• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evvvet başlıyoruz

Bu arada ben yanıma gelen kardesimide başlattım diyete :KK45: artık yaşnız degilim evdede dun gece aclıktan fındık yiyim bari az dedim hayır abla yapma abla sabah yersin diye frenledi beni:KK54:

öğlenki omleti sabah evden yapıp okula mı götürüyorsun..tebrik ederim melektaşım eğer öyleyse..bu senin onur belgesi alacağını mı gösteriyorrr:KK36:[/QUOTE]
Canim benim saat 13.00 de dersim bitti.evde yedim.okulda olsaydım icine koyduklarımla muhtemelen salata yapar götürürdüm.genelde okula yemek ve yogurt götürüyorum.asla okuldan bir şey yemiyorum.mide problemim de var canım .o yüzden hassasım.dışarıda kolay kolay bir şey yiyemem zaten:bicak:

Guncellemeye çalistim ama oldu mu olmadi mi bilemedim
oldu yavrucağım anladım ben alıntılama işini bu seferlik yapamadın ama ben anlarım seniii merak etme sen:KK50:mide problemini avantaja dönüştürüyorsun canım.süper:KK76:

selam arkadaslar, durumu güncellemek icin bugün tartildim ama cumartesinden beri hep ayniyim kilo vermem durmus malesef:cry:. sabah elma sirkeli su icmeye basladim umarim bir yardimi olur

ayy becerememisim güncellemeyi nasil yaptiniz siz arkadaslar yardim edin

ayy becerememisim güncellemeyi nasil yaptiniz siz arkadaslar yardim edin
yavrum adının üstüne git sağ üst tarafında ekranın sonra da orda kişisel bilgiler olan bölüm var oraya gir değiştir.en altta da değişikleri kaydet butonu var oraya tıklamayı unutmaHoppa

canının bişey istememesi sağlıklı beslenmeye odaklandığını gösterir..yedim de neoldu psilolojisi..ayne devam tatlım:KK54:

ben sizie örnek olicimmm 59 a nasıl düşülür 69dan görecekseniz bebeklerimmm:rapci:

süper hzur..ama huzurumu kaçırdın yaw bu nasıll menüü maaşaşllah:KK45:

asla..bunu hayat biçimi haline getir her zman olacak bunlar ucundan kıyısından yemen gerek..bize yazmayı sakın ihmal etme söylüyorum bak,özellikle takip edeceğim ona göre..:sinirli:

huzurummm:KK19:

yap sen huzur onda ve dediklerinde:KK31:

yemicem deme al tabakta kemir ucundan..hatta resim at bize:KK71:

pis trol,kızlar trolleyin bu kızçeyi:confused:

kısır çok yağlı mı..niye yazmıyon kahvaltı ne kadar zeytin ne kadar peynir hayırdır???:KK56:
öğlenki omleti sabah evden yapıp okula mı götürüyorsun..tebrik ederim melektaşım eğer öyleyse..bu senin onur belgesi alacağını mı gösteriyorrr:KK36:
Süpersin ya çok güzel motive ediyorsun . Ben fikrimi değiştirdim cnm motivasyon iyi olunca hedef 55kg :KK200::KK76::KK76:

selam arkadaslar, durumu güncellemek icin bugün tartildim ama cumartesinden beri hep ayniyim kilo vermem durmus malesef:cry:. sabah elma sirkeli su icmeye basladim umarim bir yardimi olur
Aaaa niye tartıldın bekleseydin keşke:KK20:aaa önceki güncel kiloyu yazmıycakmiydik:KK64:ay trollis korkuttun beni yaaa :olamaz:tartılmaya korkuyorum...ama olsun pesetmek yooook :KK28:

Aaaa niye tartıldın bekleseydin keşke:KK20:aaa önceki güncel kiloyu yazmıycakmiydik:KK64:ay trollis korkuttun beni yaaa :olamaz:tartılmaya korkuyorum...ama olsun pesetmek yooook :KK28:
iki hafta önce carsamba diyete basladigim icin iki haftalik sonucu görmek istedim ve cumartesi ile ayni oldugumu gördüm .korkma ben basta cok hizli kilo verdim oyüzden duraklamasi normal diye düsünüyorum.kesinlikle pes etmek yok. bu kilolar ya gidecek ya gidecek:-)

iki hafta önce carsamba diyete basladigim icin iki haftalik sonucu görmek istedim ve cumartesi ile ayni oldugumu gördüm .korkma ben basta cok hizli kilo verdim oyüzden duraklamasi normal diye düsünüyorum.kesinlikle pes etmek yok. bu kilolar ya gidecek ya gidecek:-)
İnşallah canim :dua:

İnşallah canim :dua:
bence de trollis sen başta cok hızlı verdin bir hafta 10 gunde 4 kilo gitti bir aylık skor bu resmen uzulme hiç simdi yerine oturyordur vucudun

Back
X