Mutfak Dekorasyonu evye altı düşer kapaklı göz(?) / Tip Out Tray

sena01

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.406
15
358
Muğla
Hiç böyle birşey göreniniz var mı? Yabancı sitelerde gördüm, Tip out veya Tilt out tray deiye geçiyor adı. Türkçe ismi ben uydurdum, gören, kullanan ve adını bilen var mı? Nerde satılıyor? Bana muhteşem bir buluşmuş gibi geldi.

Son düzenleme:
gerçekten güzel bir sistemmiş ama türkiyede hiç böyle bir sisteme rastlamadım

gerçekten orjinal bi fikirmiş, tezgahüstü dağınıklığını toplamak için.... şuan istikbal regina ya mutfak yaptırıyorum, çizim aşamasında, hemen bu fikri söylemeliyim, teşekkür ederimmm

gerçekten orjinal bi fikirmiş, tezgahüstü dağınıklığını toplamak için.... şuan istikbal regina ya mutfak yaptırıyorum, çizim aşamasında, hemen bu fikri söylemeliyim, teşekkür ederimmm

Sonucu da yazarsanız memnun olurum, yapabilecekler mi, yapamayacaklar mı diye. Ben de bir kaç yere çizim yaptırttım, bir de İntema çizim yapacak, benim de onlara söylemeye niyetim var.

Sonucu da yazarsanız memnun olurum, yapabilecekler mi, yapamayacaklar mı diye. Ben de bir kaç yere çizim yaptırttım, bir de İntema çizim yapacak, benim de onlara söylemeye niyetim var.

haftasonuna kadar çizim tamamlancaktı, görüşmeye gittiğimde mutlaka konuşucam, sonuçtan haberdar ederim tabii ki.
Siz de intema ya bi söleyin bakalım, ne dicekler...
İnşAllah yapabilirler, bu fikir çok aklıma yattı

bencedee ya yaparlar bızım tasarımcılar :) bilgilerinizi beklıyorum bende

arkadaşlar ben istikbal regina ile görüştüm, yapamayacaklarını sölediler. modüler kapaklar kullanıldığı için, uygulanamıyomuş

arkadaşlar ben istikbal regina ile görüştüm, yapamayacaklarını sölediler. modüler kapaklar kullanıldığı için, uygulanamıyomuş

Evet, moduler mutfak olunca bu dert var. Ancak, sanırım biraz muhattap olduğunuz kişi de önemli, kimi insan var, a bu olmaz diyor geçiyor, kimi de varsa bir çözüm, onu bulmaya çalışıyor. Ben çok mutfak mağazasına çizim yaptırttım, bunu çok net gördüm. Şimdi Regina nın mutfaklarına baktım az evvel. Karat diye bir modellerinden bu resim

eğer iç mekanizma bulunursa (menteşe+kutular) yapılacak şey, resimde ocağın altındaki gibi bir eviye dolabı koyup (alt çekmeceleri değil de üstteki sabit kısmı kastediyorum), o sabit kısmı açılır yapmak.

Ben daha İntema ile konuşmadım. Yukarıda dedim ya, tip tip insan var diye, intema daki de eli ağır bir tip (ya da çok yoğun). Ölçü alalı 2 hafta oldu, daha çizim bitemedi. Ama, intema dan az buçuk bir ümdim var, çünkü, ben bir yüksek bulaşık dolabı istiyorum, onunla ilgili konuşurken, tamam, biz bunu soft üretim yaparız demişlerdi. Yani bazı moduler mutfakçılar da, istisnai durumlar için, standardın biraz dışına çıkabiliyorlar demek ki. Bu İstikbal için geçerli olmayabilir tabi.

yapan kişi nişanlımın dayısı olduğu için, mümkün olsa yapacağına eminim de ne yazık ki fabrikadan gelen üzerinde oynama yapmaları mümkün değilmiş istersen marangozla görüşüp fikir alalım dediler, ama cesaret edemedim, şimdi o gözü yaptırcam derken orjinalliği bozmak istemiyorum
zaten seçtiğim evye büyük olduğu için de, yer kalmıyomuş, benim için artık bi hayal...
benim istikbal dışı seçim şansım yok ama dediğiniz gibi firmadan firmaya değişiklik olabilir, mutlaka bunu uygulayacak birileri vardır

Hangi ülkede hatırlamıyorum ama bu seti İkea da satıyorlardı.
Birinci resimdeki daha mantıklı içindeki tepsi çıkıp yıkanabiliyor.
Bende çok beğendim ve kullanışlı geldi.
Allah nasip ederde bir gün ev sahibi olursam aklımda bulunsun yaptırayım.

Üff, galiba, ben vazgeçmek zorunda kalacağım bundan. Üstelik mutfağım yapılırken, Amerika'da oturan bir arkadaşım alacaktı bunlardan bana. Ama alacağım eviye, içine fırın tepsini oturtabileceğim kadar büyük olsun istiyorum. O zaman da, bu tip-out tray çok sıkışık bir yerde olacak. İçindeki sünger vs., İstanbul gibi nemli bir şehirde oturduğum için, kurumak bilmeyecek, koku olabilecek ya da belki küf falan tutacak diye düşünmeye başladım.

En son İmpuls mutfakla konuştum, böyle birşeyden haberleri yok. Ben de kafamda tereddütler oluşmaya başladığı için fazla israrcı olmadım.

Bende mutfakçıma anlatmıştım bunu resim getir yaparım dedi. Çıktılarını aldım akşama götürürüm. İnş yapar.

bende yaptırdım henüz tam bitmesede malum ustalar çok nazlı kenar kollarının aynısını bulamadık ama benzer aynı amaçla kullanılabilecek aynı gözü yaptı sağolsun marangozum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…