Evliymiş devamı

Evet canımya cocukları gozu gormeyen vıcdan sahıbı degıldır
Onun askı gecıcı bır heves otesıne gecemez..
Insanda karakter olucak..
Sen yenı dogum yapmış lohusa kadına bunları yap ..cocuklarına bunu reva gor
Sonra baskası ıcın öldüm bittim de..
Hı dogrudur oldugu bıttıgı ama kac ay....orası muamma..
Konu sahıbı yıne soyluyorum cocuklarına sahıp cıkan onları ne olursa olsun bırakamam dese
Esınden bosansada sana gelmiş olsa
Bı sekıl dersınkı esıyle anlaşamıyor ana cocuklarına super bır baba..ozaman saygı duyardım..
Ama bu sekılde onları gormeyen 2 ay sonra senıde gormez hıc kapılma derım..
Evet yani kacalim demek ne demek? Adam da sevgi,babalik duygusunun olmamasinin yani sira bir de hayasiz,utanmaz,karatersizin biri.
Bu kadar çok ornek varken, kadinlar erkeklerden daha akilliyken nasil oluyor da hala biz bu tip konularla bu kadar sık karşılaşabiliyoruz anlamiyorum. Insallah kotuye meyil etmez.

Allasen sevmiyorsa o kadar çocuğu nasıl yapmış sormadın mi ..palavra..
Tanimadan kazayla Bir tane yaparsın hadi anlarsın olmuyacak evlilik ..
Üç dortane çocuk yapan adamın karımı sevmiyorum demesine nasıl inanirsin

Kendinizi karısının yerine koyun çocuklarınız var.Aldatmiyor sandığınız eşiniz sizi aldatıyor. Ne düşünürdünüz?Empati yapın biraz.
Kendinize bunları mı layık görüyorsunuz?

insan gerçekten o evde büyüyecek çocuklar için üzülüyor.Adamın karısına sevgisi yok ama saygısı da yok.Gerçek hayatta da o kadar çok örneği var ki.Hadi sevmedin evlendin pişman oldun peki çocuk dünyaya getirmek niye.Böyle rezil insanlardan rabbim uzak etsin

Evli bir erkek o sonucta ogrenmissin tamamen bagini kopar bi halt yiyemez kariai ogrenirse ve disli cikarsa tazminati hem o adam hem sen odersin... Bosanma davam aylardir devam ediyor ama nikahim var hele bi kari kizla gorim suan actigim tazminatin 2 katini 2sinede acarim

Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...

Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/

Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım
Sizin gibiler yuzunden aci cekiyoruz evimizde yediğimiz lokma bogazimizda kaliyor acaba kocam yine onunlami diye.size bisey soyluyum tabikide o adam size asigim diyecek tabikide hikayeler yazacak gozyaslari dokecek zira acigini baska turlu kapatamaz.siz herseyi hakediyorsunuz birde kalkmis burda konumu aciyorsunuz hangi curretle evli bir adami sohbet konusu ediyorsunuz..azcik kendine saygin olsaydi konusmaya bile mahal vermezdin bide kalkmis cocuguna adimi vermis diyor...utanmaz yuva bozanlar..3 cocugunu birakip sana koca olacağını sanıyorsan yaniliyorsun anca seninle yasak ask yasar ama karisi aradigi zamanda isim var hemen yaniniza gelecem der.sen sadece musait oldugu zamanlar onun hayatinda olacaksin birde kalkmis konu aciyor...seni parcalamadigima dua et

Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...

Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/

Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım
Bide kalkmis evli cocuklu bir adama duydgu aski sevgiyi anlatiyor.daha ne kadar canimizi yakip ah beddua alacaksiniz.dusunsene o kadinin senin konunu okuduğunu..hicmi utanmayacaksin baskasinin kocasini nasil olurda takip edersin.hadi adam soysuz ya sen..sen nasil olurda oturur karşılıkli aglasirsin...insallah sende ayni durumu yasatsin allahim bu bayramin hatrina sana aynisini yasatsin..kalkmis bide yorum istiyor..yazik o bebege senin gibi birinin adini vermis

Hadi adamda kan yok peki ya sende...konu acmis cocuguna adimi vermis karşılıkli aglamisiz diyor..tabikide aglayacak tabikide seviyorum diyecek nerde sizdeki akil..musait zamanlarında gorusecek kadar ucuzmu goruyorsun kendini.bide kalkmis bosanacak diyor ya o adam bosanirsa varya dunya alem yuzume tukursun leyla ile mecnunsunuz sanki...kocasi tirnagini sizin gibilere degismez.esimde ayni boyle bi olay yasadi kiz bana ulasmaya calisti esim ona sen kimsin karimin adini agzina aliyorsun demisti

Aklima üniversiteden biri geldi. Sohbet ederken kızları nasıl "kandırdığının" örneklerini veriyordu. Mesela arabada oturuyoruz diyor, "dertlesiyoruz" (kiz dertlesiyor, bunda dert mert yok yani). Oda "duygulandim/zordayim" numarası yapmak icin sigara dumanini gözüne kaciriyordu. Tabi haliyle gözler kızarır ve yaşlar süzülür. Kiz da "vah vah cok yazik" diye hemem. Teselli etmeye geçer. Karsinizda böyle adamlar varken daha neler neler anlatırlar. Ayrica tekrar görüşmen seni onun kadar kötü yapiyor. Ve kafani karistirmis belli. Cok olmadan o engelleri kaldirirsin sen

Bide kalkmis evli cocuklu bir adama duydgu aski sevgiyi anlatiyor.daha ne kadar canimizi yakip ah beddua alacaksiniz.dusunsene o kadinin senin konunu okuduğunu..hicmi utanmayacaksin baskasinin kocasini nasil olurda takip edersin.hadi adam soysuz ya sen..sen nasil olurda oturur karşılıkli aglasirsin...insallah sende ayni durumu yasatsin allahim bu bayramin hatrina sana aynisini yasatsin..kalkmis bide yorum istiyor..yazik o bebege senin gibi birinin adini vermis

O isim mevzusunu da yalan bence

O isim mevzusunu da yalan bence
Tabikide yalan.tabikide asacak kesecek tabikide seviyorum diyecek.siz inaniyormusunuz bu adamin boşanacağına..ya bide kalkmis konu aciyor baska kadinin kocasi hakkinda.ayyy parcalayacam ben bunu.yeter kizim yeter cocuklarimizin ahi vebali pesinizi birakmasin insallah

Kalkmis.karsilikli oturup aglamislar asli ile keremimiz...siz varya en mutsuz evlilikte bogulun insallah karsimda olsan seni parçalarım nasil olurda birde konu acip destek istiyorsun

Tabikide yalan.tabikide asacak kesecek tabikide seviyorum diyecek.siz inaniyormusunuz bu adamin boşanacağına..ya bide kalkmis konu aciyor baska kadinin kocasi hakkinda.ayyy parcalayacam ben bunu.yeter kizim yeter cocuklarimizin ahi vebali pesinizi birakmasin insallah
Bunları yazması kolay çok sevgili kocanızı affetmeseydiniz, madem böyle yapanlar hakkında bunları düşünüyosunuz çok tezat değil mi :) mahalle ağzı resmen size cevap veremem kusura bakmayın

Bunları yazması kolay çok sevgili kocanızı affetmeseydiniz, madem böyle yapanlar hakkında bunları düşünüyosunuz çok tezat değil mi :) mahalle ağzı resmen size cevap veremem kusura bakmayın
Niye nikahli cocuklarimin babasi olan kocami affetmeyim ki..ben cocuguma evime nikahima dayanarak affederim peki sen neye dayanarak yaninda kalirsin.

Hadi adamda kan yok peki ya sende...konu acmis cocuguna adimi vermis karşılıkli aglamisiz diyor..tabikide aglayacak tabikide seviyorum diyecek nerde sizdeki akil..musait zamanlarında gorusecek kadar ucuzmu goruyorsun kendini.bide kalkmis bosanacak diyor ya o adam bosanirsa varya dunya alem yuzume tukursun leyla ile mecnunsunuz sanki...kocasi tirnagini sizin gibilere degismez.esimde ayni boyle bi olay yasadi kiz bana ulasmaya calisti esim ona sen kimsin karimin adini agzina aliyorsun demisti
Soylediklerinizin nerdeyse tamamina katiliyorum . Fakat burada sadece kadin suçluymuş gibi davranmaniz çok rahatsiz edici. Yok kocasi tirnagina degismezmis de madem oyle niye aldatiyor basta. Bunu yapan erkek katiksiz s.refsiz,haysiyetsiz zaten. Objektif davranin

Niye nikahli cocuklarimin babasi olan kocami affetmeyim ki..ben cocuguma evime nikahima dayanarak affederim peki sen neye dayanarak yaninda kalirsin.
Sadece gülüyorum size. O kadın kimle birlikte oldu peki benle mi oldu sizin nikahlı söz veren kocanızla mı? Kadın sizi bağlamaz asıl nikahlı kocanız bağlar. Parçalarmış bide kıyamam

Soylediklerinizin nerdeyse tamamina katiliyorum . Fakat burada sadece kadin suçluymuş gibi davranmaniz çok rahatsiz edici. Yok kocasi tirnagina degismezmis de madem oyle niye aldatiyor basta. Bunu yapan erkek katiksiz s.refsiz,haysiyetsiz zaten. Objektif davranin
Diyorum ya erkek hadi soysuz kansiz peki ya sen diye...hadi erkek soysuz kansiz bu kadina ne oluyor etkilenmis ki konu aciyor

Sadece gülüyorum size. O kadın kimle birlikte oldu peki benle mi oldu sizin nikahlı söz veren kocanızla mı? Kadın sizi bağlamaz asıl nikahlı kocanız bağlar. Parçalarmış bide kıyamam
Utanmaz yuva yikansiniz kizim siz.mutlu olmayi mi bekliyorsun ben zaten erkegi savunmuyorum kizdigim nokta hemcinsine karsi boyle tutum sergilemen yok agladik yok konunuzun sonu ne olur merak etmeler etkilenmeler...noluyoruz yaaa adam evli cocukli ister mutlu olsun ister olmasin ama adam evli

Back
X