evliyim çok yanliz ve mutsuzum me olur yardim edin

ozzeykan

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
42
4
6
35
2yil bile olmadı evleneli ve boşanmayı dusunmuyordum çok caresizim bide bebeğim var hayattan zevk alamiyorum çok mutsuzum

Evet ciddi problemler var ama eşim yokmuş gibi davranıyor beni önemsemiyor bütün gün evde yanliz bunaldim dayanamıyorum

Şuan bile ayrı odalarda oturuyoruz evi otel gibi kullanıyor ne yaptigimin nasıl olduğumun onun için bi önemi yok sanki eve geliyor selam verip oturuyor bilgisayarın tv nin başına aynı yatakta bile yatmiyoruz ne yapacagm bilmiyorum

2yil bile olmadı evleneli ve boşanmayı dusunmuyordum çok caresizim bide bebeğim var hayattan zevk alamiyorum çok mutsuzum
Bu sizinle alakali bir durum sanırım. Bir kadın tanıdım hastanede. Çocuğu down sendromlu ve kalp hastası idi. Kadın öyle güzel bir ruhu vardı ki. Bebeği yle sürekli ilgileniyor ve hiç şikayet etmiyordu. Temizliyor elleriyle yüzünü seviyordu. Çok ağladım ama kadın çok huzurluydu. Hep dua ediyordu iyilessin diye. Bence sağlıklı bir aileniz olduğu için mutlu olun ve ufak şeyleri büyümeyin

evde sıkılıp bunu eine çok yansıtıyor olabilir miisn? Evlenmeden önce sosyal hayatın nasıldı? Sık gezere tozar mıydın mesela? Çocuk ve evlilik seni eve hapsettiyse sana bunu hissettiriyorsa mutsuz hissetmen normaldir. İşe girmeni tavsiye ederim çocuğa bakacak biri varsa

evde sıkılıp bunu eine çok yansıtıyor olabilir miisn? Evlenmeden önce sosyal hayatın nasıldı? Sık gezere tozar mıydın mesela? Çocuk ve evlilik seni eve hapsettiyse sana bunu hissettiriyorsa mutsuz hissetmen normaldir. İşe girmeni tavsiye ederim çocuğa bakacak biri varsa
KPSS ye hazırlamıyorum inşallah olur bende çok sıkılıyorum evde onun da etkisi var tabi

Ozzeykan yazdıklarını okuyunca yalnız degilmisim dedim. Evet dogum sonrasi surekli evde olmak, bebekle ilgilenmenin yorgunluğu, eşlerin doğum sonrası ilgisizliği derken gerçekten çok zorlaniyor insan.
benim durumumda ayni hatta daha kötüsü diyebilirim evliliğimde sona yaklastim sanirim çözmeye çalışıyorum ama her seferinde daha kötü oluyor. 2 yıllık evliyim ve 6 aylik bir bebeğim var eşimle büyük bir aşkla evlendim ve doğum yapana kadar ufak seylerin dışında hep iyiki seninle evlenmisim derdim. Hamileligimin sonlarina doğru eşim değişmeye başladı anlayışsız huysuz bi adam oldu. Dogumdan sonra dahada arttı, benmi doğumdan sonra alingan oldum diye cok sorguladim kendimi ama sonra baktim devamli kalbimi kiriyor 5 dk sonra özürdilerim diyip yanima geliyor. 6 aydır kendimi sıkmaktan üzülmekten kilo falan kalmadi çok mutsuzum bizde ayri odalarda oturup ayrı yatıyoruz. Neden böyle sert konusuyosun dediğim zaman ev ile ilgilenmiyorsun ondan oluyo diyor ilgilenemiyorum gercekten ama bebeğim sabahlara kadar uyumazdi ilk aylarda hala daha gece 3 ten once uyumuyor mecburen gündüz uyuyorum, gece bir kere bile uykusunu bölüp bebeğe bakmaz hatta ses gelmesin diye kapısını kapatır banada susturamiyosun diye saydirir uyur. Bu davranisa bu anlayissizligi gorunce bende kiziyorum sevmenin disinda bebege bir faydan yok diyorum benim gorevimmis. Bana kizmasi normalmis olabilirmiş böyle o bana herseyi söyleyebilirmis kocammis ama ben ayni şekilde asla davranamazmisim her konustugunda laflari beni şoke ediyo ben kiminle evlenmisim dedirtiyo artik. Cok bunaldim zorla kendisinden sogutuyor beni bazen görmek bile istemiyorum zaten vakit geciremez olduk ne zaman bisiyler yapalim desek kavga edip geliyoruz. cok zor durumdayim bebegim icin sabredeyim bekliyim belki isime donunce duzeliriz diyorum ama hic umudum yok hergün aglamaktan yoruldum bebegim olmasa coktan akil sağlığım gitmişti:(((

Bu sizinle alakali bir durum sanırım. Bir kadın tanıdım hastanede. Çocuğu down sendromlu ve kalp hastası idi. Kadın öyle güzel bir ruhu vardı ki. Bebeği yle sürekli ilgileniyor ve hiç şikayet etmiyordu. Temizliyor elleriyle yüzünü seviyordu. Çok ağladım ama kadın çok huzurluydu. Hep dua ediyordu iyilessin diye. Bence sağlıklı bir aileniz olduğu için mutlu olun ve ufak şeyleri büyümeyin

Birlikte yatmadıkları, kocasının evi otel gibi kullandığı,birbirleriyle hiç konuşmadıkları evlilikleri normal mi? Kadın büyütüyor ? Tabiki...

Hep kadının hatası zaten.Kadın dediğin sesini kesip oturur,herşeyden memnun olur,kocasına hizmet eder..

Allah aşkına kadın kadına bunu yapmasın artık ya..sağlıkla bunun ne alakası var? İyi gidip yalancı,sahtekar,merhametsiz tiplerle direkt evlenelim niye çünkü sağlıklı..tek kriter sağlık çünkü bir evlilikte..!

Birlikte yatmadıkları, kocasının evi otel gibi kullandığı,birbirleriyle hiç konuşmadıkları evlilikleri normal mi? Kadın büyütüyor ? Tabiki...

Hep kadının hatası zaten.Kadın dediğin sesini kesip oturur,herşeyden memnun olur,kocasına hizmet eder..

Allah aşkına kadın kadına bunu yapmasın artık ya..sağlıkla bunun ne alakası var? İyi gidip yalancı,sahtekar,merhametsiz tiplerle direkt evlenelim niye çünkü sağlıklı..tek kriter sağlık çünkü bir evlilikte..!
Kadınların bir kısmı kıskanç, memnuniyetsiz, sürekli şikayetçi vs.vs. Kimisi gerçekten eşinden çok büyük problem görüyor şiddet, aldatma vs. Boşanmak isteyen bosanir. Ama boşanmak istemeyip de sürekli şikayet eden kadın sorunludur. Çok sığ dusunmuşsunuz. Susup oturun demedim. Ama sizin alginiz bu yönde. Azıcık kusuru da kendiniz de arayın. Erkekler külliyen hatalı olamaz. Onlar da netice de insan.

Kadınların bir kısmı kıskanç, memnuniyetsiz, sürekli şikayetçi vs.vs. Kimisi gerçekten eşinden çok büyük problem görüyor şiddet, aldatma vs. Boşanmak isteyen bosanir. Ama boşanmak istemeyip de sürekli şikayet eden kadın sorunludur. Çok sığ dusunmuşsunuz. Susup oturun demedim. Ama sizin alginiz bu yönde. Azıcık kusuru da kendiniz de arayın. Erkekler külliyen hatalı olamaz. Onlar da netice de insan.

Birincisi ben konu sahibi değilim yani boşanmak istemeyen ben değilim.İkincisi boşanmak istemiyor oluşu böyle bir kocayı haklı çıkarmaz.herkim haksız olursa olsun evin otel gibi kullanıldığı bir evlilik nırmal değildir ve kafada sorun olarak büyütülmüyodur.Herşekilde bitmesi gerekir.Olay kim haklı değil farkındaysanız manipule etmeyin

Kendi mutsuzluklarınıza susup oturarak ve kendinizi kandırarak yetiştirildiğiniz için hakkını arayan kadınlar çok tuhaf geliyor anlayabiliyorum..sizde böyle gelmiş böyle gideeeer.iyi günler

benimde evliliğim kotu gidiyor esimle aramizdaki hersey bitmis gibi. ne yapacagomi bilmiyorum mutlu olmak istiyorum bosanmayi dusunmuyorum ama esimle problemleri duzeltmek istiyorum sanki iki yabanci gibiyiz banada oneriniz varmi kizlar

Birincisi ben konu sahibi değilim yani boşanmak istemeyen ben değilim.İkincisi boşanmak istemiyor oluşu böyle bir kocayı haklı çıkarmaz.herkim haksız olursa olsun evin otel gibi kullanıldığı bir evlilik nırmal değildir ve kafada sorun olarak büyütülmüyodur.Herşekilde bitmesi gerekir.Olay kim haklı değil farkındaysanız manipule etmeyin

Kendi mutsuzluklarınıza susup oturarak ve kendinizi kandırarak yetiştirildiğiniz için hakkını arayan kadınlar çok tuhaf geliyor anlayabiliyorum..sizde böyle gelmiş böyle gideeeer.iyi günler
Siz de ağır travma mi var? Tartışma çıkarmak yerine ne demek istediğimi anlamaya çalışın. Ama çok sığ oldugunuz için muhtemelen aynı şeyleri soyleyeceksiniz. Benim mutsuz olduğumu nerden çıkardın. Çok komiksiniz. Benim yerimde olmak isteyen çok insan var. Sahip olduğum herseyin kıymetini bilen bir insanım. Bence siz kendi hayatınıza bakın

Back
X