Banyo Dekorasyonu Evyeler

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.856
29.741
60
Acquario serisi ankastre ürünlerde ve özellikle paslanmaz çelik evye konusunda isim yapan Franke, fragranit evyelerde de tüketicilerine geniş seçenekler sunuyor. Franke'nin fragranit renkli evyeler yelpazesinde tam 7 farklı seri var. Üstelik, bu seriler de kendi içlerinde model ve renk alternatiflerine sahip.

Mutfakları renklendiren evyelerden Calypso Serisi ebadına göre 4 ayrı modeli ve ardesia (füme), avena (bej), sahara (kum), bianco (beyaz) olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile dikkat çekiyor. Calypso serisindeki tüm ürünler farklı büyüklükteki mutfakların ihtiyacına yanıt veren çok yönlü kullanıma ve montaja uygun tasarıma sahip. Calypso Serisi, opsiyonel olarak sunulan aksesuarlarla da zenginleştirilmiş. Mutfakta yaşamınızı kolaylaştıracak polietilen veya ahşap doğrama tahtası, çelik tel sepet, yarım hazne süzgeci gibi aksesuarlar seçeneklerini de evyenizin yanında ayrıca satın alabiliyorsunuz.

Modern tasarıma sahip Franke Milan Serisi'nin ise 3 farklı modeli ve grafite (grafit), Avena (bej), Alluminio (mat gümüş rengi) renk seçenekleri bulunuyor. Köşe evye modeli hariç diğer 2 modeli çok yönlü kullanıma uygun olan serinin; ara süzgeç, yarım hazne süzgeç, çelik tel sepet ve polietilen doğrama tahtası gibi opsiyonel aksesuarları da bulunuyor.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Franke'nin fragranit renkli evyeler yelpazesindeki en göz alıcı serilerden biri de Acquario Serisi. Grafit, bej ve beyaz renk seçeneklerinde, özgün tasarıma sahip bu serideki evye modelinin fonksiyonel özellikleri dikkat çekiyor. Çok şık aksesuar seçenekleriyle zenginleştirilen Acquario Serisi, opsiyonel sunulan ikili kesme tahtası, tel sepet, ara süzgeç, yıkama haznesi ve yarı hazne süzgeci gibi aksesuarları ile, kullanıma uygun birçok pozisyon sunmanın ötesinde, aynı evyede farklı farklı modeller yaratmanıza yardımcı oluyor.

Franke, ankastre mutfak ürünlerinde gerçek kaliteyi arayanlara ve mutfağına renk katmak isteyenlere fragranit mutfak evye serisi ile fonksiyon, ebat çeşitliliği ve renk alternatifleriyle zengin ürün alternatifi sunuyor.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
 
geçenlerde annemlerde miele den taktırdılar evye 1milyar yuh dedim ben asla veremem
 
bunlar franke ben satıyorum bunları tepe mutfak buyrun yardımcı olayım.................
 
biz de uzay mutfak da sorduk 2500 TL dedi..yuhhh dedim yaaa
pamukelf L şeklinde köşe evye lazım bize..galiba sadece teka ve frankede varmış frankeninkine 800 TL dediler..bi evye o kdr pahalı olur mu yaa üstelik öle kesme tahtasıymış fln da yok sıradan evye..
pamukelf bahsettiğim evyeden daha uygun olanı yok mu yaa biliyomusun?
 
X