Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Sana inanıyorum ama belli bir grupla yazıştığın için böyle düşündüm
ne diyeyim çok üzüldüm şu an...

sitedeki muhabbetim farklı bir şey, sırf birine inat olsun diye konu hortlatmak ayrı bir şey... ben kendi adıma konuşayım asla yapacağım bir şey değil, ne gerek var böyle bir harekete,çocuk muyuz ki? :(

dediğim gibi,hiç kasıtlı yapmadım,benzer başlıklardan görüp de gelmiştim ...

ne diyeyim çok üzüldüm şu an...

sitedeki muhabbetim farklı bir şey, sırf birine inat olsun diye konu hortlatmak ayrı bir şey... ben kendi adıma konuşayım asla yapacağım bir şey değil, ne gerek var böyle bir harekete,çocuk muyuz ki? :KK43:

dediğim gibi,hiç kasıtlı yapmadım,benzer başlıklardan görüp de gelmiştim ...
Doğrudur art niyetli insanlar olunca insan böyle düşünebiliyor kimsenin kocasına bakacak ayartacak biri değilim tarihlere bakarsanız zaten arası yakın iki konunun

İstersen çok kurcalama doğum sonrası eşimle yaşadığımız birşey şimdi düzeldik geçti ilgisiz bir dönem yaşadık ayrılmanın eşiğinden döndük
Canım her evlilikte olur böyle şeyler biz hız tartışmayiz diyenler yalan soyluyorlar beş gün iyisen üç gün kötüsün şuan kocamı bogazlayasim var

Doğrudur art niyetli insanlar olunca insan böyle düşünebiliyor kimsenin kocasına bakacak ayartacak biri değilim tarihlere bakarsanız zaten arası yakın iki konunun
öteki etiketlediğin konuyu hiç okumadım bile,haberin olsun... varlığından haberim bile yoktu,sen beni çağırınca gördüm...

bu konuda da tarihlere hiç dikkat etmemişim, heyecanla okuyordum konuyu :(

sen de samimiyetime inan, tamamen tesadüfen gördüm konunu...

ay neye uğradığımı şaşırdım birden :KK48:

üyeler birbirini sevmeyebilir,olabilir,ama gerçekten tüm içtenliğimle söylüyorum,ne gerçek yaşantımda,ne de burada, kimseyi geçmişini karıştırarak huzursuz etmem. asla bana göre bir şey değil. bel altı vurmak bir nevi. asla yapmam. hiç etik değil...

öteki etiketlediğin konuyu hiç okumadım bile,haberin olsun... varlığından haberim bile yoktu,sen beni çağırınca gördüm...

bu konuda da tarihlere hiç dikkat etmemişim, heyecanla okuyordum konuyu :KK43:

sen de samimiyetime inan, tamamen tesadüfen gördüm konunu...

ay neye uğradığımı şaşırdım birden :KK48:

üyeler birbirini sevmeyebilir,olabilir,ama gerçekten tüm içtenliğimle söylüyorum,ne gerçek yaşantımda,ne de burada, kimseyi geçmişini karıştırarak huzursuz etmem. asla bana göre bir şey değil. bel altı vurmak bir nevi. asla yapmam. hiç etik değil...
Kk ya ekşın çıktı 😁benim geçmişimden içim rahat senin de samimiyetine inanıyorum beğeniler gelmeye başlayınca ben de o tarz olabileceğini düşündüm ve hortlattım

Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin

Bu konunun devamıdır
Terazi burcu musunuz

Yok yay😁güzel gördüm mü bakarım yalan değil güzele bakmak sevap Allah özene bezene yaratmış derim
Ben teraziyim. 😂 sizdeki çapkınlık değil ama. Flörtöz olmak. Biraz ben de öyleyim ama evliyim ve kimseye tutup yan gözle bakmıyorum yani. Eşimi de çok seviyorum. Sadece ilk zamanlardaki heyecanı flört zamanlarını özlüyorum sık sık. Yapacak bişey yok artık onlar geçti bizden 😂 bu şey gibi sanki, bebek yokkenki rahat zamanımı özlemek ama bebeğimi de çok sevmek gibi.

Ben teraziyim. 😂 sizdeki çapkınlık değil ama. Flörtöz olmak. Biraz ben de öyleyim ama evliyim ve kimseye tutup yan gözle bakmıyorum yani. Eşimi de çok seviyorum. Sadece ilk zamanlardaki heyecanı flört zamanlarını özlüyorum sık sık. Yapacak bişey yok artık onlar geçti bizden 😂 bu şey gibi sanki, bebek yokkenki rahat zamanımı özlemek ama bebeğimi de çok sevmek gibi.
Evet öyle sanırım valla 19 ay kadar kim eşinden ilgi görmese bunları düşünür

Kendini yanlış ifade etmişsin kız başlıkta 🤣🤣🤣
Içerik cok başka
Çapkın değil hayat dolusun libidolusun falan ki yani hakkın var 1 ay çok 🤐
Düzeldiniz mi?
1 ay mı 19 ay canım o
Evet düzeldik bir gece tüm fantazi geceliklerimi cart curt önünde yırtınca yavaş yavaş düzeldi işte

19 ay mı? 😮 tum konuyu okumadim açıkçası bi yerde 1 ay diye bir süre gördüm
herkesin zor dönemi var sonuçta mutluysan sorun yok
Biri 1 ay 40 gün diye anlamış orayı okumuşsundur ben de hayır 19 ay yazmıştım o kişiye devamını okursan öyle yazıyor
Valla geçti nasıl geçti bilmiyorum boşanmak istedim salmadı Allahtan düzeldi bilemiyorum ama zor bir dönemdi tabii

Back
X