• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evvvet başlıyoruz

Yarın sabah tartı alıp tartılırım inş yazarım buraya da ben de merak ediyorum vahşm durumumu :KK45:

Menunuz nekadar ilginc karnıbahar tostu ilk kez duyuyorum meyve sebze agırlıklı olmuş anlaşılan biraz.. regl dönemi için iyi performans ama canınızı sıkmayon bence
Bende yeni öğrendim bir diyetisyenin sayfasından sağolsun canım çok fazla tost istedi bende ekmek felan tüketmiyorum karatay diyeti yapmaya çalışıyorum o yüzden o şekilde bi tost yapıp yedim isterseniz tarifi verebilirim aslında daha iyi olurdu spor felan da yapardım yeşil çay felan da tüketmiyorum ama misafir olunca tüm her şey şaştı bakalım yarın güzel geçer umarım

Yarın sabah tartı alıp tartılırım inş yazarım buraya da ben de merak ediyorum vahşm durumumu :KK45:
Umarım 7 li rakamlarda çıkarsın o zaman zamanla daha iyi olur inşallah motive oluruz birlikte ve kurtuluruz şu agirliklardan bi rahatsızlığınız var mı yani kilo sebebi olarak soruyorum

Günaydin herkese bugün 66.4 um. -200 fark düne göre, sanirim ödem gitti simdi yaglarda sira

Ben de bugun tartıldım kendimi epeydir hafilemiş hissediyordum ama bukadar olacagını dusunmemiştim 81-82 beklerken 77.6 cıktım benim icin cok iyi motivasyon oldu suan hedefim 70 :KK49: Ki yetmiş benim icin suan harika birşey. Cok cok zatıflamış gözüküyorum o zaman :KK31:

busabah ve öglen yemek icin birseyler hazirlamaya vaktim olmadi pratik ve hizli seylerle gecistirdim
sabah 2 kasik yulafla yogurt ve yarim eksi elma
öglen ögün yerine gecen shake lerden ictim ve yarim eksi elma
ara ögün olarak 4 ceviz
aksam közlenmis patlican ve tavuk
spor insallah cocuklar uyuduktan sonra
tavuk ne kadar? o sahake nerde satılıyor nasıl bişey markası kalorisi ne sabahın gayet iyi .akşam kaçta yedin en son

busabah ve öglen yemek icin birseyler hazirlamaya vaktim olmadi pratik ve hizli seylerle gecistirdim
sabah 2 kasik yulafla yogurt ve yarim eksi elma
öglen ögün yerine gecen shake lerden ictim ve yarim eksi elma
ara ögün olarak 4 ceviz
aksam közlenmis patlican ve tavuk
spor insallah cocuklar uyuduktan sonra
spor yaptın mı:spor::kahve:

Kızlar merhaba herkese menü vereyim

Sabah karnabahar tostu yaptım biraz marul 2 zeytin
Öğlen dut kurusu kayısı çekirdeği ve 3 tane ceviz baya çay içtim şekersiz
Akşam bir kase çorba ve mantar kavurma
Neskafe şekersiz küçük çikolata özel günümde olduğumdan dayanamadım
Spor yapmadım sancim ve misafirim olduğu için .2 lt den fazla da su ictim kizlar
tövbe bismilah karnıbahar tostu ne ola ki:KK57:nasıl bişey anlatsana biraz:KK19: öğünlerinin saatlerini de yaz olur mu mantar kavurma nasıldı yağlı mı etli mi ve nek adar yedin saat kaçta yedin:kahve:

kızlar genel bi motivasyon hakim topiikte hepinizi tebrik ediyorum canlarım..kurtulacağız bu fazlalıklarımızdan aynen devam güzellikkelrim:KK50::KK9:

tövbe bismilah karnıbahar tostu ne ola ki:KK57:nasıl bişey anlatsana biraz:KK19: öğünlerinin saatlerini de yaz olur mu mantar kavurma nasıldı yağlı mı etli mi ve nek adar yedin saat kaçta yedin:kahve:
Canim şöyleki karnabaharı haşlayıp çatalla ezdim yumurta koyup karıştırdım tost makinasına yağlı kağıt serip biraz döküp bisirdim uzerine sucuk peynir kasar pul biber koyup kızartıp karnabaharin kalan kısmını da uzerine koyup iyice kizarttim afiyetle yedim :) saatlerimi yazarım bundan sonra canım inşallah

Canim şöyleki karnabaharı haşlayıp çatalla ezdim yumurta koyup karıştırdım tost makinasına yağlı kağıt serip biraz döküp bisirdim uzerine sucuk peynir kasar pul biber koyup kızartıp karnabaharin kalan kısmını da uzerine koyup iyice kizarttim afiyetle yedim :) saatlerimi yazarım bundan sonra canım inşallah
valla süper canım çekti ana öğün olarak bile tüketilebilir..mısır unu falan da girse yemede yanında yat:eek:

valla süper canım çekti ana öğün olarak bile tüketilebilir..mısır unu falan da girse yemede yanında yat:eek:
Una ihtiyaç duymadım aslında azıcık süt eklenebilir tavada yapılacak olursa ama güzel di tadı tavsiye ederim hatta şu an ki kahvaltım da dünden kalan yarısını yiyorum

tavuk ne kadar? o sahake nerde satılıyor nasıl bişey markası kalorisi ne sabahın gayet iyi .akşam kaçta yedin en son
tavuk sanirim 150 gr kadardi , aksam yemegini herzaman engec 6:30da yemeye calisirim, shake in kalorisi sanirim 250 falandir türkiyede varmidir bilmiyorum markasini söyleyebilirmiyimki reklam falan olmaz dimi

Back
X