Evliyken baskasina asik

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten

Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten
Madem Kocasını sevmiyor boşansın o zaman.

buna benzer bişey tanıdıgımdada yaşadım gercekten sevmek cok zor Allah yardımcısı olsun eger cocuk evli değilse kızında sorunları varmış zaten boşanıp sevdiğiyle evlensin

Başkasına aşık çok seviyor kara sevda vs vs eşini aldatan bir kadın sonuçta görümceniz vede bu hiç hoş bir şey değil..Olaylara birde görümcenizin kocasının gözünden bakın aldatmak sadece fiziksel değildir bu resmen aldatma en mantıklısı ayrılması eğer diğer beyfendindide gerçekte kara sevdadaysa herkesi karşısına alır basar nikahı alır sevdiğini yanına olay bu kadar basit öyle ayda bir seviyorum ölüyorum demeyle olmaz..

2 3 güzel mesajla aşık mı değil mi anlayamazsınız ayrıca madem çocuk bu kadar seviyodu, kız peşinden koştu olmadı diyosunuz o zaman aklı nerdeymiş?

Çocuk tabi bahane üretiyodur, ailem istemedi öyle olmak zorundaydı falan. Madem o kadar iradeliydi şuan neden evli bi kadına yazıyo?

Görümcenizi bi uyarın, bence sevgi falan yok ortada. Boşansa bile o adam onunla birlikte olmaz. Zamanında başkasına itmiş zaten..Oluru yok o işin yine görümceniz üzülür. Ayrıca görümcenizin eşine de üzüldüm.

Keşke unutmak için başka bir yol bulsaydı.yazık kocasına.Kendisini sevmeyen bi kadınla evli.Bence onlarınki sevgi değil saplantı ama çok seviyorsa boşansın evlensin onunla.

biri burada konu açsa kocam eski sevgilisiyle yazışmış diye, topa tutardık ve kara sevda demezdik. iki insan birbirini sevebilir ama biri evliyse izlenmesi gereken yol bu değil. "evlenip ayrılmış bir kızla evlenmezmiş" diye yazmışsınız. kara sevda kısmını ben göremedim.

Evliyken eski sevgilisiyle yazışması hoş mu yani. Kocası duysa görse kimbilir neler der neler kondurur o kadına. Evlendi ve herşey bitti kendine gelmeli o bayan

Bunun adı kara sevda değil başka bişey ama neyse.
Kızından utansın kardeşiniz.
İhanet eden bir kadın.
Fiziksel olmasa da bunun adı ihanet.
Kocasını boşar gider de kızına baktıkça utanmıyor mu hiç?

akıllarında hala eskiler dururken nasıl oluyorda başkasıyla evlenip onada seviyorum diyorlar ki

buda aldatma hemde sinsice

boşanma olsa bile evleneceklerini tekrar bir araya geliceklerini sanmıyorum evlenselerde mutlu olucaklarını sanmıyorum

şuan sadece heycan peşindeler ama birini kandırarak buda çok haince

eğer diğer beyfendindide gerçekte kara sevdadaysa herkesi karşısına alır basar nikahı alır sevdiğini yanına olay bu kadar basit öyle ayda bir seviyorum ölüyorum demeyle olmaz..

Ben de katiliyorum, adam gercekten seviyorsa basar nikahi gecer. Seviyorsa seviyordur, bosanmis birini kabul etmemek cok gulunc ve aptalca, evli birini kabul ediyor ama ???

Konu sahibi, sizin erkek kardeşinizin eşi de aynı şeyi yapsaydı bu kadar duygusal bakabilir miydiniz olaya? Ayrıca bu eski sevgili zaten onunla evlenmez demişsiniz, bu aşk tek taraflı o halde, eski sevgilinin yaptıği, kızın zaafından yararlanmak sadece...

Ben de katiliyorum, adam gercekten seviyorsa basar nikahi gecer. Seviyorsa seviyordur, bosanmis birini kabul etmemek cok gulunc ve aptalca, evli birini kabul ediyor ama ???
Zaten konu sahibinin dediği gibi gerçekten sevseydi ilk baştan başkasıyla evlenmesine müsade etmezdi.Dedikleri gibi sevda Al Yazmalım filmindeydi onda da zaten malum replik kadın sevdiği değil emek veren kişiyle hayatına devam etti. Sevgi neydii Sevgi emektiiiii diyerek...

X