• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve birine aşık oldum...

Ne asallik bi kadınsın evlisin o adam evli birde annesin sen kendi mutluluğunu düşünüyorsun ama o kadını hiç düşünmüyorsun yuva yıkanın yuvası olmaz hem o adam o kadına yapıyorsa sana hayli hayli yapar gün olur der ki kocanın koynundan çıkıp benim konuma geldin diye kır dizini otur k.... üstüne kimsenin yuvasını yıkma sen kendine hakim olmayı becer önce sizin gibi kadınların yüzünden millette huzur kalmadı yuva kalmadı kadının düşmanı kadın yine hem cinsine yaptığına bak....

Bu konuyu hangi beklentiyle actiginizi merak ettim. BDV forumunda destek bulma ihtimaliniz sifirin altinda. Ha belki herkes beni cok ayiplarsa, yaptigimin yanlis ve ahlaksiz oldugunu yazarsa aklim basima gelir diye düsünmüs olabilirsiniz.

Asik olmak engellenecek bir duygu degil. Büyük konusmamak lazim. Ama ortada iki evlilik ve cocuklar varsa bagrina tas basacaksin arkadas. Hadi kendi evliliginden cocugunun huzurundan vazgectin, diger taraftaki kadinla cocuktan ne istiyorsun. Esine kalk "ben artik seni sevmiyorum ayrilalim cocugumuzu medenice büyütelim" de. Ayril bosan ama kalkip baska bir yuvanin vebaline girme. Yazmayayim diyorum dayanamiyorum. Komsusunun karisina göz koyan, kendi cocugu dahil cocuklari umursamayan bir adama nasil inanip güveniyorsunuz? Ben bazen posta kutusunun orada ya da bazen merdivenlerde karsilastigim komsularin esleriyle merhaba iyi günler disinda muhabbet etmiyorum. Ki sohbet konusu falan acilsa bile gayet net siniri cizerim. Bana yavsayan adami kibarca sokusturdugum laflarimla döverim. Bu noktaya gelecek kadar nasil müsade ettiniz kakara kikiriye?

Diyelim ki bir anda yildirim aski oldu tutuldum, ya o ya da hic gibi hissettim. Önce mecburen evladimi düsünürüm. Hadi esim anlayisli cikti tamam bosanalim dedi. Cocugumu niye babasindan ayirayim, kendi ailesinden evladinin huzurundan benim icin vazgecmis adam benim cocuguma niye sahip ciksin derim. Cesaretli cesur adam dedigin evladinin mutlulugunu herseyin önünde tutar onun icin herseyle savasir. Evli cocugu olan kadina ümit verip hayatini darmadagin edecegine askini sevgisini gömebilen erkege cesur derim ben. Her ikiniz de sevmediginiz insanlarin günahina girmeyin. Bosanin da ondan sonra ne halt yiyorsaniz yiyin. Yalniz bu tip cesur adamlarin bosanmak ve ailesini terketmekten son anda cayma ihtimalleri yüksek, ortada kalmayin sonra.

Planiniz ne? Cocuklari birakalim bir anne ve bir baba modeli var zaten geride mi? Ya da cocuklarimizi aliriz, benimki sana baba der seninkinde bana anne der diye hayaller mi kuruyorsunuz? Dikkat edin de eviniz esiniz yaninda cocugunuzdan da olmayin sonra. Aliverirler elinizden sadakatsizliginiz ortaya cikarsa.

5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.

ayyy canım ya çok duygulandım!!!!
sen boşan o da boşansın madem.
niye boşanmıyosunuz?
çocukları da eski eşlerde bırakıp yepyeni bir hayata başlarsınız!

5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.
Evladının yüzüne bakarken utanmıyor musun?

hanimiç Derya aşık mı olmuş aman da aman:KK53: sevmiyorsun belki kocanı anlarım da bebeğinin yüzüne nasıl bakıyorsun :KK14:

Beğenenler olmuş ...

Allahtan kork.. Korkmuyorsan , karşındaki kadından çocuğundan utan. Ondan utanmıyorsan kendi çocuğundan , anneliğinden, eşinden utan..

Sanki çok güzel birşey gibi anlatılıyor. Boşan ne yapıyorsan yap. Mesajlaşma , görüşme başlamadan olmuyor mu boşanma..

Konu fake ya da değil umurumda değil. Yüzlerce böyle kendi pisliğinde boğulacak kişiler var. Hepsi birbirini bulsun inşaallah.

vay arkadaş yaaa gelde insanlara güvennnn siz evlenmeyin yaa eşim dediklerinizi kandırıyorsunuz ne iğrenç ayrıl adam gibi eşini bari kandırma bunun içine sokma birde eşimle ciddi problemlerimiz yok alışkanlıklaırımız var diyip hala birşeyler sıralıyorsun anlamadım ne yapacaksın ne yapmak istiyortsun ben

diyecek söz bulamadım doğrusu bende uzun zamandır giriş yapmamış bi üyeyim karşıma ilk cıkan konuya bak hele :KK70: ben kendimi koyuyorumda hersey bı yana tek dusunucegım cocugum olurdu sanırım esımı sevmıyosamda bosanr cocugumla hayatıma devam ederım baskalarının hayatını karartmaya kımsenın hakkı yok hem o kadın belkı kocasını cok sevıyo hıc o adamın cocugunu dusundunmu ya senın esıne bırı bunu yapsa senı bosasa baska kadınla evlense hemde koşunla ne hıssederdın acaba empati biraz empati aşk diye bişey yok ruh eşi diyede bişey yok ruh öküzü var :KK60:

Keşke ikiniz de eşlerinizden boşanıp evlenebilseniz.
Kısa bir süre sonra da bir elmanın iki yarısı gibi olup olmadığınız konusunda bizi bilgilendirseniz.

Değer veriyormus ta Muş Muş ya bu ne şimdi sen neden o kadını ve çoğununu ve kendi çocuğunu düşünüyorsun eşin seni dovuyor mu sovuyor mu aldatıyor mu ki sen onu aldatıyor sunda ayıp yani ayıp

SİZ BİR KERE KOCASINI ALDATMIŞ VE ONU SEVMEYEN BİR KADIN OLARAK NE YAPARSANIZ YAPIN ÖNCE KOCANIZDAN BOŞANIN ONA MUTSUZ OLDUĞUNUZU HAYATINIZI BÖYLE TÜKETMEK İSTEMEDİĞİNİZİ ANLATIN. MADDİ MANEVİ ELİNİZİ ETEĞİNİZİ ÇEKİP TEMİZ TEMİZ KİMSEYİ KANDIRMADAN İŞİNİZE BAKIN. YA BEN EŞİNDEN SOĞUYANI ANLARIM MUTSUZ OLANI DA HATTA ÇOCUK YAPIP SONRA MUTSUZM DİYENİDE ANLARIM AMA BOŞANMAMASINI BİR İMZAYLA BAĞLI KALIP BAŞKA HAYATLAR YAŞAMAYA ÇALIŞMASINI ANLAMAM. HAYIR YETİŞTİRDİĞİNİZ İNSAN YAHU BİLMEZ Mİ EVDE DÖNENLERİ.

Tövbe yarappim allah kimseyi sasirtmasin ne korkunç bir durum iste nefis insanin tek düşmanıdir ay kendimi bu durumda dusunemiyorum bile cocougumun yuzune nasil bakarim kendimi iğrenç hisseterdim, kocam ya onu bu duruma mecbur etmekte baska bir acı allah akil fikir versin nedim günah ta bir tarafta neolursa olsun insan kendini bu duruma düşürmmesi lazim kocami sevmiyoraam gider bosarim yani hem kadinlar sevmezse aldatir diyordu psikologlar boyle igrenc bir bir durumu yasayacagima bosanirim. Insan ahlaksiz olunca bunlar boş zaten nedesek,adamda evliymis ay onu unuttum:KK57: allahim sen aklimizi koru ama cok vicdan azabi çekeceksiniz bunuda unutmayin simdi cicim aylari ya bol bol hayal kurun, zaten evli birisi karsini ve kocasini aldatiyorsa ne beklenir gelecekten, birbirlerini bulmus bunlar ayy sinirlerim zipladu:KK67:

Bu konu sahibi ekşici ya da kafa bulan bi erkek olsa da alttaki hatun kişi gerçek gibi
İnsan mış mış duyguları varmış mış eee o zaman herkes birbirini aldatsın insanız duygusalız kisvesi adı altında

Ayni benzer konular basimdan gectigi icin sizi anlayabiliyorum.

Ne yani evlendiysen illaki o kisiye asik kalmanmi gerek, boyle kuralmi var?

Insaniz sonucta ve duygularimiz degisebilir. Kadini yargilamadan bir bunlari dusunun, bir insanin basina hersey gelebilir yasadigi muddetce.

Ama sizin durumunuz gercekten cok zor, ayni bina, atesle barut felan.

Birde şebekesiyle gelmiş konuya..

" Evliyken aşık olunamaz mı "

Temam , bir diğer tercihinizde evliyken sizin adamcığınızda aşık olur umarım. O zaman yine böyle sevgi pıtırcığı olun kendi ellerimizle besleyin onları.

Sinirlerim zıplıyor karakter yoksunu erkek ve kadın gördüğümde. Ya neden birbirlerini bulmuyor bunlar ?

Oh ne güzel hiç mi çocuklarınızın yüzüne bakarken utanmiyorsunuz anneye bak keşke eşiniz durumu anlasa çocukları sizden alıp dizide defetse adinizda evli erkeklerin ayartan kadına çıksa

Back
X