gerçekten orjinal bi fikirmiş, tezgahüstü dağınıklığını toplamak için.... şuan istikbal regina ya mutfak yaptırıyorum, çizim aşamasında, hemen bu fikri söylemeliyim, teşekkür ederimmm
Sonucu da yazarsanız memnun olurum, yapabilecekler mi, yapamayacaklar mı diye. Ben de bir kaç yere çizim yaptırttım, bir de İntema çizim yapacak, benim de onlara söylemeye niyetim var.
arkadaşlar ben istikbal regina ile görüştüm, yapamayacaklarını sölediler. modüler kapaklar kullanıldığı için, uygulanamıyomuş
Evet, moduler mutfak olunca bu dert var. Ancak, sanırım biraz muhattap olduğunuz kişi de önemli, kimi insan var, a bu olmaz diyor geçiyor, kimi de varsa bir çözüm, onu bulmaya çalışıyor. Ben çok mutfak mağazasına çizim yaptırttım, bunu çok net gördüm. Şimdi Regina nın mutfaklarına baktım az evvel. Karat diye bir modellerinden bu resim
Eki Görüntüle 170422
eğer iç mekanizma bulunursa (menteşe+kutular) yapılacak şey, resimde ocağın altındaki gibi bir eviye dolabı koyup (alt çekmeceleri değil de üstteki sabit kısmı kastediyorum), o sabit kısmı açılır yapmak.
Ben daha İntema ile konuşmadım. Yukarıda dedim ya, tip tip insan var diye, intema daki de eli ağır bir tip (ya da çok yoğun). Ölçü alalı 2 hafta oldu, daha çizim bitemedi. Ama, intema dan az buçuk bir ümdim var, çünkü, ben bir yüksek bulaşık dolabı istiyorum, onunla ilgili konuşurken, tamam, biz bunu soft üretim yaparız demişlerdi. Yani bazı moduler mutfakçılar da, istisnai durumlar için, standardın biraz dışına çıkabiliyorlar demek ki. Bu İstikbal için geçerli olmayabilir tabi.
yapan kişi nişanlımın dayısı olduğu için, mümkün olsa yapacağına eminim
Ooo, o zaman ben hiç ümitlenmeyeyim.
Hiç böyle birşey göreniniz var mı? Yabancı sitelerde gördüm, Tip out veya Tilt out tray deiye geçiyor adı. Türkçe ismi ben uydurdum, gören, kullanan ve adını bilen var mı? Nerde satılıyor? Bana muhteşem bir buluşmuş gibi geldi.
Eki Görüntüle 164056 Eki Görüntüle 164057
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?