Evliymiş devamı

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...

Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/

Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım

Konuşmuyosunuz ama adam size numaranı degistirirsen evine gelir karşına dikilirim mi diyo nasıl diyo bunu mesela telepati yoluyla mı :KK70:
Hadi ablacım hadi ya kendinizi kandırırsınız anca yok çok aşık yok ağladı yok çocuğuna ismimi verdi. Cocugu karısından yapmış ama naber. İyi insan ayagına yatmayın bari leş gibisiniz ikinizde

Bence bu işe yaramaz bir adam.c9k da değerli görme yani .Evet seni seviyordur ama karısından da tam vazgeçemez.son çocuğu yapmasından belli.yarin birgün başkasına da aşık olur.ya da karısından boşanmayı başarıp seninle evlenir sonra başkasına sıra gelir.cok karakterli değil yani.guvenme.duygularina yenilme.bundan bir halt olmaz.

Evli oldugunu bilmiyodum bekar olarak tanıtmıştı sonradan ortaya çıktı

Görüştüğünüz adamın evli oldugunu nasıl anlayamıyorsunuz aylarca hayret birşey

Adam evinde yatıp kalkıyor çoluğu çocugu akrabaları var
Aile hayatı var yahu varmı ötesi
Ya ben iki günde anlarım mutlaka fire verir
İmkansız geliyor bana
Adam oscarlıkmış

Igrendim ya yemin ederim midem bulandı.O insan musvetteside sizde midemi bulandirdiniz. Çokta güzel kılıf uyduruyorsunuz yaptiginiz ahlaksizliga. Siz istemedikten sonra kim iletisim kurmaya devam edebilir hanimefendi ? Cocuk mu kandiriyorsunuz ? Anca kendinizi avutursunuz boyle. Yok aglamista evine gelecekmiste bilmem ne.. Sıkar o biraz. Internetten tanistiginiz biri icin gunaha girmeye,yuva yikmaya deger mi ? Umarım ömür boyu kendiniz gibi insanlarla karsilasirsiniz. Yazık günah ya..

Bence bu işe yaramaz bir adam.c9k da değerli görme yani .Evet seni seviyordur ama karısından da tam vazgeçemez.son çocuğu yapmasından belli.yarin birgün başkasına da aşık olur.ya da karısından boşanmayı başarıp seninle evlenir sonra başkasına sıra gelir.cok karakterli değil yani.guvenme.duygularina yenilme.bundan bir halt olmaz.
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum zaten o yüzden konu açtım asla olacak bir şey değik

evli insanla nasil bir gelecek planliyorsun? eşini bosayip seninle mi evlenmesini.

saf duygularini baskalarinin kirletmesine izin verme, görüşme ve temiz kal.
Teşekkür ederim, yok zaten ben bi geleceğimiz olamayacağını bildiğim için bitirdim de insanlara anlatması ciddiye bindirmesi beni tedirgin etti

Konu sahibi ile “çok aşık herif” , herifin hanım hamileyken görüşüyorlar anladığım kadarıyla , Doğum yakın zamanda olmuş
yok artik

karisi 3.ye hamileyken tinder a giriyor... hm...

konu sahibesi gel gel bisey dicem;

eş hamileyken tinder a giriyor ise özel ihtiyaclarini bir yoldan karsilama yollari arayisi icindedir bence.

ayagini yorganina gore uzat, benden demesi.

Back
X