böyle geldi böylede gitsin diyorum 34 yasindayim elbet bulurum bir iş ama o güvenimde yok kendime sanirim
cinsellik yok,sohbet yok,iletişim yok.tahmin ettiğim kadarıyla tartışmada yok galiba artık.eşinizde o yüzden mi sorun olmadığını düşünüyor.erkekler için temiz ev ,hazır yemek ,kavgasız ortam sorunsuz evlilik demek galiba.Eşim beni sevdigini söylüyo ona göre hic bir problemimiz yok
Evet işte tartişma gürültü kavgada yok 3 yildir tartişma kavga olsa bi şekilde söyleyebilirdim. Ama böyle olunca konusunuda acamiyorum. İletişimsizlik cok kötü bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?