- 14 Mart 2017
- 2.775
- 6.335
- 158
Çok az yeme canim vücut kıtlık moduna girmesin dikkat et olurmu14:00
Nagıt ikitane 2 kaşık acı sos
2:40 kayısı cayı içiçem
Akşamda yoğurt yerim
Spor
Su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az yeme canim vücut kıtlık moduna girmesin dikkat et olurmu14:00
Nagıt ikitane 2 kaşık acı sos
2:40 kayısı cayı içiçem
Akşamda yoğurt yerim
Spor
Su
Şimdi yoğurdumu yiyorum . İşallah bu günü böyle kapatacağım :) kıtlık bu gün girmesin işallah :)Çok az yeme canim vücut kıtlık moduna girmesin dikkat et olurmu![]()
Kimse Yok birbirimizi biz motive edelim . Körler sagırlar birbirini ağıtlar :)Çok az yeme canim vücut kıtlık moduna girmesin dikkat et olurmu![]()
Kimse Yok birbirimizi biz motive edelim . Körler sagırlar birbirini ağıtlar :)
Insan hayır diyemiyor arkadaşimiz kırılır diye...o saatte gitmemek lazım...neyse bugün telafi edersin inşallah..sabah kurabiye yerine protein alsaydin canım keşke...unutma bu hafta çok katı olucaktık..sporu ve özellikle 2 lt suyu unutma tatlımBende dün akşam saat 10:00 komşum 1 tabak şehriye salatası yedirdi . Yanında yarım Elmalı kurabiye yedim![]()

CnmInsan hayır diyemiyor arkadaşimiz kırılır diye...o saatte gitmemek lazım...neyse bugün telafi edersin inşallah..sabah kurabiye yerine protein alsaydin canım keşke...unutma bu hafta çok katı olucaktık..sporu ve özellikle 2 lt suyu unutma tatlım![]()
tmm cnm . Bu gün çok dikkat edilen inşallah . Ben başka gruba katılacağım ama yinede burayada uğrarım . Son 5 kiloda saldım gitti . Bu haftada verebilsem iyi olurdu cnm . Bu grupla deniyormuş bakalım nolcakInsan hayır diyemiyor arkadaşimiz kırılır diye...o saatte gitmemek lazım...neyse bugün telafi edersin inşallah..sabah kurabiye yerine protein alsaydin canım keşke...unutma bu hafta çok katı olucaktık..sporu ve özellikle 2 lt suyu unutma tatlım![]()
Diyet kardesligiHangi gruba katılacaksın melekcim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/54948283/Hangi gruba katılacaksın melekcim
Linge bak cnm . Bekliyorum kabul etmelerini cnm . Özel mesaj attım
Baktım canım şartlar iyi ama özelden mi msj aak gerekiyormuş aralarına katılmak içinBaktın mı cnm