- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.721
canım hakkın da hayırlısı olsun.bence ara vermemrb kizlar esim 30 ,ben 21 yasindayim 4 yillik ewliyim bende 6 kasim ilk asilamayi yaptirdim ama olmadi suan adetliyim malesef .ins diger denemede tutar biraz ara vereyim diyorum sizce ara vermek gerekirmi?
keşke yapmasaydın canım, enerjini düşürdün...o testler çok da güvenilir değilmiş ben bugün baya bir araştırdım nette...sen itibar etme onlara, bikaç gün daha sık dişini kan testi yaptır lütfen.kızlarrrrrrr ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım idrar da ama negatifbütün enerjim düştü bugün 10.gün erken gebelikte 8-10 gün %99 güvenilir yazıyor yani tutmadı galiba benim
canım inşallah Allah razı olsun senden inan moral olarak çöktümkeşke yapmasaydın canım, enerjini düşürdün...o testler çok da güvenilir değilmiş ben bugün baya bir araştırdım nette...sen itibar etme onlara, bikaç gün daha sık dişini kan testi yaptır lütfen.
Tatlim ara verip vermemek sizin tercihinize kalmis masallah yaslariniz da cok genc ve musait beklemeye, siz bilirsiniz dilerim Rabb'im cok bekletmeden verir bebislerinizi kucaginizamrb kizlar esim 30 ,ben 21 yasindayim 4 yillik ewliyim bende 6 kasim ilk asilamayi yaptirdim ama olmadi suan adetliyim malesef .ins diger denemede tutar biraz ara vereyim diyorum sizce ara vermek gerekirmi?
Off canim ya naptin sen 10 gunde kanda bile cikmiyor idrarda cikar mi? Itibar etme o testlere bosuna da para harvama alt tarafi 4 gun daha bekleyeceksinkızlarrrrrrr ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım idrar da ama negatifbütün enerjim düştü bugün 10.gün erken gebelikte 8-10 gün %99 güvenilir yazıyor yani tutmadı galiba benim
aşılamanın kaçıncı gününde adet oldun canım?henüz birkez deneiysen bence ara verme vücudun ilaçlara alışmışken denemek bence daha mantıklı gibi.mrb kizlar esim 30 ,ben 21 yasindayim 4 yillik ewliyim bende 6 kasim ilk asilamayi yaptirdim ama olmadi suan adetliyim malesef .ins diger denemede tutar biraz ara vereyim diyorum sizce ara vermek gerekirmi?
erken gebelik testleri adetten bi 3-4 gün öncesi sonuç veriyormuş canım daha var adetee üzülme .perşembe ben kan tahlili yaptıracağım.kızlarrrrrrr ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım idrar da ama negatifbütün enerjim düştü bugün 10.gün erken gebelikte 8-10 gün %99 güvenilir yazıyor yani tutmadı galiba benim
canım sağol kızlar iyi ki varsınız paylaşmak çok güzellllTatlim ara verip vermemek sizin tercihinize kalmis masallah yaslariniz da cok genc ve musait beklemeye, siz bilirsiniz dilerim Rabb'im cok bekletmeden verir bebislerinizi kucaginiza
Off canim ya naptin sen 10 gunde kanda bile cikmiyor idrarda cikar mi? Itibar etme o testlere bosuna da para harvama alt tarafi 4 gun daha bekleyeceksin
hayılrsı olsun canım güzel haberler ver inşallah ben de cuma yaptıracağımerken gebelik testleri adetten bi 3-4 gün öncesi sonuç veriyormuş canım daha var adetee üzülme .perşembe ben kan tahlili yaptıracağım.
canım sağol kızlar iyi ki varsınız paylaşmak çok güzellll
Canım yaşın daha genç bu yüzden çook avantajlısın. Aslında ara verebilirsin belki kendiliğinden bile hamile kalabilirsin. Çünkü çook gençsin. Ama yine de sen bilirsin. Biraz dinlen güç topla sonra yeniden denersinmrb kizlar esim 30 ,ben 21 yasindayim 4 yillik ewliyim bende 6 kasim ilk asilamayi yaptirdim ama olmadi suan adetliyim malesef .ins diger denemede tutar biraz ara vereyim diyorum sizce ara vermek gerekirmi?
Daha çok erken canım. Vakiti geldiğinde kanda yaptır. Moralini hemen bozma lütfen.. Buradahepimizbekleyiş içersindeyiz çok zor ama sabretcez canım:)kızlarrrrrrr ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım idrar da ama negatifbütün enerjim düştü bugün 10.gün erken gebelikte 8-10 gün %99 güvenilir yazıyor yani tutmadı galiba benim
evet canım hepimiz hakkın da hayırlısı olsun haklısın hepimiz hayırlı haberler verelim inşallah.Daha çok erken canım. Vakiti geldiğinde kanda yaptır. Moralini hemen bozma lütfen.. Buradahepimizbekleyiş içersindeyiz çok zor ama sabretcez canım:)
Insallah canim karnim hafiften agriyo bi agrimiyo bi agriyo bende anlamadim hem adet olacak gibiyim hem degilim.aslinda adeti bekleyip yaptirsak iidi aa hem dr butarihte yaprirmami istedi hemde pihtilasma sorunum var erken ogrenirsem tedbir ixin daha ii olacak hemen kan sulandirici igneye baslayacak.hayılrsı olsun canım güzel haberler ver i ben de cuma yaptıracağım
Amin canim.bizde buay ilk defa asilama denedik esimin degerleri dusuktu oyuzden pek umudum yok benimde 10.gunum.persembe test yaptirmami istedi dr um.eger negatif olursa bizde drek tup bebek tedavisine basliycaz.dilerim olumlu sonuc alirsin[/QUOTE][QUOTE="bcelik, post: 37957792, member: 525615"ar merhaba uzun zamandır giremiyordum ama takip ediyorum fırsat buldukça. Hamile haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah sağlıkşa kavuşurlar bebişlerine. Olumsuz sonuç alan arkadaşlara da tek tavsiyem sabır ve tevekkül.
Gelelim bana :) aşılamamın 12. Günü bugün belirti falan yok galiba yani kendimi çok dinlemedim belkide ondandır.olursa bğyük sürpriz olacak banada...ama olmazsa tüp bebek başlayacağım artık aşılama bana sadece vakit kaybı olarak geliyor...hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?