Evliyim evli birinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözyaşımiz pıt diye düştü değil mi :KK53:
Ya sanki gerçek degil de hani mukremine saplantılı feriştah bacımizin böyle çılgın fantezileri vardi tam da öyle gibi geldi bana:confused:

Güya kocası tarafından tecavüze uğruyor, kocasıyla birliktelik yaşamıyor ama hoop hamile kalıp aşkının meyvesini kucağına alıyor. Evdeki adam da gerizekalıydı şüphelenmiyor hiç. Aynen o hikayeler gibi işte :)

Vay be. Eski kocanıza ne ders vermişsiniz gerçekten..helal olsun..
O babalık davası açıldığında 16 yaşında ergen çocuklarınıza evlilik birliği icinde babaları farklı olan kardeşi nasıl açıklayacaksınız?
Çocuklara harika bir gelecek bıraktınız.
Tebrikler.
Eski mi? Ahlak seviyesi o seviyede değil arkadaşım. Eskimedi daha yedekte bankacı:))

kocasından sevgi görmemeyi aldatmaya neden sayan bir kadının anneliği de şüphelidir gözümde. gönlün başkasına kaydıysa önce boşan sonra ne yaparsan yap.
Mesele gönlünün kayması da değil bence. çocuk yapayım da boşanırsam kenarda bana bakacak biri olsun diye düşündü muhtemelen. Adamı "bankada söz sahibi bir bey" diye tanımlamış. 3, 5 bana da birşeyler düşer diye düşünmüştür heralde.

Kuzenim bizim memlekette tekstil de calıstı bir ay kadar ( kendisi nişanlı) ya allahım afedersiniz resmen fuhus yeri gibi evli kadınlar evli erkeklerle. . Birlikte çalışan karı kocalar başkalarıyla ilişki halinde hatta kuzenime evli bir adam musallat olmaya çalışmıştı yazık kaça kaça çıktı ordan.. berbat böyle yerler konu sahibinin iş yeri de tekstil Gibi geldi bana

Mesele gönlünün kayması da değil bence. çocuk yapayım da boşanırsam kenarda bana bakacak biri olsun diye düşündü muhtemelen. Adamı "bankada söz sahibi bir bey" diye tanımlamış. 3, 5 bana da birşeyler düşer diye düşünmüştür heralde.
Metres hayatı zor olsa gerek. Bu durumda metres olan bankacı oluyor :KK53:

Screenshot_20200309_142740.webp

Lütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
Kınamıyorum, yargılamıyorum da ama yanlış yapmıssın. Eşinden ayrıldıktan sonra bekar bir adamla istediğini yapsaydın keşke. Çocuğa uzuldum. Doğurmamanızı öneririm. evli biri ile beraber olmanın acıklanacak bir tarafı yok malesef. istediğin kadar boslukta ol, yanlız ol. Bosansanız dahi o cocuk su an evli olduğun insanın ustune kalıyor diye biliyorum. Yinede arastırmak gerekiyor. Bosandıgında eger cocugu doguracaksan eski esine bu durumu anlatıp esinin ustunden cocugu alman gerekecek. zor günler kapıda kolaylıklar diliyorum. Ama eylem isteyerek gerceklesmis, bundan sonra yasanacaklara katlanmak zorundasınız.

Kızlar lütfen kınamayın. Eşim yıllarca eziyet etti, e yıllarca eziyet gördüğüme göre kınanmadan aldatmak en doğal hakkım dedim, iş yerinde en uygun adayı buldum. Tabi hepiniz takdir edersiniz ki bunca yıllık evlilik hayatına rağmen artık kadınlığımı nasıl anlayamadıysam meğer çocuk yapmışım, hamileyim. Onu da doğumda anladım. Rica ediyorum kınamayın. Neyse ne diyordum, eşimle tabi boşanma seviyesindeyiz. Çocuğumun babası olacak sevgilim de eşinden boşanacak. Bilin bakalım neden? Çünkü eşi berbat biri, ona yıllarca hayatı dar etmiş. E bu durumda, haklı olarak aldatıldı tabi. Sonuçta sebeplerimiz var. Neyse uzatmıyım, ayrılmak için başvurduk. Avukat dünyanın parasını istedi. Benim öyle bir maddi durumum yok. Ama zor durumdayım bi an evvel boşanmalıyım. Çektim silahı avukatı tehdit ettim. Kınamayın lütfen. İnsan gibi davama baksa hiç bunlar olur muydu? Velhasılı kelam sonunda boşandım da. Ancak yeni yuvayı kurmak hiç hayallerimdeki kadar kolay olmadı. Huzurumun kaçmaması için kayın tarafından 3 kişiyi, mobilyalarımı geç getiren köşedeki mobilyacıyı ve nikah tarihimi geç veren belediye memurunu ( sanırım hamilelik hormonlarından oldu bu da) vurmak zorunda kaldım. Ama sonuçta hamileydim ve bana kötü davrandılar. İnanın bu güne dek karıncaya zarar veren biri değildim (yani elimde falan arsız arsız yürümediği sürece tabi), neyse ki sebeplerim vardı bu sayede yola devam edebildim. Buraya kadar beni kınamadığınız için hepinizi seviyorum, iyi ki varsın kk. Elbetteki insan sebepleri varsa her yanlışı doğrultabilir. Yeter ki doğru sebepleri bulun canlar, inanın ki imkansız diye bir şey yok..:halay:

ay onu görmemişim ben de bu devirde hala bankada söz sahibi biri gibi tanımlar kaldı mı yahu..

bi de eşimden çekiyorum diyip kendilerini aciz ve haklu göstermeye çalışmıyorlar mı, sinirim zıplıyor

Lütfen beni yargilamayin.çok çaresizim.esimle bosanma arefesindeyiz ama daha mahkemeye bile vermedim Ben esimden dolayı bunalımlı günler geçirirken çalıştiğım yerde birini sevdim daha doğrusu o bana duygularını açtı Ben o sıra esimden yediğim darbe(aldatilma) etkisiyle de ona yakinlaştim ne kadar uzak durmaya çalişsamda olmadi ve beraber olduk ben bugün 3haftalik hamile olduğymu öğrendim 2mizde evliyiz o da esünden ayrilmayi düşünüyor ama şu durumda ayrilirsak nasil olur nasil bir yol izlemem gerekiyor kafam çok karişik lütfen yardim edin kınamayin benimde kinadiğim şey başima geldi!!!
o bebegi dunyaya getirme. gunah vs deme sakin gunah ayip bilincin olsaydi bi eylemi gerceklestirmezdin

Belki çevrim dışı görürdü 🤔iyiki eski konuymuş 🙄
Şöyle bir kadının konulara baktım nisan 2018 ikinci hamilelik,3,5 yıllık evliyim, aldatıldım, Mart 2019 boşanıyorum, nisan 2019 hamile- başka birinden ve boşanıyor. Ekşi sözlük yazarı herhalde veya fake de olabilir, gerçek de olabilir bilemedim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X