Evliymiş devamı

Rica ediyorum şu devirde zorla evlilik diye bir şey mi kaldı ya? Neyin belgesini gösteriyor bu erkek yüz karası? Birde mutluluk için çocuk yapma modası çıktı ki palavralara gelin çay demleyin.
Ayrıca siz bu adamı neden engellemiyorsunuz? Durummuş bilmem neymiş, acıymış yalana bakın. O aşk acılı sözleri atarken ayaklarını uzatıp karısıda karşı köşeden meyve soyup uzatıyordur kendisine.

Şu evli adamlardan uzak durun rica ediyorum. Boşanırsa da uzak durun her türlü uzak durun. Karısına çoluğuna çocuğuna bunu yapan size de yapar. Uzak.

Yersen iste canim. Ayni halti kuzenim de yedi benim. Evli adamla senelerce gorustu. Adam 10 senedir hala bosancak. Bu arada 6 yasinda da cocugu var. Kuzenime seni deli gbi seviyorum birakmam derken yapti o cocugu dusun :dondurma: Sarhosmus kadin onu kandirmis o gece olmus cocuk. Dusun iste bu kadar igrencler. :ukala:
Hadi adamlar iğrençte bunlarla gezen kızlarda da hiç mi akıl yok ya az buz zaman değil 10 sene yani çöpe giden koskoca 10 sene

Herkese seni anlatmışmış, iş ciddiye mi biniyor diye dusunmussun bide..
He canım hee iş ciddiye binecek karısını bosayip seni alacak. Nasıl da hoşuna gidiyor..
İsteseydin her türlü engeli koyardin..

lutfen ama oyle demeyin kacalim demis adam bozuntusu. Imam nikahiyla alacak heralde bu kizi da. Haremini kuracak artik :)

Hadi adamlar iğrençte bunlarla gezen kızlarda da hiç mi akıl yok ya az buz zaman değil 10 sene yani çöpe giden koskoca 10 sene

Ilk 4 senesinde bilmiyordu evli oldugunu. Ogrendi yine de devam etti. Biz ailecek sildik kendisini gorusmuyoruz. Bazen duyuyorm hala bi umut bekliyor adam bozuntusunu. Ama iste gekecek olan gelirdi. Kim birakir kurulu duzenini colugunu cocugunu evde hizmetini goren kariyi..

Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...

Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/

Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım
Şimdi bak gözlerini iyice ac bi kez daha oku. Adam EVLI, EVLI daha ötesi yok bitti.

Çocuğuna adını falan da koymamıştır. Inanma hem koysa nolcak. Ne o öyle melankolik seyler.

O yine pisligine devam eder ama bari sen buna alet olma. Bir an önce tüm iletişim yollarını kapat. Inanma.

Ilk 4 senesinde bilmiyordu evli oldugunu. Ogrendi yine de devam etti. Biz ailecek sildik kendisini gorusmuyoruz. Bazen duyuyorm hala bi umut bekliyor adam bozuntusunu. Ama iste gekecek olan gelirdi. Kim birakir kurulu duzenini colugunu cocugunu evde hizmetini goren kariyi..
Kendine yazık etmiş . Bari evli OLdupunu öğrenince ayrılsaydı . O kadar gözü kör olmuş demek ki nasıl bağlandıysa .
Adam bi yandan genç kız buldum bi yandan da evde eşim var düzenim yerinde diyordur

Esi Hamileyken bulmuş seni çocuk olmuş senin adını vermiş cnki seni çok seviyor herkese anlatmısmısmıs mış mış mış da muş muş muş.
Valla genclern böylesine evli adamlara takıntıları neden var anlamış değilim , yasıtlarının soyu mu kurudu numaranı şimdiye kadar degiştirmemiş olman hata . tehdit ediyosa ben daha fazlasını tehdit ederim demek ki sizin korkunuz var veya hatanız cekiniyorsunuz.

Herkese seni anlatmışmış, iş ciddiye mi biniyor diye dusunmussun bide..
He canım hee iş ciddiye binecek karısını bosayip seni alacak. Nasıl da hoşuna gidiyor..
İsteseydin her türlü engeli koyardin..
Mide bulantısı emojisi koymuşşunuz(bu yüzden merak ettim baktım eski mesajlarınıza) ama neden aldatan eşinize de öyle tepki vermeyip barıştınız ve çocuk istiyorsunuz. Her yoruma cidden açıgım ama böylesi de pek tutarlı olmuyor sanki...

Mide bulantısı emojisi koymuşşunuz(bu yüzden merak ettim baktım eski mesajlarınıza) ama neden aldatan eşinize de öyle tepki vermeyip barıştınız ve çocuk istiyorsunuz. Her yoruma cidden açıgım ama böylesi de pek tutarlı olmuyor sanki...
Sanane. ..

Yaşınız kaç bilmiyorum ama
Böyle aşağılık insanlara kanmayın
Bu pislikten acilen kurtulun derim

Kapınıza falanda gelmez korkmayın
Çünkü karısı duyar düzeni bozulur diye yapmaz
Engelleyin her yerden
Bir hata yapmışsınız ama hatada ısrar etmenin anlamı yok

Evliliği düzeltmek için çocuk yapmış öyle mi? Diğer çocuklar düzeltememiş yeni sürüm mü denemiş? Inanmayın şöyle tiplere. Hep aklındasınız ağlayıp zırlıyor ama evliliğini düzeltmek için karısıyla sevişmeyi ihmal etmiyor. Değiştirin numaranızı çıksın gitsin hayatınızdan.

Onceki konunda da benzer seyi soylemistim, karisina soylemekle tehdit et ve nasil cirkeflesiyor gor. Kuvvetle muhtemel bu adam yalan makinesi gibi. Senin romantik biri oldugunu anlamis hep ayni yerden vuruyor, vicik vicik romantizm kizima senin ismini koydum fln. Yasin genc kanmani anliyorum ama bu saatten sonra devam etmen aptalliktan ote birsey olur. Senin yasinda evli olmasalar da benzer karaktersizlikteki adamlari bircogumuz gorduk tanidik malesef. Hepsi tecrube bu konustuklarimizin , dunyada cok duzgun adamlar da var unutma bunu. Kendine neyi layik goruyorsan artik sana kalmis

Konuşmuyosunuz ama adam size numaranı degistirirsen evine gelir karşına dikilirim mi diyo nasıl diyo bunu mesela telepati yoluyla mı :KK70:
Hadi ablacım hadi ya kendinizi kandırırsınız anca yok çok aşık yok ağladı yok çocuğuna ismimi verdi. Cocugu karısından yapmış ama naber. İyi insan ayagına yatmayın bari leş gibisiniz ikinizde
Sevmiyii ama sevişiyii

Sadece sanal alemden tanıdığınız birine nasıl aşık olabildiniz ki? Bence aşk değil bu başka bir şey. Karşıdaki adam da karısını aldatan bir adi, yüksek ihtimal sadece siz de değilsiniz başka sanal sevgilileri de vardır.

Ayrıca çocuğuna ismini vermesi falan ,offf bunlar fazla klişe değil mi ya? Konuya olan inandiriciligimi bile giderdi , zira bu yalana inanacak kimsenin kaldığını dusunmuyorum. Neyse gerçek olduğunu varsayarak konuyu, evli insandan uzak durun , üzülen her türlü siz olursunuz.Çocukları , eşi olan bir adamla münasebet mutluluk getirmez hiç bir zaman. Masum insanların ahını almayın boşuna.

Mide bulantisi emojisi yetersiz kalir su an yaptığın yoruma.. Konu acmissin, kadin yaptigin yanlisi soylemis, kalkip eski konularini didikleyip saldirmak nasil bi basitlik? Hem aldatıldı ve bosanamadi diye yanlisa yanlis diyemeyecek mi? Ne duymak istiyorsun? Yanlis oldugunu düşünmüyor musun yoksa yaptigin seyin? Hosuna mi gidiyor o ucuz aşk cumleleri, Wp iletileri, ana babasina anlatmasi vs?
Bırakın bu işleri ya..

(benim profili karistirmak icin yorulma he, bosandim ben, ordan saldirabilirsin belki)

Tamam severek evlenmemiş olabilir, mutsuz olabilir ama karısına yazık değil mi? Lütfen o kadını ve mutsuzluğunu düşünün. O kadinin bir günahı sucu olduğunu düşünmüyorum. Daha çok gençsin. Seni daha fazla çok sevecek senin sevebileceğin insanlar karşına çıkacak. O adamdan hayır gelmez sana. Zaman ver kendine, zamanla unutur ve çok umutlu olursun umarım. Ama ikinci kadın olma. Olmayı hak etmiyorsun.
Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...

Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/

Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım

Back
X