• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Evolvia ve kilo alımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Esrky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
107
46
28
37
Herkese meraba 2 aylık oglum var sut yetmedigi için sma mama takviye veriyorum güzel gelisiyor ama hiç uyumuyor huzursuz.evolvia aldım çocuk bugün surekli uyuyor.doğdu doğali 2 saat aralıksız uyumasiti hiç.bu mamayi kullanan varmi acaba.kilo yaoiyormu.bu mamayi bebegim daha az yiyerek doyuyor.60 i zor bitiriyor normalde 90 yer arkasını isterdi.kullananlarin yorumlari bekliyorum

Benim de bebeğim 3 aylik bi haftadır kullanıyorum. Bebegimde de uyku yaptı. Gece hiç uyanmıyor doktorumuz evolvia iyi anne sütüne yakın dedi geceleri zorla uyandırip mama veriyorum. Kilo alımına gelince haftaya tartıcam bakalım almış mi diye. Bebeğimin iştahı açıldı 60 iken 90 içiyor ve cabuk acikiyor

Benim de bebeğim 3 aylik bi haftadır kullanıyorum. Bebegimde de uyku yaptı. Gece hiç uyanmıyor doktorumuz evolvia iyi anne sütüne yakın dedi geceleri zorla uyandırip mama veriyorum. Kilo alımına gelince haftaya tartıcam bakalım almış mi diye. Bebeğimin iştahı açıldı 60 iken 90 içiyor ve cabuk acikiyor
Valla uyuması o güne hasmış galiba bizim ki uyumuyor gene.ben arada sma veriyorum.büyük oglumda hep sma kullanmıştım.gelişimi çok güzel oldu.bu oglumda ağırlık evolvia ama sma da veriyorum.birde malum şu virüs muhabbetinden dolayı evolvia stoklarinda sıkıntı olabilir diye tadina alistiriyorum.mama aldığımız yer tedarik etmekte zorlandıklarını söyledi

ben mamayı bulamadigim için sipariş veriyorum netten maalesef
Valla uyuması o güne hasmış galiba bizim ki uyumuyor gene.ben arada sma veriyorum.büyük oglumda hep sma kullanmıştım.gelişimi çok güzel oldu.bu oglumda ağırlık evolvia ama sma da veriyorum.birde malum şu virüs muhabbetinden dolayı evolvia stoklarinda sıkıntı olabilir diye tadina alistiriyorum.mama aldığımız yer tedarik etmekte zorlandıklarını söyledi

Dikkat ettinizmi bilmem skt leri haziran da bitiyor bi çoğunun.sanırım ileri tarihli mamalari bulmak biraz zor olacak

Aynen öyle 2 kutu aldım ikiside haziran bitisli
Peki evolviada boy uzamaniz nasıl bebegim 48 cm doğdu başta sma kullandım 1 aydır evolvia kullanıyoruz.3.5 aylık 61 cm.geçen ayda 61 demişti doktor uzamadi mi acaba diye tereddude düştüm

Herkese meraba 2 aylık oglum var sut yetmedigi için sma mama takviye veriyorum güzel gelisiyor ama hiç uyumuyor huzursuz.evolvia aldım çocuk bugün surekli uyuyor.doğdu doğali 2 saat aralıksız uyumasiti hiç.bu mamayi kullanan varmi acaba.kilo yaoiyormu.bu mamayi bebegim daha az yiyerek doyuyor.60 i zor bitiriyor normalde 90 yer arkasını isterdi.kullananlarin yorumlari bekliyorum

ben kızımda özellikle bu mamayı kullandım hiç uyku problemi yaşamadım kilosuda normal her aya göre uygundu cc sini oğlunun içeceğine göre ayarla o vakit acıktığında nitekim tekrar isteyecektir.Yapılışına dikkat ediyorsun değil mi mama üzerinde yapılışını hatırlamıyorum ama biz ılık su ile belirlenen ölçekten ziyade biraz silme uyguluyorduk ne gaz problemi ne uyku problemi ne de kusma problemi çok şükür hiç yaşamadık.

Back
X