Evliyken eski sevgiliyi özlemek

O zaman aklınıza böyle durumlarda şunu getirin sevgiliniz sizin özlediğiniz ilgiyi şu an bir başkasına gösteriyor. Yani her durumda siz eski sevgiliden yine ilgi görmüyorsunuz. Görmeyeceksiniz de. Kendiniz yazmışsınız önceden gördüğüm ilgi diye. O zaman onu düşünmek yerine eşiniz olan erkekle aranızdaki kopukluğa çözüm bulmak daha mantıklı.
Evet ne güzel yazmışsınız bi aydınlanma gelmedi değil. Çok deniyorum çözüm bulmayı inanın bana değer verdiğini biliyorum ama kendime aşık etme çabasından sevgi görme çabasından yoruluyorum sevmese neden evlensin diyorum gece uyurken yüzümü sever filan ama bu kadar ötesi yok

Tam anlatamadım galiba 🙄eşim bana karşı ilgisiz olduğunda daha önceden gördüğüm ilgi aklıma geliyo.. yoksa eşime karşı benim bir eziyetim yok onu seviyo ve değer veriyorum
Herkes farklıdır. Herkes sevgisini farklı şekilde ifade eder. Eğer eşiniz sizi seviyorsa ve siz de onu seviyorsanız kıyas yapmayın.

Evet ne güzel yazmışsınız bi aydınlanma gelmedi değil. Çok deniyorum çözüm bulmayı inanın bana değer verdiğini biliyorum ama kendime aşık etme çabasından sevgi görme çabasından yoruluyorum sevmese neden evlensin diyorum gece uyurken yüzümü sever filan ama bu kadar ötesi yok

Siz ne bekliyorsunuz eşinizden? Eskiye dair olup da şu an hayatınızda olmayan neye özlem duyuyorsunuz? belki ortamını oluştursanız daha da iyisi olur. Eşinizle konuştunuz mu ayrıca. Yani sizin beklentilerinizden, ne yaptığında mutlu olacağınızdan haberdar mı?

Siz ne bekliyorsunuz eşinizden? Eskiye dair olup da şu an hayatınızda olmayan neye özlem duyuyorsunuz? belki ortamını oluştursanız daha da iyisi olur. Eşinizle konuştunuz mu ayrıca. Yani sizin beklentilerinizden, ne yaptığında mutlu olacağınızdan haberdar mı?
ilgi bekliyorum sadece.. çok defa da söyledim gün içinde bir ara bir msj at hiç mi merak etmiyosun eve geldiğinde bi sarıl öp ama yok gece olup yatana kadar dokunmicak nerdeyse artık ben dokunuyorum falan öpüyorum diyelim ona da karşılık vermiyo geçenlerde konuşurken de ben aşka inanmıyorum sevgi ce sadakata inanıyorum fln dedi aşkta hissedilen o tutkuyu ben çok iyi tanıyorum ama eşim daha önce aşkı yaşamadığı gibi benimle de yaşamıyor

evet doğru söylüyosunuz teşekkürler
Dediğim gibi, herkesin sevgisini ifade etme tarzı farklıdır ama diğer bazı arkadaşların da dediği gibi, siz de ifade edin isteklerinizi ona, söyleyin, ama bunu sevecen bir şekilde dillendirin suçlar gibi değil.
çiçekli.webp

Back
X