evliyken baskasına duygular hıssetmek

Bence bayana hiç yakışmayan bir durum. Hele hele çocuğun varsa sana üzülmem de çocuğuna üzülürüm. Bu durum eyleme dönüşürse inan bana o çocuk senin gibi bir anneye sahip olduğu için dünyanın en şanssız çocuğu olduğunu düşünecek ve kendini senin yüzünden ezik hissedecektir. Umarım çocuğun yoktur :(

inanın rabbimden bende çok korkarım ne yaparsan bırgun ayağına dolanıcagını çok ıyı bılırım namazlı bır ınsanım ve nasıl böyle bır yanlışa düştüğüme sasıyorum herkez yargılıyor kotu sözler sarfedıyor anlıyorum ama sadece yardım ıstedım kımsenın ılgısını çekmedim içimdekılerı anlattım yardım edersınız belkı dıye
Bilirsin de hiç yakışıyor mu yani bu tip birine?Konu fake miymiş arkadaşalar?

Bilirsin de hiç yakışıyor mu yani bu tip birine?Konu fake miymiş arkadaşalar?
Öyleyse eğer şimdi kahrimdan düşüp bayılcam. Bugün bu kaç oldu yaa valla paranoya olcam bu gidişle kim sahte kim gerçek diye

Herkesin doğrusu ve yanlışı farklıdır..ama dürüst, ahlaklı olmanın tek bir doğrusu vardır ve bunun yüzdesi yoktur..yani "ne kadar dogru"diye soramazsın. .
Eğer sen yaptığın şeyin doğru olduğunu düşünüyor olsaydın burada bize bunu sormazdin..
Demekki yanlış yoldasın. .

Evliyken degil iliski yasarken dahi baskasindan hoslanmak tabi ki yanlistir. Eger algilariniz acik ve arayista olursaniz her daim birinden etkilenmeniz oldukca kolaydir. Kendinizi bir iliskiye adiyorsaniz dunyanin en mukemmel insani gelse umrunuzda olmaz. Zaten bu sekilde hissetmiyorsaniz o iliskiyi yurutmenin anlami yoktur. Ancak birine guvenmek ve kendini ona baglamanin son derece zor
Oldugu bu donemde ozellikle sosyal medya da var ise iliski yasamak neredeyse imkansiz bir hal
Almis ya da soyle
Soyleyeyim dogru insani bulabilmek cook zor.

Back
X