• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evvvet başlıyoruz

Sağol melekcim desteğiniz için okudum ama sizin de motivasyonunuz düşmesin diye yazmadım bugün kendimi topladım yeni umutlarla tekrardan güzel başladım
Harikasın bahar hiçbişey olmamıs gibi kaldıgın yerden devam et canım harika bir bayan olacaksın herkes yaparken sen neden yapamayasın

Günaydin melek! sanirim sende bende biraz hata yaptik ilk hafta kendimize fazla yüklendik bir anda cok kilo verdik ama sonra tekrar yemege basladik. kedimize en büyük kötülügü yapiyoruz böylece! en iyisi yavas ve emin ilerlemek :KK66:
Yaa trollis sen neden öyle dedinki harşka menuler cıkarıyordun biz hep seni örnek aldık cokkk daha guzel seyler cıkaracaksınız inş

Yaa trollis sen neden öyle dedinki harşka menuler cıkarıyordun biz hep seni örnek aldık cokkk daha guzel seyler cıkaracaksınız inş
canim sadece hizli gidip yoruldugumuzu söyledim yoksa hala azimli ve hirsliyiz kilo verme konusunda, cok yakinda dahada güzel menüler cikaracagiz insallah:KK66:

Günaydin melek! sanirim sende bende biraz hata yaptik ilk hafta kendimize fazla yüklendik bir anda cok kilo verdik ama sonra tekrar yemege basladik. kedimize en büyük kötülügü yapiyoruz böylece! en iyisi yavas ve emin ilerlemek :KK66:
Tatile çıktık cnm . Akrabalardayız . Yemesek olmuyor . Israrda olunca anca bu kadar idare edebiliyorum :(

Arkadaşlar anlasılan bu hafta hepimiz birazcık saldık.yarın tartı günü...umarım az zararla kapatırız:KK14:

Bu arada c.tesi tartıldiktan sonra tam gaz devam ona göre...yok yok kesin göze geldik.:cry:

Bu hafta için birşey diyemem ama önümüzdeki hafta 1.niz benim ona göre çok pis motive ettim kendimi:63::süslü:

Herkes tatilden dönsün artııık:rolleyes:ne olduysa bu tatiller yüzünden oldu.ben de yoldayim :KK73:

Herkes tatilden dönsün artııık:rolleyes:ne olduysa bu tatiller yüzünden oldu.ben de yoldayim :KK73:
Dediğin doğru cnm ne olduysa tatilde oldu. Şimdiden eve gitmek istiyorum daha 10 gün var :( işallah verdiğimi almam :(

Öğlen
1:30
Mercimek çorbası 1 kase

Bu arada c.tesi tartıldiktan sonra tam gaz devam ona göre...yok yok kesin göze geldik.:cry:
Bence de nazara geldik ama ben gunduz yesemde aksamları cok dikkatetmeye calılıyorum gencler aksam 5te yogurt meyve yiyip kapatınca sabaha eksi oluyor hakikaten

Kızlar dönemin son sınavına girdim umarım geçerim şans dileyin şu ana kadar 1 lt den fazla su içtim sakin unutmayın icin kizlar ama acıktım kızlar eve gidince bakalim yediklerimi yazarim

Kızlar dönemin son sınavına girdim umarım geçerim şans dileyin şu ana kadar 1 lt den fazla su içtim sakin unutmayın icin kizlar ama acıktım kızlar eve gidince bakalim yediklerimi yazarim
BOL ŞANS BAHARCIM:dua:

Back
X