Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten