Evliyken eşini aldatmış fakat bambaska bir konudan dolayı boşanmış birisi ile birlikte olur musunuz?

Ya hepsini biliyorum eşimde aynı şeyleri dıyor, tamam biz eşimle zor dönem gecirdik düzelmeye calısıyoruz ama bir evlilikte aldatma nedir, bile bile nasıl kabul eder.
Ailem duyunca da bir kıyamet kopar daha sonrasında Yüksek ihtimalle sessiz sedasız bir nikah kıyacakalr.Bunları okutacagım ama sanmıyorum okumak istesin. Kardes işte ne kadar kızsan da, sövsende olmuyor
Bence deneyin okusun yazilanlari ama malesef işe yaricagini sanmiyorum. Yinede konuşun, kardeşimi bi cok hatadan döndürsemde ona sorsan hata degil tecrübe diyor.
Yani kardeşte olsa kimsenin hayatina karişmamak gerekiyor malesef böyle sonunda üzülen siz ve aileniz olsada yapicak bişey yok.

Adam;hem genç, hem memur, hem de çiçeği burnunda bekar evlenmemiş bir hanımla evlenmek ister tabiki başına talih kuşu konmuş. Kardeşinizle en ufak geçimsizlik yaşadığında aynı şekilde "psikolojik sorunları var" diyip yeni maceralar peşine düşecek.
Ve bu durumda erkeğine(!) yapışan çoğu Türk hanımları gibi kardeşiniz o yakıştıramadığınız adama tüm parasını afiyetle yedirip çok Seviyorum diyerek hem kendi hayatını hem sizin hayatınızı bir güzel mahfedecek..
Hiç şaşmaz böyle adamlarla mutlu olan biri çook zor arkadaşım.

Hepinize hak veriyorum, işi yok derken ee memur degil ne bileyim esnaf gibi düşünün.

Kardesim neresine aldandı bilmiyorum el üstünde tutmasına mı kandı laflarına mı kandı bir sarsmak istiyorum bi söyle kendine gel diye okkalı bi tokat, kıyamıyorum da ama atese de atamam.

Cok üzülüyorum. Fakat kendi çok mutlu.
Yav tabi ki el üstünde tutacak. Şu haliyle işi gücü olan, kendinden genç, çöpsüz üzüm bir kadın bulmuş. Ben olsam ben de el üstünde tutarım.
Kardeşiniz galiba biraz bela arıyor. Yoksa karısını aldatmış adamla evlenmelere kalkmaz. Bile bile lades demek olur bu çünkü.

Aynı şey kardesınızın basına gelseydı...Eski eşiyle aldatma yuzunden bosansaydı ve baska bır kadına da "sen baskasın senı aldatmam" dediğini duysaydı ne yapardı acaba? Ben söyleyeyim kahkahalarrr atardı...Bu dünya da dünya güzelleri aldatılmış, bakınız abartmıyorum dünya güzelleri...Kardesınızde ne gibi dünya dışı birşey gördüde o başkaymış...Yapmayın ya gerçekten yapmayın...Ben size üzülüyorum bu herife enişte dedirtcek zorla..Allah akıl fikir versin..:KK43:

Aman hepte kadini kotulerler zaten🙄 herkes kendine baksin bence..koskoca esek kadar herif, cocugunu annesine vermis kardesini agina dusurmus😐

Sen uyarini yapmissin, hata yapicam diyorsa illa birak yapsin.. bazen hatalardan ogrenir insan, cunku zaten tutamayacaksiniz

Siz ailenize söyleseniz suçlu olacaksınız ortalığı sen karıştırdın diyecek . Söylemezseniz aileniz, biliyordun neden anlatmadın diyecek. Herkes birden ters tepki verse inadına evlenip sonra benimle düzgün konuşsaydıniz böyle olmazdı diye yine sizi suçlayacak. Sevgililik vs bu süreci uzatın uzatabildiginiz kadar kendisi illa ki görecek, denk olmadıklarını fark edecek

‘’bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi’’
Bu açıklamayı size nasıl yaptı?Siz mi sordunuz

Ah şu laf cambazları yokmu....
Ablamda evlendi bitane laf cambaziyla. Kendisinden 10 yaş büyüktü baştan belliydi ne mal olduğu ama biz dinletemedik bı turlu ablama illa tutturdu. Hatta babam vermeyecek oldu 2 hafta boyunca yemeden içmeden kesildi ve sürekli ağladı bu yüzden de dayanamadı annemler razı geldiler mecbur. Ama nişanlılık sürecinde de sürekli uyardık hatta 2 kere falan nişan atıldı ama işte o diliyle her seferinde kandırdı ablamı ikna etti bı şekilde. Şimdi evliler bir çocugu var adam hala hayırsızin teki. Kızın altınlarını habersiz alıp alıp götürdü naptigi belli değil. Ablam hamile haliyle çalıştı ve sürekli elinden bı şekilde borcum var şu bu diye aldı parayı( biz bilmiyoduk ozamanlar kendi evde yatiyormus meğer ablam calisiyomus) Daha neler neler. Neyse işte velhasıl kelam böylelerinden uzak durmak gerek, balık baştan kokar. Sonradan dönüşü olmayan şeyler,sorumluluklar çıkınca pişman olunuyor ama iş işten geçmiş oluyor ne yazıkki hemde kaybolan yıllar da cabası...

Ablamda evlendi bitane laf cambaziyla. Kendisinden 10 yaş büyüktü baştan belliydi ne mal olduğu ama biz dinletemedik bı turlu ablama illa tutturdu. Hatta babam vermeyecek oldu 2 hafta boyunca yemeden içmeden kesildi ve sürekli ağladı bu yüzden de dayanamadı annemler razı geldiler mecbur. Ama nişanlılık sürecinde de sürekli uyardık hatta 2 kere falan nişan atıldı ama işte o diliyle her seferinde kandırdı ablamı ikna etti bı şekilde. Şimdi evliler bir çocugu var adam hala hayırsızin teki. Kızın altınlarını habersiz alıp alıp götürdü naptigi belli değil. Ablam hamile haliyle çalıştı ve sürekli elinden bı şekilde borcum var şu bu diye aldı parayı( biz bilmiyoduk ozamanlar kendi evde yatiyormus meğer ablam calisiyomus) Daha neler neler. Neyse işte velhasıl kelam böylelerinden uzak durmak gerek, balık baştan kokar. Sonradan dönüşü olmayan şeyler,sorumluluklar çıkınca pişman olunuyor ama iş işten geçmiş oluyor ne yazıkki hemde kaybolan yıllar da cabası...
"Hallederiz Kadir" değil mi bu 😳

Kadını suçlar tabii kansızın tekiyim ben. Verdiğim sadakat sözüne bağlı kalamadim verdim coşkuyu diyecek hâli yok ya. Zaten bir kere aldatan yalancının tekidir. Sözlerine nasıl inanılır ki? Ama bile bile ateşe atacak kendini belli

Aynısından teyzemde de bir tane var, çok cazip bir haltmış gibi hala konuşur bu kadın eve az para getiriyor diye:kızgın:

Karismayin dediyse karismayin askini yasasin ve bitirsin. Hani daha onceden boyle hissetmemis, o hisleri yasasin. Ama evlenme olayini geciktirmeye calisin ki kardesinizi evlenmeden once aldatmis olsun. Adamin aldattigini kanitlayin. O zaman da ayrilirlar. Hem kardesiniz aski deneyimlemis olur hem de adamdan kurtulmus olur. Benim tahminim o adam daha su anda bile baska kizlara yaziyordur. Bu tur adamlar duzelmezler. Bunu kiz kardesinizin gormesini saglayin.

Back
X