- Konu Sahibi Depresifkiz
-
Belli ki gönlüne söz geçirememiş konu sahibi. Aşk bu engel olamamış. Hemen topa tutmuşsunuz.
Doğru yapana doğru yapmışsın denilir evet :)Evet tuttuk. Gönlüne yine söz geciremeseydi ama en baştan reddedip asla evli bir adamla yatmayip, uzaktan sevip unutmaya çalışsaydi. O zaman herkes doğrusunu yapmissin derdi.
Doğru yapana doğru yapmışsın denilir evet :)
Yalnıza da yalnız diyoruzIste yanlışa da yanlis diyoruz
Yalnıza da yalnız diyoruz
Gel gel bana sar canın sıkılıyor senin
Yalnıza da yalnız diyoruz
Gel gel bana sar canın sıkılıyor senin
O dört çocuklu Anne yasak aşkınızı öğrense büyük konusmamaliyim mi dicek acaba. Iyiki yuva yikmamissin ya çok iyisinEn buyuk konustugum konuydu asla yapmam dedigim ama oldu ve cok pismanim vebali cok buyuk bi ise bulastim ve halen yakami kurtaramiyorum
Bana sataşmadan önce Türkçe konuşmayı ve yazmayı öğrenin.Yazdığım da benim görüşüm. Zaten hepimiz Görüşümuzu yazıyoruz. Öyle bir dünya yok. Başkasının canını yaktığın her an icin canı yanar insanın. İlahi adalet hayde bye byee byeeeeeeeeeee
Türkçe den önce ahlaklı olmayı öğrenmişim ya Allah herkese nasip etsin. Hadi şimdi uzaBana sataşmadan önce Türkçe konuşmayı ve yazmayı öğrenin.
Malesef ahlak yoksunu kadinlar dolu çevremiz. Bir de yüzsuz onursuz oluyorlar ki bu da ayrı bir olay. Ben aldatildim boşandım. Dilerim ki bu tür kadınların hepsi mahvolsun. Hatta bu tarz olmaya meyilli ve onay verenler de bin beter olsun insallahhh..BETER OL INSALLAH ZAMANINDA ESIM IS YERINDE BI KADINLA MESAJLASMISTI ALDATMA OLMADIGI HALDE 1.5 YIL OLDU KENDIME GELEMEDIM VE BEDDUAM HEP O KADININ USTUNDE OLDU SEN NE IGRENC NE ASAGILIK BI INSANSIN ALLAH SENI VE SENIN GIBI YUVA YIKAN KADINLARI KAHRETSIN INSALLAH AYNAYA BAKINCA MIDEN BULANMIYORSA EGER GIT KENDINI EN YUKSEK BINADAN AT HAYATINDA COK DAHA KOTU SEYLER YASAMANI DILIYORUM
Türkçe den önce ahlaklı olmayı öğrenmişim ya Allah herkese nasip etsin. Hadi şimdi uza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?