• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Benim kocam da pek iltifat etmez. Dedimki bi gun yatakta uyumadan once ov beni kocam bi duyim neyimi begeniyosun dedim. 😂 adam bi basladi akilli hanim nazik kibar hamarat temiz iyi niyetli guzel😂😂😂 demekki adam bunlari begenir olmus, onceden olsa sexi bilmem ne derdi heralde. Evlilikten oluyo bence bu ask guvene sevgiye huzura evrilince vahsi duygular azaliyo adamda e haliyle iltifatlarda azaliyo😅 ben cok takilmiyorum isyeri es dost iyi bisey derse o gun mutlu oluyorum.
Aynı bizi anlatmışsınız😁 ben de çok takılmıyorum diyeceğim ama takılmışım ki konu açmışım 😅bazen çok takılıyorum

Aynı bizi anlatmışsınız😁 ben de çok takılmıyorum diyeceğim ama takılmışım ki konu açmışım 😅bazen çok takılıyorum
Bende bu sira hep bebisten dolayi gunaydin guzel annemiz, napiyo benim minikim filan demesine bozuluyorum 😂 annemiz annemiz cocukla beraber beni hic gormez oldu🙈 simdilik tamam ama devaminda hep anne gorucekse beni isimiz var. buna bende takilicam gibi ilerleyen zamanlarda. Ama desemki senin annen degilim ben kocaman adam nerden annenim diye uzatmaz heralde 😂 insallah uzatmaz 😅

Ne bekarken ne evliyken çapkınım. Vahim bir vakayım sanırım😊

Ahh ben bekarken baya flortozdum. Etrafimdakiler erken evlenmeme coook sasirmisti. 😁 Hatta en yakin arkadasima evlenecegimi soyledigimde sesi degismisti "bisey mi oldu?" Diye sormuştu kizcagiz. 😁

Evlenince yokluga dusmedim ama adam da oduna bağlamadi tabi. 🙄🙄

Ne bekarken ne evliyken çapkınım. Vahim bir vakayım sanırım😊
Ben bekarken capkindimdi ah ah yani😅 evlenince nutkum tutuldu ev is koca yemek bebek geleneksel es ailesi problemleri…aksam eve yolumu sasirmadan donebiliyorsam sukur diyorum simdi. 😂😂😂 biri yan baksa onu bile farkedemem

Evlilikleri de ilişkileri de bu "geçici hevesler"mahvediyor.heyecan istiyorsaniz bu yaptıklarınızdan sonra eşinize bı yakalanin.adrenalin tavan yapar.kocaniz sizin gibi düşünüyor olsa ne hissedersiniz Allah için evlilik yapıyorsanız bu kuruma saygı duyun.

Ben bekarken capkindimdi ah ah yani😅 evlenince nutkum tutuldu ev is koca yemek bebek geleneksel es ailesi problemleri…aksam eve yolumu sasirmadan donebiliyorsam sukur diyorum simdi. 😂😂😂 biri yan baksa onu bile farkedemem
ha ha ha.şu pandemi de çapkın kızlarımız bile duruldu valla.maskenin altında kim görüyor kim tanıyor diye saldık kendimizi bir de.uzun uzun saçımla yüzümle uğraşırdım ama pandemi de bir temizlik topuzu bir de yüz serumu ve beyaz pudrayla yaşayıp gidiyorum aylardır.başlarda maskeler serumlar yapıyordum evdeki zamanı değerlendireyim diye.1 yıla yakındır onları da bıraktımm.tek artık kuaföre gidemediğimden o da saçımı yakamadığından uzadılar :rolleyes:

Genelde yorumlarda cevap verirlerdi
Orijinal bir yöntem
Puanım 8/10
2 puanı çapkın olmasından kırdım
Çok kirmissin ama🤣 Ya arkadaş başlığı yanlış koymuş, yoksa soyledigi/istediği çapkınlık değil. Yorumlarda vermiştir illaki de, bir de konu eski, hortlamis bir şekilde. Okuyan gelince arı misali(bak konu sahibi size cicek dedim burada) değiştirerek cevap verdi. Sonraki değişiklik geyik zannımca artık 🤣

Bence sen kocana iltifat et bacim 😂 adam baliksa en alasini tutmus getirmis, hemde iki tane 😂😂
Ediyorum bacım ediyorum yakışıklım diyorum neler diyorum eskisi gibi romantiklik yok şöyle allu pullu sözler söylesin diyorum yok çiçek alır hakkını yiyemem orkide dedim orkide deposuna gidip resim attı seç beğen hangisi diye

Çok kirmissin ama🤣 Ya arkadaş başlığı yanlış koymuş, yoksa soyledigi/istediği çapkınlık değil. Yorumlarda vermiştir illaki de, bir de konu eski, hortlamis bir şekilde. Okuyan gelince arı misali(bak konu sahibi size cicek dedim burada) değiştirerek cevap verdi. Sonraki değişiklik geyik zannımca artık 🤣
niloya ne zamandır arkadaşım.hiç çapkın bir kadın olarak gözümde canlanamadı .cıksss olmuyor niloya :KK53:

Back
X