• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim mecburi ayrym

Rabbım yardımcın olsun canım...eş durumu tayınlerınde sorunlar oluyor dılerım en kısa zamanda esının yakına bır yere tayının cıkar cok uzuldum

amin canım. Allah razı olsun. ben ve benim gibi olanlar inşallah canı gönülden diliyorum. eşlerine kavuşurlar. çocuklar babasız , babalar yavrusuz kalmasın.

sonucu yaz mutlaka..merak ederiz..inşallah hakkında en hayırlısı ne ise olur canım:)

offf bu kadarı da işkence gibi olmuş canım cok üzüldüm.kaç yıldır çalışıyorsun? gelirin nedir sorması ayıp?

sen gidemiyorsun tamam ama eşin bir şekilde işini senin olduğun yere taşısın. yada eşin gelip gitsin yanına sen neden bebişinle rezil oluyorsun yollarda. akşam gelsin sabah işine gitsin. muhakkak bir yok vardır. bende sözleşmeliyim zorlukları çok çok fazla sözde memuruz resmen memurların hiçbir hakkı verilmiyor sadece maaşlar iyi. ama ne olursa olsun işini bırakma haya ne getirir ne götürür bilemeyiz.

işini bırakma sakın olmazsa eşin yeni bir düzen kursun...bir yolu sonunda bulunur ama işten istifa yanlış olur..

durumuna gerçekten üzüldüm allah kolaylık versin
ayrıcada sinir oldum ne kadar haksızlık yapılıyor sen zorla oku didin memur ol sonrada onu bırakmakla burun buruna gel allahım ne büyük ne adaletli bi ülke burası yaaa!!!
inşallah becayiş yada bi tayin allah gönlüne göre versin
biraz daha sık dişini derim demesi kolay ama bu memlekette memur olmak kolay değil senin yerinde olmak isteyen bir sürü kişi var onu düşün

bende sağlık personeliyim sanırım 4b li falansın.ben olsam sanırım sizden büyüğüm istifa etmezdim.sizi anlayabiliyorum ama şurada yazanlara bakarsanız maddi güçsüzlükler insanı zor durumda bırakıyor.eşiniz için demiyorum bende evliyim ama insanoğlunun ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor.benim işyerimden bir arkadaş para bvererek becayiş yaptı.ihtiyacı olan biri olabilir bence bir dene.

bende sağlık personeliyim sanırım 4b li falansın.ben olsam sanırım sizden büyüğüm istifa etmezdim.sizi anlayabiliyorum ama şurada yazanlara bakarsanız maddi güçsüzlükler insanı zor durumda bırakıyor.eşiniz için demiyorum bende evliyim ama insanoğlunun ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor.benim işyerimden bir arkadaş para bvererek becayiş yaptı.ihtiyacı olan biri olabilir bence bir dene.

ben de 4/b gibi sözleşmeliyim ama bağlı olduğumuz yasa biraz farklı bazı farklılıkları var 4/b ile. 4924 sayılı kanuna tabiyiz emekli sandığına bağlıyız, maaşlar daha iyi, ama sayı olarak daha azız ve en ücra köşelerdeyiz. 4/bli olarak istanbulda çalışılabilirken 4924 olarak çalışılacak çok iyi bir yer yok büyük şehirlerde merkezlerde yok. ilçeler kimsenin uğramadığı yerler neresiyse oralara yerleştirildik. çok şükür işimiz var deyip çalışıyoruz işte. özelde 300 milyona güneş yüzü görmeden çalışarak en fazla 3 ay dayanabildim. bu halime binlerce kez şükrediyorum işte tek sorunum eşimle aramdaki uzaklık.

durumuna gerçekten üzüldüm allah kolaylık versin
ayrıcada sinir oldum ne kadar haksızlık yapılıyor sen zorla oku didin memur ol sonrada onu bırakmakla burun buruna gel allahım ne büyük ne adaletli bi ülke burası yaaa!!!
inşallah becayiş yada bi tayin allah gönlüne göre versin
biraz daha sık dişini derim demesi kolay ama bu memlekette memur olmak kolay değil senin yerinde olmak isteyen bir sürü kişi var onu düşün

çok teşekkür ederim canı gönülden verdiğin destek için ve çok haklısın.

sen gidemiyorsun tamam ama eşin bir şekilde işini senin olduğun yere taşısın. yada eşin gelip gitsin yanına sen neden bebişinle rezil oluyorsun yollarda. akşam gelsin sabah işine gitsin. muhakkak bir yok vardır. bende sözleşmeliyim zorlukları çok çok fazla sözde memuruz resmen memurların hiçbir hakkı verilmiyor sadece maaşlar iyi. ama ne olursa olsun işini bırakma haya ne getirir ne götürür bilemeyiz.

eşimin gelip gitmesi olayını düşündük ama o maalesef geç çıkıyor işten o benden 3 saat sonra çıkıyor bazen daha uzun sürebiliyor.

ben ne iş yaptığını gerçekten çok merak ettim..

idari personelmisin yoksa avukat,mühendis, mimar yada sağlıkçımısın yani branşı olan bir meslektemisin??

şundan soruyorum 300 ytl alıyorum demişsin de bu kadar okudum ettim çaba verdim demişsin ve 300 ytl asgari ücret bile değil kime hangi iş için verilir??
belki eşinin olduğu yerde daha iyi bir iş bulabilirsiniz özelde ama size uygun olan..

kızlaaar, hihoyyyt

sevindirici bir haberim vaaaar :sm_cool:

sadece nöbet sistemine geçiyorum artık

yani en azından annem ve çocuğumla gidip gelmek zorunda kalmayacağım.
ayda 7-8 nöbet tutucam ve tek ben gidip gelicem.

gidip sadece 24 saat nöbetimi tutup gelicem.

artık istifayı rafa kadırdık diyebilirm . çok şükür :teytey:

duanızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. a.s. :nazar:

gözün aydın canım rabbim yüzünü güldürmüş sabreden sabrının selametini alıyo rabbimden binlerce kere şükürler olsun

kızlaaar, hihoyyyt

sevindirici bir haberim vaaaar :sm_cool:

sadece nöbet sistemine geçiyorum artık

yani en azından annem ve çocuğumla gidip gelmek zorunda kalmayacağım.
ayda 7-8 nöbet tutucam ve tek ben gidip gelicem.

gidip sadece 24 saat nöbetimi tutup gelicem.

artık istifayı rafa kadırdık diyebilirm . çok şükür :teytey:

duanızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. a.s. :nazar:

okur okumaz aklıma kendim geldim...ben yani evliyim 4b li çalışıyorum..eşimin yanına tayinim çıkmadı...aramızda km ler var..ben ist. o antalya da...bizde eş durumu tayini var..fakat puan usulune göre...ve benim okulum en az puanı veriyor...üzülme yalnız değılsin...mesleğinide sakın bırakma..o senin altın bilezin...son habere sevindim...herşey gönlünce olsun...inşallah en kısa zamnda eşlerimize kavuşuruz..

ben ne iş yaptığını gerçekten çok merak ettim..

idari personelmisin yoksa avukat,mühendis, mimar yada sağlıkçımısın yani branşı olan bir meslektemisin??

şundan soruyorum 300 ytl alıyorum demişsin de bu kadar okudum ettim çaba verdim demişsin ve 300 ytl asgari ücret bile değil kime hangi iş için verilir??
belki eşinin olduğu yerde daha iyi bir iş bulabilirsiniz özelde ama size uygun olan..

sağlıkçıyım canım. 300ytl yi tiii öğrencilik yıllırımda seneler seneler önce alıyordum. yanlış anlaşılma olmuş sanırım.

gözün aydın canım rabbim yüzünü güldürmüş sabreden sabrının selametini alıyo rabbimden binlerce kere şükürler olsun

sağol canım seninde gözün aydın bebek yolda herhalde. sağ salim bebeğine kavuştursun seni de Rabbim.

okur okumaz aklıma kendim geldim...ben yani evliyim 4b li çalışıyorum..eşimin yanına tayinim çıkmadı...aramızda km ler var..ben ist. o antalya da...bizde eş durumu tayini var..fakat puan usulune göre...ve benim okulum en az puanı veriyor...üzülme yalnız değılsin...mesleğinide sakın bırakma..o senin altın bilezin...son habere sevindim...herşey gönlünce olsun...inşallah en kısa zamnda eşlerimize kavuşuruz..

ayy canım ya biz yine yakınız nöbet usulüne geçiş yapınca benim işime geliyo ama siz çok uzakmışsınız. daha yeni evlenmişsiniz. ilk zamanlar üstelik. inşallah canım biz ve bizim gibiler eşlerine kavuşurlar.

devlet niye böyle şeylere izin veriyor anlamıyorum. nerde kaldı bu aile birliği kanunu. böyle aile birliğimi olur.

ben kadının çalışması gerektiği taraftarıyım ama
durumun çok zor be arkadaşım
o saydığın 4 maddelik kime acıdığını bilemediğin cümleler varya içime işledi acı çektiğin belli oluyor...
bu sorunun cevabını bile uzunca düşünmem lazım..
ilk başta işten ayrılmak gibi gelsede hoş olan şey
ya sonrası ya emekliliğin tek el şaklarmı ki diye düşüncelerim bundan da alıkoydu ve sadece sen eşin çocuğun değil ailenin diğer fertleride perişan...
diğer çocuğu hiç düşünmeden yapma diyorum her çocuk bir gelecek ve geleceğini kurmak için para gerekiyor hayırlı olsun bir tane olsun ama diğer soruna
cevap vermeden önce düşünmem lazım bakalım arkadaşlar ne yazmış onlarıda okuyayım yanlış yönlendirmek olmak...

Back
X