Evliyim ve sanırım başkasından etkileniyorum..

Msl_ozn_rzgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
1
0
1
37
5 yılı bitirmiş bir ilişki, son 1 yıldırda evliyiz.. Mutlumuyduk evet. Mutlu olmamak için dışardan bakıldığında hiç bir sorun yok. Demekki varmış ki başka birisinden etkilenebildim. Bir bakış deler geçer mi geçer.. Herşeyi konuştuk ve bunu yapamayacağımı söyledim. Fakat kafam da deli sorular.. Esimi sevmiyormuyum şimdi ben? Nasıl olabildi böyle bir şey? Bana eşimin 5 yılda davranmadığı kadar özel davrandı. Şuan kafamın köşesinde o var ve ben eşime haksizlik ediyorum.. Nasil çözmeliyim bu durumu??

Sadece duygusal bir boşluk yaşıyorsun ve bu boşluk sen farkında olmadan biri tarafından doldu ve sende bunu aşk zannedebilirsin dikkatini çekmesi etkilenmen çok doğal eşinle birebir vakit geçirmeniz lazım standart bir gün değil ama sevgili olduğunuz günler gibi sizi tekrar yakacak o heyecanıçıkarıp birbirinizi hatırlatacak bir gün ihtiyacın olan şey bu bence kadınında hep en eksik olan yanı o kişiden uzak durmaya gayret et yoksa aşık olur ve daha mutsuz olursun

Herşeyi konuştuk ve bunu yapamayacağımı söyledim. Fakat kafam da deli sorular.. Esimi sevmiyormuyum şimdi ben? Nasıl olabildi böyle bir şey? Bana eşimin 5 yılda davranmadığı kadar özel davrandı.

Sadece etkilenme degil ki bu. Karşı tarafla bu konulara bile girmişsin. Aldatma olmus

:işsiz::işsiz::işsiz:

boşan.

hep erkekler mi yapıcak, bi kere de erkek kısmı yaşasın şu aldatılmayı...bi kadın kolay kolay etkilenmez başkasından demek ki eşin cidden seni mutlu etmiyor ki başkasına kaymış gönlün bak erkek kısmında iş değişiyor çünkü onları evinde eşi isterse pamuklara sarsınn ama yine onun kaşı bunun bacağı deyip aldatırlar...kendini suçlu hissetme,eğer karşı koyabiliyorsan koy değilse boşan...

Bence kimse aldatmamalı kadın veya erkek farketmez
İçi boş bir ilişki yaşamış ve ardından da evlilik yapmışsınız belli ki
Anladık beğenmiş olabilirsiniz fakat gidipte o kişiyle konuşmak ne demek allah aşkına?
Size yapılsa hoşunuza gider mi asla gitmez
Eğer kocanızı sevmiyorsanız boşanın adamın ardından da iş çevirmemiş olursunuz

Yapamam edemem diye oturup bir güzel konustuysanız bunun neresi hoşlantı pardon?? Düpedüz aldatma oluyor bu kandırmayın kendinizi. 5 yıllık bir ilişki evlilikle taclanmış sevdiğiniz insanla evlenmişsiniz ne güzel, her gün burada ne konular görüyoruz her evlilikte sıkıntı problem illa ki olur önemli olan bunu eşinle oturup konuşup halletme yolunu seçmektir. Böyle eşin bihaber yaşarken arkasından başka bir herifle konuşmak değil.

5 yılı bitirmiş bir ilişki, son 1 yıldırda evliyiz.. Mutlumuyduk evet. Mutlu olmamak için dışardan bakıldığında hiç bir sorun yok. Demekki varmış ki başka birisinden etkilenebildim. Bir bakış deler geçer mi geçer.. Herşeyi konuştuk ve bunu yapamayacağımı söyledim. Fakat kafam da deli sorular.. Esimi sevmiyormuyum şimdi ben? Nasıl olabildi böyle bir şey? Bana eşimin 5 yılda davranmadığı kadar özel davrandı. Şuan kafamın köşesinde o var ve ben eşime haksizlik ediyorum.. Nasil çözmeliyim bu durumu??
bu saçma sapan diziler sizlere daha çok saçma düşünceler yaptıracak en çok kim özel davranırsa ona meyiletmek ne at düşünceleri kafandan yuvana sarıl

Back
X