ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 9 Şubat 2010 Mesajlar 18.918 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 43.305 Puanlar 1.123 25 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa #121 Niloyaaniloyaaa .!.: kızlar arkadaşımız yazdı. Helallik istiyormuş gerekirse burada bağırıp çağırayımmış ona ama helal edeyimmiş hakkımı yok öyle dedim. Neden söylemedi bana diye kızdım konuşmazmışım tabi ki konuşmazdım ve böyle üzülmezdim dedim Genişletmek için tıkla... Helallik? Şerefisiz serseri, utanmamış mı bunu söylerken. Öte dünyada hesaplaşın inşallah. Niloyaaniloyaaa .!.: Bakalım. Belki de Allah böyle nasip etti. Çok iyi birisi gerçekten, umarım anlaşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sen akıllı bir insansın, asla fedakarlık yapma, işine gelmeyene dön sırtını gitsin
Niloyaaniloyaaa .!.: kızlar arkadaşımız yazdı. Helallik istiyormuş gerekirse burada bağırıp çağırayımmış ona ama helal edeyimmiş hakkımı yok öyle dedim. Neden söylemedi bana diye kızdım konuşmazmışım tabi ki konuşmazdım ve böyle üzülmezdim dedim Genişletmek için tıkla... Helallik? Şerefisiz serseri, utanmamış mı bunu söylerken. Öte dünyada hesaplaşın inşallah. Niloyaaniloyaaa .!.: Bakalım. Belki de Allah böyle nasip etti. Çok iyi birisi gerçekten, umarım anlaşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sen akıllı bir insansın, asla fedakarlık yapma, işine gelmeyene dön sırtını gitsin