Evyemi mahvettim

sylvia_plath

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
757
1.112
313
Kızlar günaydın. Dün evyeme kireç çözücü döktüm. Ve mahvettim her tarafı leke leke, mosmor oldu. Çıkmaz dedi herkes ama bir de size sorayım dedim bildiğiniz bir şey var mı? Varsa hemen deneyeceğim.

Kızlar günaydın. Dün evyeme kireç çözücü döktüm. Ve mahvettim her tarafı leke leke, mosmor oldu. Çıkmaz dedi herkes ama bir de size sorayım dedim bildiğiniz bir şey var mı? Varsa hemen deneyeceğim.
eviyen kötü bir alüminyumdan yapılmış demek ki.. bir daha kiraç sökücü dökme. zamanla azalır ama tümüyle geçmez.

Yahu okadar zararlı, okadar kimyasal birşey hiçbiryerde kullanılmaması gerektiğini geçtim, nasıl mutfakta kullanılır.

Yakıp atmışsınızdır geçmez.

Hayatımda evime hiç kireç çözücü almadım.
Hiç tuz ruhu almadım.

Çamaşır suyunu sadece klozette kullanırım.
Bir de mutfak bezini arada bir çamaşır sulu su içinde bekletirim.

Bu kadar titizliği anlamıyorum. Ne bende ne çocuklarımda allerjik hastalıklar yoktur. Bu kışı grip olmadan geçirdik hepimiz.

Abartmaya karşıyım.

Evye konusuna gelince, bence değiştirmek için güzel bir sebep olmuş. 100-200 TL arasında evyeler var.

Hayatımda evime hiç kireç çözücü almadım.
Hiç tuz ruhu almadım.

Çamaşır suyunu sadece klozette kullanırım.
Bir de mutfak bezini arada bir çamaşır sulu su içinde bekletirim.

Bu kadar titizliği anlamıyorum. Ne bende ne çocuklarımda allerjik hastalıklar yoktur. Bu kışı grip olmadan geçirdik hepimiz.

Abartmaya karşıyım.

Evye konusuna gelince, bence değiştirmek için güzel bir sebep olmuş. 100-200 TL arasında evyeler var.

Bundan sonra ben de böyleyim artık.

En fazla çamaşır suyu veya cif ile halledilecek durumlarda nedir bu hırs?
Zamanla düzelir mi bilmem. Çok kötüyse yenisini taktırın. Dua edin gider boruları delinmiş olmasın. Tuvalet gideri ile lavabo gideri aynı olmaz.

kirec coruzu cok yogun bir kimyasal direk doktuyseniz tabiki zarar vermistir, onun yerine suyun icine birazcik damlatip bekletseydiniz bu sekilde zarar vermedi, yada kirec cozucu bu is icin yapilmis spreylerden kullanmaliydiniz.
Kismet artik

Eşim üzüldüğümü görünce pas çözücü filan almış gelmiş uğraştı baya ilginç bir şekilde çok hafif kalmış izler. Olduğu kadar zaten. Napalım.

Domestos bile bozuyor evyeleri. Neyse bir evyeleri değişir. Amalerimde granit veya mermer bankon olur dikkat et. Onlarada öyle birşey dökme.

Back
X