Zaten boşanmayacaksanız sormayın bence... Boş yere yüz göz olmayın.Evet hanımlar uzun bi süreden sonra tekrar sizinleyim defalarca kocam hakkında problemleri mi paylastim. En basinda kocam yanıma yatmiyor vardı şimdi bi çoğunu cozdum ancak şimdi de netten açık saçık video lar izlediğini görüyorum ama sormuyorum da neden izliyorsunuz diye. Ve aylarca ilişki mız olmuyor
Neden sizi istemediğini siz de biliyorsunuz da kendinize itiraf edemiyorsunuz bence...Yaa ne bilim bi insan istekliyse madem karısını neden istemez ki. NE YAPLAYİM BU DURUMDA COK SİNİRRLENİYORUM
Yani...Nasıl yani ne demek istiyorsunuz
Bence boşanın.Ben kocama sarılınca çoğu zaman napiyosun der bu adama ben daha ne yapayim
afedersin ama kocan ökuzYaa kocam 31 ben 20 yaşındayım daha . formunu koruyorum kilom normal fiziğim güzel adam ne istiyor ayrıca benden beklemek yerine o kendi istesin istiyorum o ise benden bekliyor benim onu tahrik etmenin istiyor. Bi ilişkiye kadın mı önce davranir erkek mi. Bi erkek eve girince bi karisini opmez mi
Aranizda da baya bir yas farki var kompleks yapiyordur belki. onu begendigini ozleidigini dile getir bolcaYaa kocam 31 ben 20 yaşındayım daha . formunu koruyorum kilom normal fiziğim güzel adam ne istiyor ayrıca benden beklemek yerine o kendi istesin istiyorum o ise benden bekliyor benim onu tahrik etmenin istiyor. Bi ilişkiye kadın mı önce davranir erkek mi. Bi erkek eve girince bi karisini opmez mi
size tavsiyem biraz ilgisiz gibi görunun onu size yaptıgı sekilde sizde ona yapın yani bikac gun onu kendi silahiyla vurmayı deneyin ama bunları yaparken kendinize bakmayı seksi olmayı ihmal etmeyin. Kocanızın gozunuzun sizde olmasını istiyorsanız makyaj yapıp evin icinde yarı ciplak dolasmayi bile deneyebilirsiniz ise yarayacagını dusunuyorum siz yeterki isteyin. Unutmayın bi kadın istediginde herseyi yapabilecek kapasitededirEvet hanımlar uzun bi süreden sonra tekrar sizinleyim defalarca kocam hakkında problemleri mi paylastim. En basinda kocam yanıma yatmiyor vardı şimdi bi çoğunu cozdum ancak şimdi de netten açık saçık video lar izlediğini görüyorum ama sormuyorum da neden izliyorsunuz diye. Ve aylarca ilişki mız olmuyor
tam küfür etmelik kocaymışBen kocama sarılınca çoğu zaman napiyosun der bu adama ben daha ne yapayim
Evet. Adam cevabını vermiş. Demek ki isteksiz, tutkusuz filansiniz. Atesinizi yakın. Herşeyi erkekten beklemeyin. Zira onlarda kadınlardan bekliyor. Bekleye Bekleye nereye kadar.Ayrıca eşime neden bu kadar uzun zaman geciriyoruz aradan dediğimde zaman geçince sen daha çok istersin diye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?