• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evvvet başlıyoruz

Haklısın canım valla Huzur da öbür grupta yazıyor...kız hiç uğramıyon ya küstüm:63:

Akşam:ppazı haşlama ve bulgurlu pırasa 3 kaşık 1 lokma ekmek 1 zeytinle:KK23:

Bende dün akşam saat 10:00 komşum 1 tabak şehriye salatası yedirdi . Yanında yarım Elmalı kurabiye yedim :(

Sabah saat 10:00
1 tane Elmalı kurabiye
Yanındada 1 bardak süt

Bende dün akşam saat 10:00 komşum 1 tabak şehriye salatası yedirdi . Yanında yarım Elmalı kurabiye yedim :KK43:
Insan hayır diyemiyor arkadaşimiz kırılır diye...o saatte gitmemek lazım...neyse bugün telafi edersin inşallah..sabah kurabiye yerine protein alsaydin canım keşke...unutma bu hafta çok katı olucaktık..sporu ve özellikle 2 lt suyu unutma tatlım:KK68:

Sabah:7.00
1 yumurta
1 çatal peynir
Yarım dilim t.buğday ekm
5 zeytin
1 kurukayısı

Öğle:13.00
3 kücük parça ızgara tavuk göğsü
Yeşil salata (sirkeli)
1 bardak ayran
2 ceviz 2 kayısı

Akşam:19.00
yoğurt ve bulgurlu pırasa yemeği düşünüyorum.
Öğünlerimin arasına 6 saat koydum.ve akşam sadece sebze ve yoğurt yemeye karar verdim.
2 lt su kesin içiyorum.öğlenleri yeşil çay akşamları da yatmadan önce nar çiçeği çayı içiyorum.hadi bakalım bu hafta neler olucak:kahve:

Insan hayır diyemiyor arkadaşimiz kırılır diye...o saatte gitmemek lazım...neyse bugün telafi edersin inşallah..sabah kurabiye yerine protein alsaydin canım keşke...unutma bu hafta çok katı olucaktık..sporu ve özellikle 2 lt suyu unutma tatlım:KK68:
Cnm
tmm cnm . Bu gün çok dikkat edilen inşallah . Ben başka gruba katılacağım ama yinede burayada uğrarım . Son 5 kiloda saldım gitti . Bu haftada verebilsem iyi olurdu cnm . Bu grupla deniyormuş bakalım nolcak

Bamya yanında 3 kaşık bulgur pilavı acı sos domatesli 3 kasık:)

Linkin ilk sayfasına gir . Oku istersen ben beğendim

Bizim Grup toparlanana kadar ordan devam edicem

Back
X