Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor
Bu kısmın aynısını eşinize söyleyin. Bu kadar.

Basbayağı ilgisizlikten monotonluktan bahsediyor konu sahibi kendini çapkın olarak nitelendirsede.
Namus bekçisi arkadaşların kafa başka bişeye çalışmadığından direk kadının evliliğini bitirmiş olay nerelere gelmiş.
Kadınlar klübünden ayrılacağım sanırım sırf bu sığ varoş düşünceli insanlardan dolayı

Lütfen üstün varlığınızı ve medeni düşüncelerinizi alın ve gidin. Mazallah çağdaşlığınıza zeval gelir falan aramızda (!)

Hanımefendi aşk biten bir şey, her kim bizimki bitmedi ilk günkü gibi diyorsa yalan söylüyordur. Ama önemli olan bu azalan duyguların yerine yenilerini koyabilmek. Bu da eşler arasında karşılıklı iletişimle olur. Başka bir aşka yelken açaanız o da bitecek, talepleriniz ii eşinizle konuşun, adam balığa da gitsin bırakın yani boğmayın. Olmuyorsa da boşanın.

aşk yönü kuvvetli olan her hatunun başına gelen şeyler. Suçlanacak bir durum yok.Bi polar gibi eğilimlerinizde olma ihtimali var.Enerjiniz yükselmiş ve muhtemelen kanalize etmek istiyorsunuz,eşinizde maşallah balık malık derken sizi eksik bırakıyor.Suçlanacak bir durum göremedim.Gayet normal,fiiliyata dökmeyin elbette ancak eşinizden bunu beklerseniz hayl kırıklığı olacak gibi,bu da sizi fiili aldatmaya itebilir.Kendi içinizde mutlu olmaya devam edin,güzel giyinmek beğenilmek hoş şeyler ancak erkeklerin biz gibi aşk inancı yok pek zaten,kendinizi bu konuda telkin edebilirsiniz.Dışarıdaki çiftlere de aldanmayın içeride olup bitenler bambaşka genelde.

Lütfen üstün varlığınızı ve medeni düşüncelerinizi alın ve gidin. Mazallah çağdaşlığınıza zeval gelir falan aramızda (!)
Çok komiksiniz. Algılamadan saldırmaya programlı.
Zaten bi siz alınmışsınız yazdığıma allahtan sayı olarak çok değilsin😅
Kadın kendini yanlış ifade ediyor ama bir allah kuluda o ayrımı farketmiyor gördüğüne saldırıyor sizin gibi.
Neden alıntılayıp tartışma derdindesiniz anlamadım lütfen başkasıyla tartışın

Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Psikolojik destek alın

Tam kocalarımızı kollamamız gereken kadın tıpı. Kusura bakma ama yargılanmayı haketmıssın. Ne dıyelım yanı gıyın suslen elın adamları oran guzel buran guzel gıydıgın yakıssın desın mı dıyelım. Böyle mazbut duran ama ıcınde sacma sapan tatmın edılmeyı bekleyen egolu bır tıp. Allah esını tez zamanda senden kurtarsın

niçin giyinip süslenmesi seni tedirgin ediyo. çok mu çirkinsin, dışarıdaki kadınlar niye bu kadar korkutuyo seni?

bu kadar kaba olmak istemezdim ama allah sizin gibi insanlardan kurtarsın bu toplumu önce. şu kadınlar kulübü gerçekten çok garip, bir taraftan eğitimli kadın hakları konusunda duyarlı inanılmaz akıllı insanlar varken diğer taraftan sizin gibi bilmeden konuşan, yargılayan, ağzından namus kelimesi vs. düşmeyen sorunlu tipler var.

eş hayatından memnun.
eşe söyleyelim de kadın için bunları yapsın, elinden kaçıracak yoksa.
neden hep kadın kul köle oluyor yahu? hep kadın çabalıyor?
su yazdıklarınızın yarısını okuyamadım bayılasım geldi. öyle feminist biri falan da değilim.
evlilikse iki kişilik. adam da bir zahmet benim kadar caba harcasın. ben evlilik elden gidiyor diye kırmızı alarm verip, ilgisizlikten kururken üstüne beyfendiye masaj yapacagım. masa hazırlayacağım, güleryüz göstereceğim.
eeee kadın? ona kim napsın?
Durum bundan daha güzel ifade edilemezdi. Eksiklik hisseden kadın, mağdur olan kadın. Erkeğin bir şikayeti yok, hayatı normal seyrinde devam ediyor. Ama mağdur olan tarafa önerilen çözüm, zaten kılı kıpırdamayan birini durduk yere iyice pohpohlayıp şımartmak. Sadece bu platformda değil bir sürü yerde görürüm bu tavsiyeleri de gerçek hayatta deneyip sonuç alan var mıdır acaba? Kadınlar her durumda kabahati kendilerinde arayacaklar illa ki.

Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Yasin kac? Cevremde o kadar cok denk geldim ki ben buna ....
Herkes o heyecanın pesinde

Ben sizi anladım.
Hemde çok iyi anladım.
Şöyle düşünün , diyelim tekrar aşık oldunuz , oda bitecek ve o aşta sevgiye dönüşecek....
Bunun sonu yok yani.
Banada gelirler arada öle ve böyle düşünerek kendime gelirim.
[/QUOTE]

@deliha86 Aaa yorumunuza şaşırdım. Gecen bir kadının kocalığından ve babalığından gem vuran konusunda , uyandırıp öpesiniz gelmişti kocanızı ,kalpler falan..

icindekini durdurma sonunu dusunen kahraman olmaz bir nusibet bin nasihatan iyidir velhasil butun kotuluklerin anasi haz dir bunun pesinden gidipte mutlu olan var mi tabiki yok maddi ve manevi yikimlar getirir hem kadinlar hemde erkekler icin bu buyledir

niçin giyinip süslenmesi seni tedirgin ediyo. çok mu çirkinsin, dışarıdaki kadınlar niye bu kadar korkutuyo seni?

bu kadar kaba olmak istemezdim ama allah sizin gibi insanlardan kurtarsın bu toplumu önce. şu kadınlar kulübü gerçekten çok garip, bir taraftan eğitimli kadın hakları konusunda duyarlı inanılmaz akıllı insanlar varken diğer taraftan sizin gibi bilmeden konuşan, yargılayan, ağzından namus kelimesi vs. düşmeyen sorunlu tipler var.
Ne alakası var sızın kocanız boyle zıhnıyettekı bır kadına ıltıfat etse burayı yıkar gecerdınız. Allaha sukurler olsun kı guzelım olmasam ne degısırdı? ama dur kocam ıltıfat etmıyo elin adamları ıltıfat etsın dıye hastalıklı bır dusunce yapısına sahıp degılım.

Ne kadar çirkin bir yakıştırma bu böyle. Ben de düşünüp tartmadan böyle yakıştırmalarda bulunan insanları gösterip "çocuklarımızı kollamamız gereken düşünce tipi" diyorum mesela. Ki konu içeriğinden daha tehlikeli bir durum bu.
Neyı dusunecektım pardon? Kocasından gormedıgı ılgıyı burda ben capkınım dıye ıtıraf eden hemcınsıme oo brawo şakşak böyle devam et eşin bunu haketmısmı dıyecektım. Sizi önceki konularınızdan hatırladım. Siz önce kendı aıle bırlıgını dırlıgını halledın bı selamete kavusturun da ondan sonra dıger uyelerın yorumlarına muhalefet olun.

Herkesin namus kavramı başka, yeter ki hali hazırda evli bir adama yanaşılmasın. Başka bir kadının canını yakmaya sebep olunmasın. Onun dışında ahlak bekçisi değiliz hiçbirimiz. Çevrenizde nasıl insanlarla görüşmek isterseniz görüşürsünüz. Yaftalamak, yargılamak kimseye düşmez

Neyı dusunecektım pardon? Kocasından gormedıgı ılgıyı burda ben capkınım dıye ıtıraf eden hemcınsıme oo brawo şakşak böyle devam et eşin bunu haketmısmı dıyecektım. Sizi önceki konularınızdan hatırladım. Siz önce kendı aıle bırlıgını dırlıgını halledın bı selamete kavusturun da ondan sonra dıger uyelerın yorumlarına muhalefet olun.

Ahshsh siz şimdi niye bambaşka bir konu hakkında konuşurken benim konularıma değindiniz ki? Konu sahibini anlamanız gerekirdi halbuki. Aynı sıkıntıyı yaşıyorsunuz. O, kendini doğru kelimelerle ifade etmeyi bilmediği için böyle bir tepki aldı. Siz de kendinizi mevcut konu içerisinde kalarak, sakince ifade edemiyorsunuz. Konu sahibine çirkin ithamda bulunuyorsunuz, bunun yanlış olduğunu sakince ifade eden bana da "siz kendinize bakın önce" diyerek geçmiş konulara değiniyorsunuz. Belli ki ne kadar konuşursak konuşalım ortak paydada buluşamayacağız. Saygılar efem.

Öff namus da namus..bu konuya değinenlerin namus konusunda yazdıkları gibi olduklarını hiç düşünmüyorum nedense.
Konu sahibi,önüne gelen evlenmesin derken bunu kastediyoruz işte.kocanı falan sevdiğini düşünmüyorum ben,gözün dışarda. Biraz karakterli isen boşanırsın,sonra da ne yapıyorsan yap.

Ne alakası var sızın kocanız boyle zıhnıyettekı bır kadına ıltıfat etse burayı yıkar gecerdınız. Allaha sukurler olsun kı guzelım olmasam ne degısırdı? ama dur kocam ıltıfat etmıyo elin adamları ıltıfat etsın dıye hastalıklı bır dusunce yapısına sahıp degılım.

çirkinlikten kastım dış güzellik değil ki sadece, karakterinde bi hoşluk yok. az önce başka bi kullanıcının konusunu hatırlatıp başına kakmışsınız sevimsiz, at gözlüğü takmış erkeklerin sevmeyeceği ve sıkılacağı türden bi insansınız. ama emin ol kocan dışarıdaki kadınlara bakıyo tatlım :) pembiş mutfağından başını kaldırıp aynaya sonra da hayatına bakarsan anlayacaksın.

sevgiler

Back
X