ewlilerdede kaçan kovalanır mı?

Vera_mihrima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
2.091
1.541
83
kaçan kovalanır diye bi söz var bende son zamanlar bana hiiç ilgi göstermeyen hatta konuşurken yüzüme bakmayan gözünü telefondan ayırmayan kocam için bunu yapıcam .. sizce işe yarar mı. sevgili olanlarda anladıkda evlilerdede işe yarar mı dersiniz?

Zannetmiyorum. Sevgiliyjen kaybetme korkusu oluyorda kovalıyorsun evliyken böyle bir kaygı olmadığından insanın kovalayası gelmiypr nasıl olsa dönüp dolaşıp gireceğin yer aynı yatak...

İçgüdüsel olarak erkeklerde kaçanı yakalama, düğümleri çöze çöze başardım işte benim oldu,yu yaşamak isteme duygusu vardırda evlenince çözülecek bir düğüm kalmadığından...

O anlık dikkat çekmek için olabilir belki. Ama sürekli kaçmak kovalamak olmaz ki. Evlilik bu tür hesap kitaplarla yürütülemiyor maalesef. Gözünün içine bakıp hissettiklerinizi anlatın. Anlıyorsa ne ala anlamıyorsa yanlış insanla birliktesiniz demek.

Evlilikte de sevgili olmak lazim, bence denemekten zarar gelmez.

Yani bu kaçan kovalanır değil de ne kadar ekmek o kadar köfte kafasıyla bakmanız daha doğru olur. O size ve ilişkinize ne kadar değer verip zaman ayırıyorsa siz de o kadarını yapın. Eksikliğini hissedip kendine çeki düzen verebilir. Ama daha kötüye de gidebilir o zaman da alıp karşınıza konuşursunuz bu böyle olmaz diye.

Yani bu kaçan kovalanır değil de ne kadar ekmek o kadar köfte kafasıyla bakmanız daha doğru olur. O size ve ilişkinize ne kadar değer verip zaman ayırıyorsa siz de o kadarını yapın. Eksikliğini hissedip kendine çeki düzen verebilir. Ama daha kötüye de gidebilir o zaman da alıp karşınıza konuşursunuz bu böyle olmaz diye.
çok denedm konuşmayı. en azndan sadece yemek yerken teli bi kenara koyalım dedm bu kezde gözü tv de .ama aynı devam herşey. şuan çok berbat deil ama bşeyler yapmazsam kendimi emekli 70 yaşında monoton ewli bayan olarak hissediyorm :KK17:

Bir imza kişilikleri değiştirmez. Aynı evin içinde de olsanız merak edilmenin, özlenmenin yolları vardır.

Gerektiğinde kendi kendinize yetebilen, eşinize muhtaç olmadığınızı gösterir hareketlerde bulunabilirsiniz. Bu hem eşinizin gözündeki saygınızı artırır hem de bi afallatır, noluyoruz lan durumuna getirir:KK70: Deneyin bir şey kaybetmezsiniz.

Sadece sizinle mi böyle ?
Arkadaşları anne baba yanında da hep telefonla mı uğraşıyo ?

Sadece sizinleyse konuşacak yapacak bişey bulamadığındandır.

Herkesin yanında böyleyse internet/oyun bağımlısı olmuştur.

Balkonunuz varsa balkona hazırlayın yemeği. Sonrada başka odaya geçip mesaj atın . Kendi silahıyla vurun

Sadece sizinle mi böyle ?
Arkadaşları anne baba yanında da hep telefonla mı uğraşıyo ?

Sadece sizinleyse konuşacak yapacak bişey bulamadığındandır.

Herkesin yanında böyleyse internet/oyun bağımlısı olmuştur.

Balkonunuz varsa balkona hazırlayın yemeği. Sonrada başka odaya geçip mesaj atın . Kendi silahıyla vurun
herkesn yanında böyle. ama oyun oynamaz instgram face futbol baktğı yerler. benm özel olmam lazmdı. bi işden gelince öper hop uzanır eline tel alır. bi nasılsn de bi gözümn içine bak bi muhabbet et :KK16: akşama kadar yalnızm kazma. birşeyi 3 defa tekrarlatır. o derece ilgili bnle . :KK8: yok yok bn denicem bu kaçan kovalanr taktğni . bi haftacık sabredim

valla doğru uygulandığında işe yarıyor :D evli de olsan sevgili de fark etmez, kendi uğraşları olan bağımsız bir birey olduğunu vurgulayacak şeyler yapar, bana lgi göstermiyorsun vs diye ona bağımlılığını sürekli nelli etmezsen bir süre sonra o sana ilgi göstermeye merak etmeye başlar. bu böyledir.

herkesn yanında böyle. ama oyun oynamaz instgram face futbol baktğı yerler. benm özel olmam lazmdı. bi işden gelince öper hop uzanır eline tel alır. bi nasılsn de bi gözümn içine bak bi muhabbet et :KK16: akşama kadar yalnızm kazma. birşeyi 3 defa tekrarlatır. o derece ilgili bnle . :KK8: yok yok bn denicem bu kaçan kovalanr taktğni . bi haftacık sabredim

Eşi olduğunu hatırlatmalısın.
Madem seninle değil facede milletin neyaptığıyla ilgileniyo sende o yokmuş gibi davran.

Birlikte yemeyerek başlaondan önce ye.
Giyin süslen dışarı çık onun eve geliş saatinde gel karşılaşmış gibi olun.
Yanında durma
Bukadar face instagram meraklısıysa ordanda kimayeli bişeyler paylaşabilirsin .

Adam sizi elde etmiş artık
İsterseniz Everest kadar kaçıyor gibi yapın
Hiçbir işe yaramaz
En iyi ihtimalle 2 gün yarar
Asıl problem ne ise onu bulmaya çalışın derim
Böyle oyunla kurguyla yol alan birşey değil evlilik

Back
X