Evliymiş devamı

off yemeyin artık şu yalanları.
adam karısını aldatıyor seni mi kandırıp aldatmayacak, 3 çocuğunun anasına yalan söylüyor sana mı söylemeyecek?
kanı bozuk adamın, olmasa boşanmadan etmeden saçma sapan chat yapmaz elalemin kızıyla.
tam dramlaştırmışsınız olayı, sizin gibi daha kaç kadınla konuşup buluştu Allah bilir :kahve:

Boşanıcam demesine neden inanıyorsun ki?
Boşanmaz bu adamlar.
Amaç seni kaybetmemek.
Ama sadece seni değil karısını da kaybetmek istemiyor.
Bu adamlar böyle.
Boşanan çok ama çok nadirdir.
100 tane kadınla olsalar da karılarından ayrılmıyor böyleleri.
Nafakası osu busu düzenin bozulması vs. uğraşmak istemiyorlar bence.
O yüzden bu tür ilişkilerin sonu hep hüsran.
Ağlamalarına kanma sakın. O sadece kendini düşünen pisliğin teki.
Sana gerçekten aşık olsa boşanıcam demez boşanır ya. Bu adam sana asla yar olmaz.
Ancak kıyıda köşede duran bi şey olursun.

Boşanıcam demesine neden inanıyorsun ki?
Boşanmaz bu adamlar.
Amaç seni kaybetmemek.
Ama sadece seni değil karısını da kaybetmek istemiyor.
Bu adamlar böyle.
Boşanan çok ama çok nadirdir.
100 tane kadınla olsalar da karılarından ayrılmıyor böyleleri.
Nafakası osu busu düzenin bozulması vs. uğraşmak istemiyorlar bence.
O yüzden bu tür ilişkilerin sonu hep hüsran.
Ağlamalarına kanma sakın. O sadece kendini düşünen pisliğin teki.
Sana gerçekten aşık olsa boşanıcam demez boşanır ya. Bu adam sana asla yar olmaz.
Ancak kıyıda köşede duran bi şey olursun.
Teiekkür ederim çok aklı başında ve saygılı bi yorum bu tarz görüşleri almak için açtım zaten konuyu bende bi gelecek düşünmedim. Ama insanlara anlatması ciddiye mi biniyor diye korkuttu beni

İşin içine karısı bi girerse
O zaman durumlardan yanık yanık yazmayı görür o adam.

Sen de bitirmişsin etmişsin
Niye gidip bi daha buluşup yok daha önce de boşanmaya kalkmış da sonra barışmış dalarını dinliyorsun ki?

Evli işte adam.
Evli adamla buluştuğunu bile bile gitmek de bi eşiktir bence.
O eşiği geçmezsen iyi olur.

Değerini bil.
İlerde çoluğuna çocuğuna açıklayamayacağın saçmalıklardan uzak dur.

Az ötede ağlasın öteki de.
Kız düşüremedim emeklerim ziyan oldu diye.

Karısı hamileyken bos duramayan boş insancıklar dan biriymiş... Sizi sevmemiş zaten bu tarz insanlar sevmez... Avcı misali avına odaklanır avlayana kadar bin takla atar,avlayinca hop hadi kısmet yeni avlara... Yemeyin nolur artık bu bayat numaralari... Görücü usulü ama üç çocuk yapabiliyor... Demek ki aktif bir hayatı var eşiyle... Sacmasapan ama beni seviyor kafasindan cikin... Sevmeyi bilen bir adam olsa önce çocuklarını sever annelerine saygı duyardı... Adam olan ayrilacaksa da dürüstçe ayrılır sonra sevgili derdine düşer... Adam adam değil ve ne yazik ki sizde net değilsiniz...

Karaktersz pisligin teki iste, ûc cocukla evdeki
Kadini hice saymis. Zorla evlenmis bla bla. Ayni roman. Kesin o zavslli kadinida zamaninda bayila bayila almistir.
Safmisin, yoksa hosunami gidiyor onun ilgisi.

O seni degil, Sen onu tehdit etmeliydin birdaha karsima cikma rezil ederim seni diye..
Hala onu engelkememis olman, seninde cok dûrüst Biri olmadigini gösteriyor kusura bakma.

Kuzum erkekler aglar zirlar pesinden kosar sonra ativerir kenara seni bak uzak dur numarisini engelle ne sen ona ne o sana ulassin

Valla bebenin adı senin adın ama karısından yapmis yani. Resmen igrencsiniz ikiniz de.. hala ne diye gorusursunuz evli oldugunu bile bile. Yok belgesi varmis da bilmem neymis de onu gormussun de. Bi bitmediniz ya bekarlarin suyu cikmis gibi evlilere dadanmaktan vazgecmediniz. Hayir yani bnen gorusucem sevicem ama evli oldugunu duyucam ve hala sevgim devam edecek oyle mi? Igrenirim o an sevgi nefrete donusur cunku ben karakterli bi insanim sizin gibi degilim. Hala evli adamin sosyal hesabini takip etmeler gorusmeler karsinda aglamasina izin vermeler. Igrenclik akiyor pacalarinizdan ikinizin de. Vah o kadina o cocuklara!..

Allah iyiliğini versin emi son çocuğu ara düzelir diye yaptığına inandinmi bu öküzün anladığım kadariyla 2 çocuğuda önceden var neyi duzeltmiski onlar sonuncusu neyi düzeltecek canım. Onunkisi hem karnım doysunn hem koftem dursun. Bide senin adinimi vermiş yav hehe

Baskalarina sizi anlatmis ya o anlattigi kisilerle konusucam de tlf nolarini iste bakalim nasil kosarak uzaklasiyor sizden..hani anne babasina bahsetmis ya annenle tanismak istiyorum de bakalim topuklari kicina vurarak nasil kacitir gor

Hâlâ n'apıcağınızı mı soruyorsunuz Allah aşkına? N'apıcamı mı kalmış? Adamın 3 çocuğu var , evli , size bekarım diye yalan söylemiş.Ucundan tutulur yanı yok.Def et gitsin karaktersizi.Hem seni hem eşini hem çocuklarını mağdur etmiş farkında mısın?

Unutamam seviyorum falan deme , kimler kimler unutuluyor , mantığınla hareket et.Felakete doğru sürüklenirsin.Böyle adamlar asla boşanamaz.3 5 yıl takılıp seni bırakır.bknz. Deniz Seki örneği.Gerçi sen bilmiyormuşsun evli olduğunu.Her neyse işte tüm bağları kopar ve mümkünse evini bile değiştir.

Son düzenleme:
Herseyi geçtimde kaçalım ne demek çocukları bırakıp yeni hayat mı kuracak sonra ondanda çocuk yapacak onlara belki babalık yapacak eee bu çocukların günahı ne böyle adama güvenilir mi bence zaten mutsuzmuş piyango size vurmuş.Duyulursa burada en kötü insan siz olursunuz hiç uzatmadan bitirin kesinlikle iletişim yeri bırakmayın.

Hiçbir şekilde iletişime geçmeyin. Bu kişiyle bir gelecek kursanız dahi vicdanınız hiçbir zaman rahat bırakmayacaktır sizi. Çünkü ortada masum çocuklar var. Bir erkek, eş olabilme sorumluluğunu geçiyorum çocuk yapmayı biliyorsa babalık yapma sorumluluğunu da almalı. Ben erkekler hakkında gerçekten çok net bir şey öğrendim; erkekler için olmazsa olmaz diye bir şey kesinlikle yok. O olmazsa başkası olur zihniyetindeler. Elbette içlerinden birkaç tane Allah korkusu olan, sadık olan çıkacaktır ama ne yazık ki geneli böyle. Aşk acısı filan hikaye. Siz uzun süre sizinle iletişime geçmesini engellerseniz, hiçbir şekilde muhatap olmazsanız bakın görün kaç gün sürüyor o aşk acısı. Vicdanınızı dinleyin. Yaptığınız doğru olmadığı için huzursuzsunuz. Sensiz yapamam filan demesine de inanmayın hiçbir şekilde. Kendinize, masum çocuklara ve bu şahsın masum eşine acıyın. Bu insanın kötü emellerine alet olmayın lütfen. Umarım uzaklaşabilirsiniz bu şahıstan.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya evet evet evlilikte sadece çocukla kurtuluyordu

Yersen iste canim. Ayni halti kuzenim de yedi benim. Evli adamla senelerce gorustu. Adam 10 senedir hala bosancak. Bu arada 6 yasinda da cocugu var. Kuzenime seni deli gbi seviyorum birakmam derken yapti o cocugu dusun :dondurma: Sarhosmus kadin onu kandirmis o gece olmus cocuk. Dusun iste bu kadar igrencler. :ukala:

Back
X