Evliyim , esimi seviyorum ama ilk asik oldugum erkek hep aklimda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
esimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?

esimi seviyorum, kendimi ona veriyorum iliskimizi daha iyi yapmak icin elimden geleni yapiyorum, ama ilk asik oldugum erkegi hic unutamiyorum özlüyorum merak ediyorum aklima geliyor anilar, o da evli barkli artik, hic te görmüyorum, birtek benmiyim böyle yoksa benim gibi seyler yasiyan baska evli hanimlar var mi, artik cocuk düsüyoruz sizce cocuk yapsam bu düsüncelerden kurtulurmuyum?

Hiç derdiniz tasanız yok anlaşılan.
Oturun da şükredin halinize.
Dua edin akıl ve fikir sahibesi olmak adına.:KK14:

Çocuk yapınca tüm sorunlar çözülmüyo önce bunun bir farkına varın, eşinizle beraberken eski aşkınızı düşünüyosanız çokta sağlam bir evlilik varmış gibi görünmedi bana ,bence eşinize karşı hislerinizin ne durumda oldugunu, çocuk için hazır olup olmadıgınızı tamamiyle düşünüp öyle çocuk yapın bebek yapmak hafıza resetlemiyo malesef

rahatla derdiniz mi var ısrarla batırıyorsunuz diyeceğim..vesvese vesvese bol bol okuyun.

Zor.Birgün böyle olursam diye korkuyorum.Geçen biriyle görüştüm aklıma ex geldi.İçim cız etti.Aslında sevilmenin kıymeti bilinse..size gelirsek boşver exi.İyi birşey olsa bırakmazdı seni.Bu bırakmamış sahip çıkmış ,öyle düşün.Uzaktaki hep hoş gelir..Birlikte olsanız sinir olacaktın belki ona..

Bunlar hep dizi,reality show seyretmekten

Çok boş kaldınız sanırım; çalışıyor musunuz?

Arada merak edersin, anılar gelir aklına ama aklına gelmeden sen kendin durmadan düşünmeye başlarsan bi zaman sonra kendi kendini aşık olduğuna inandırırsın.

Bence bir değil iki cocuk yapın, şeytan yokluyor sizi.

eğerki siz daha eski sevgilinizi unutamamış ve helede evli iken aklından çıkaramıyosan kusura bakma kardeş o evlikten hayır gelmez çünkü sen baktığın her yerde hatta eşine bile bakarken onu karşında görürsün bence en kısa zamanda aklından sil eşine bağlan mükafatını alırsın

Birşeyler bitmeliymis ve bitmiş. Hakkinizda hayırlısı o değilmis, esinizmis. Anilar unutulmak icin yaşanmaz zaten, ama sürekli sürekli geliyorsa aklınıza orda sıkıntı var.
Bence bos vakitiniz çok, biraz da duygusalsiniz.
Olaya bu yönden bakin biraz da.

Bu konuda açtığınız ıkıncı konu, elimizden geldiğince doğru yolu göstermeye çalışmıştık ama yoook. Evet yapın bır çocuk, oğlan olursa da evli olup unutamadığınız adamın adını koyarsınız.Yazık eşinize de, doğurmayı düşündüğünüz o çocuğa da..

çocuk yapmak çözüm mü yani o zaman da keşke ondan olsaydı diye düşünebilirsin belki

bu düşüncelerden kurtulmadan böyle önemli bir karar vermek çok yanlış.

kocana eski sevgilimi düşünüyorum deme sakınnnnnnn. haberlere çıkarsın. içine at devammmmmmmmmmmmmm

eski konularına baktım yok sen eşini falan sevmiyorsun bence.3-4 konu boşanma isteği üzerine açmışsın hatta eşinden şiddet bile görmüşsün

sonraki konuların da ilk aşkın üzerine.

yani ne yaparsan yap ama şu ruh haliyle sakın çocuk yapma.şiddet gördüğün ve sevmediğin bir insandan çocuk yapmanın mantığı nedir? sanki çocuklar ellerinde sihirli değnekle dünyaya geliyor iki kocaman insanın başaramadığı bir şeyi bir minik beden mi kurtaracak.

Çocuk yapmak daha fazla önemsenmeli. Bugün yaptım, yarın bıraktım, vazgeçtim olmaz. Bir çocuk yapacaksanız geleceğini de düşünün. Yani başka şeyler düşünün çocuk yapacaksanız ama eski aşkınızı unutturacağı fikri yanlış. Tamamen unutmak da şart değil, kolay da değil. Hatırlayıp da bugünün meseleleri ile kıyaslamak, bağlantı kurmak sağlıksız olan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X