Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanlisi dini nikahlı kocasi ama resmi nikahi baskasiyla yapacak dolayısıyla diger kocasi da nisanlisi olacak.
Sen yaz bacım ben okuyorum.Hayır, aslında dolu olduğum için biraz süratle yazdım ayrıca fazla tafsilâta girmek de istemedim
Baba tarikatlara karşı ama kız medresede.Beynim error verdiBabanız tarikattan değilse sizin medresede okumanıza nasıl izin verdi ve nişanlıyken mi ülke ülke gezdiniz. Dövme haram ve dindar aile.. Çelişkili geldi
Çok eğlenceliydi halbukiAha sildi konuyu beğendiniz mi yaptığınızı?
Canımcım doğum yaptın mı?Flaş tv izletmesinler şu çocuklara beyinleri sulanıyor sonra gelip böyle sacmalıyorlar buralarda
Kendilerinin hoşuna gitmeyen bir şey olunca arayı bozan aileler Bi bitmediler. Evlenmek zorunda degilsin. Oda seni hala seviyorsa konuş olmuyorsa zaten bırak
Yakında bir konu açmayı düşünüyorum, şu an üzerinde çalışıyorum dsdhsa. Talep olur mu senceTrol arkadaşlara çok kırgınım. Upuzun yollardan geçtim geçenlerde hiç saran bir konu açmadınız. Lütfen kaliteli mizah anlayışı olan, iyi bir kurgu, karakter yeteneği olan, en azından bi yere kadar tutarlılığı koruyabilecek arkadaşlar yazsın sadece![]()
Kacicam dedi, kacti ashhaAha sildi konuyu beğendiniz mi yaptığınızı?
Yakında bir konu açmayı düşünüyorum, şu an üzerinde çalışıyorum dsdhsa. Talep olur mu sence![]()
Medreseye yollayan baban niye tarikata karşı