Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sizinle alakali bir durum sanırım. Bir kadın tanıdım hastanede. Çocuğu down sendromlu ve kalp hastası idi. Kadın öyle güzel bir ruhu vardı ki. Bebeği yle sürekli ilgileniyor ve hiç şikayet etmiyordu. Temizliyor elleriyle yüzünü seviyordu. Çok ağladım ama kadın çok huzurluydu. Hep dua ediyordu iyilessin diye. Bence sağlıklı bir aileniz olduğu için mutlu olun ve ufak şeyleri büyümeyin2yil bile olmadı evleneli ve boşanmayı dusunmuyordum çok caresizim bide bebeğim var hayattan zevk alamiyorum çok mutsuzum
KPSS ye hazırlamıyorum inşallah olur bende çok sıkılıyorum evde onun da etkisi var tabievde sıkılıp bunu eine çok yansıtıyor olabilir miisn? Evlenmeden önce sosyal hayatın nasıldı? Sık gezere tozar mıydın mesela? Çocuk ve evlilik seni eve hapsettiyse sana bunu hissettiriyorsa mutsuz hissetmen normaldir. İşe girmeni tavsiye ederim çocuğa bakacak biri varsa
Bu sizinle alakali bir durum sanırım. Bir kadın tanıdım hastanede. Çocuğu down sendromlu ve kalp hastası idi. Kadın öyle güzel bir ruhu vardı ki. Bebeği yle sürekli ilgileniyor ve hiç şikayet etmiyordu. Temizliyor elleriyle yüzünü seviyordu. Çok ağladım ama kadın çok huzurluydu. Hep dua ediyordu iyilessin diye. Bence sağlıklı bir aileniz olduğu için mutlu olun ve ufak şeyleri büyümeyin
Kadınların bir kısmı kıskanç, memnuniyetsiz, sürekli şikayetçi vs.vs. Kimisi gerçekten eşinden çok büyük problem görüyor şiddet, aldatma vs. Boşanmak isteyen bosanir. Ama boşanmak istemeyip de sürekli şikayet eden kadın sorunludur. Çok sığ dusunmuşsunuz. Susup oturun demedim. Ama sizin alginiz bu yönde. Azıcık kusuru da kendiniz de arayın. Erkekler külliyen hatalı olamaz. Onlar da netice de insan.Birlikte yatmadıkları, kocasının evi otel gibi kullandığı,birbirleriyle hiç konuşmadıkları evlilikleri normal mi? Kadın büyütüyor ? Tabiki...
Hep kadının hatası zaten.Kadın dediğin sesini kesip oturur,herşeyden memnun olur,kocasına hizmet eder..
Allah aşkına kadın kadına bunu yapmasın artık ya..sağlıkla bunun ne alakası var? İyi gidip yalancı,sahtekar,merhametsiz tiplerle direkt evlenelim niye çünkü sağlıklı..tek kriter sağlık çünkü bir evlilikte..!
Kadınların bir kısmı kıskanç, memnuniyetsiz, sürekli şikayetçi vs.vs. Kimisi gerçekten eşinden çok büyük problem görüyor şiddet, aldatma vs. Boşanmak isteyen bosanir. Ama boşanmak istemeyip de sürekli şikayet eden kadın sorunludur. Çok sığ dusunmuşsunuz. Susup oturun demedim. Ama sizin alginiz bu yönde. Azıcık kusuru da kendiniz de arayın. Erkekler külliyen hatalı olamaz. Onlar da netice de insan.
Siz de ağır travma mi var? Tartışma çıkarmak yerine ne demek istediğimi anlamaya çalışın. Ama çok sığ oldugunuz için muhtemelen aynı şeyleri soyleyeceksiniz. Benim mutsuz olduğumu nerden çıkardın. Çok komiksiniz. Benim yerimde olmak isteyen çok insan var. Sahip olduğum herseyin kıymetini bilen bir insanım. Bence siz kendi hayatınıza bakınBirincisi ben konu sahibi değilim yani boşanmak istemeyen ben değilim.İkincisi boşanmak istemiyor oluşu böyle bir kocayı haklı çıkarmaz.herkim haksız olursa olsun evin otel gibi kullanıldığı bir evlilik nırmal değildir ve kafada sorun olarak büyütülmüyodur.Herşekilde bitmesi gerekir.Olay kim haklı değil farkındaysanız manipule etmeyin
Kendi mutsuzluklarınıza susup oturarak ve kendinizi kandırarak yetiştirildiğiniz için hakkını arayan kadınlar çok tuhaf geliyor anlayabiliyorum..sizde böyle gelmiş böyle gideeeer.iyi günler