Evliyim ve kocam internetten açık saçık sahneler izliyor ancak ilskimiz yok

Semra-e

Hasret gülü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
89
31
3
30
Evet hanımlar uzun bi süreden sonra tekrar sizinleyim defalarca kocam hakkında problemleri mi paylastim. En basinda kocam yanıma yatmiyor vardı şimdi bi çoğunu cozdum ancak şimdi de netten açık saçık video lar izlediğini görüyorum ama sormuyorum da neden izliyorsunuz diye. Ve aylarca ilişki mız olmuyor

Evet hanımlar uzun bi süreden sonra tekrar sizinleyim defalarca kocam hakkında problemleri mi paylastim. En basinda kocam yanıma yatmiyor vardı şimdi bi çoğunu cozdum ancak şimdi de netten açık saçık video lar izlediğini görüyorum ama sormuyorum da neden izliyorsunuz diye. Ve aylarca ilişki mız olmuyor
Zaten boşanmayacaksanız sormayın bence... Boş yere yüz göz olmayın.
Benim için boşanma sebebidir...

Ayrıca eşime neden bu kadar uzun zaman geciriyoruz aradan dediğimde zaman geçince sen daha çok istersin diye dedi

Yaa ne bilim bi insan istekliyse madem karısını neden istemez ki. NE YAPLAYİM BU DURUMDA COK SİNİRRLENİYORUM

Yaa ne bilim bi insan istekliyse madem karısını neden istemez ki. NE YAPLAYİM BU DURUMDA COK SİNİRRLENİYORUM
Neden sizi istemediğini siz de biliyorsunuz da kendinize itiraf edemiyorsunuz bence...

Yaa kocam 31 ben 20 yaşındayım daha . formunu koruyorum kilom normal fiziğim güzel adam ne istiyor ayrıca benden beklemek yerine o kendi istesin istiyorum o ise benden bekliyor benim onu tahrik etmenin istiyor. Bi ilişkiye kadın mı önce davranir erkek mi. Bi erkek eve girince bi karisini opmez mi

Ben kocama sarılınca çoğu zaman napiyosun der bu adama ben daha ne yapayim

Yaa kocam 31 ben 20 yaşındayım daha . formunu koruyorum kilom normal fiziğim güzel adam ne istiyor ayrıca benden beklemek yerine o kendi istesin istiyorum o ise benden bekliyor benim onu tahrik etmenin istiyor. Bi ilişkiye kadın mı önce davranir erkek mi. Bi erkek eve girince bi karisini opmez mi
afedersin ama kocan ökuz :KK11:

Arkadasim kocam beni begenmiyor arzulamiyor sevmiyor diye sakin dusunme daha da itici olur.. kendine güvenin olsun
Yani sorun sende degil bence.. kocanda baska bir kadinla evli olsaydi yine ayni seyleri yasardi yasatirdi buyuk ihtimall
Sen kocani seviyorsan onun icin biraz ugras iyilesmesini sagla...

Aranizda da baya bir yas farki var kompleks yapiyordur belki. onu begendigini ozleidigini dile getir bolca

Valla zor durum ne diyiym, sizi beğenmiyordan ziyade sizi arzulamıyor. Sizi istemesini sağlamanız gerek, daha cilveli olabilirsiniz diycem ama sarılan eşine napıyorsun diyen adama da zor :(

size tavsiyem biraz ilgisiz gibi görunun onu size yaptıgı sekilde sizde ona yapın yani bikac gun onu kendi silahiyla vurmayı deneyin ama bunları yaparken kendinize bakmayı seksi olmayı ihmal etmeyin. Kocanızın gozunuzun sizde olmasını istiyorsanız makyaj yapıp evin icinde yarı ciplak dolasmayi bile deneyebilirsiniz ise yarayacagını dusunuyorum siz yeterki isteyin. Unutmayın bi kadın istediginde herseyi yapabilecek kapasitededir

siz de açın yakışıklı jön-oyuncu erkeklerin fotolarına bakın onun yanında. ne münasebet her şey kadından beklenir olmuş. adamsa eve geldiğinde bir hanımını öpsün, koklasın. bu cinsellik tek erkeğin ihtiyacı değil ya.
bu erkek milletine kadınların da cinsellik- sevilmek gibi şeylere ihtiyaçlarının olduğu anlatılmalı. yeni gelin gibi kendilerini naza çekiyorlar, hormonları mı bozuldu noldu bunların :KK14:

İstekli olmayın, nasıl olsa elinin altında diye ulaşılmaz şeylerin hayaliyle kendini tatmin ediyor..
Onun seveceği kıyafetlerle dolaşın evde ama yaklaşmayın ona.. Bakalım o zaman ne yapacak :eek:

Hayır ben şunu anlamıyorum ülkede tecavüz vakaları bu kadar çoğalmışken insan nasıl helali olan karısını arzulamaz çok ilginç :işsiz:

Ayrıca eşime neden bu kadar uzun zaman geciriyoruz aradan dediğimde zaman geçince sen daha çok istersin diye dedi
Evet. Adam cevabını vermiş. Demek ki isteksiz, tutkusuz filansiniz. Atesinizi yakın. Herşeyi erkekten beklemeyin. Zira onlarda kadınlardan bekliyor. Bekleye Bekleye nereye kadar.

Back
X