• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ex’den Next olur mu aşkolar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ghostla aşko direk bence at basindan gitsin.Yeni ilişkilere yelken ac azcik instagramda takil gozunu dört aç.Bolca kendini at sosyal medyaya illa yazan olur.Tatli bir kiz vibe aldim senden habeş maymunlariyla oyalanma.

Çok teşekkür ederim ☺️ tamam öyle yapayım

Valla istedigin biri olmuyor istediğin biri gibi görünüyor sadece bir süre oda. Yani nadirdir mutlu olan ciddi pişman olması gerekiyor bilmiyorum
Ben sağlam zemin olması gerekiyor herşeyi oturup konuşmamız lazım demiştim exe taktın zemin zemin etüt yaparız demişti 🤣🤣
Baktım yine sonradan aynı terane anlaşamadıgımiz konular da hemen başından uğraştırma beni yallah dedim. 🤣

Aynen canım ya 🚬☺️

Yok yok, benim çocuk maşallah.Görsen ablası bir nazar duası da sen okursun 🧿boylu poslu, kaslı, maviş, dalgalı sarı saçlar , sevimli Türkçe aksan falan🤤🤤🤤
Karakteri daha düzgün olsa bırakmazdim başkasına ama ne yapayım, alan hayrını görsün 😂😂😂

He yabancı He ondan öyle yakuşuklu,

benim gidiş yolumda hata var Türk erkolarını şutlamam lazım 🤗

Yok yok, benim çocuk maşallah.Görsen ablası bir nazar duası da sen okursun 🧿boylu poslu, kaslı, maviş, dalgalı sarı saçlar , sevimli Türkçe aksan falan🤤🤤🤤
Karakteri daha düzgün olsa bırakmazdim başkasına ama ne yapayım, alan hayrını görsün 😂😂😂
Kendinin farkında olan bir erkekten tehlikeli çok az şey vardır. 🥲

Biliyorum olmaz diyeceksiniz ama benim şartları göz önünde bulundurun kızzz :)

Deprem olduğundan beri elime erkek eli değmedi, libido yerlerde zaten ( eskiden de düşüktü ama depremde sıfırlandı)

Şehirde de 2-3 kafe anca var sinema bile yok artık yani sosyalleşmem sıkıntı.

Zaten ara ara yine depremler oluyor kafa bir milyon

Neyse efendim ben de dedim dünya fani ölüm ani🤗

Ex aşkım da sürekli buluşalım diyince kabul ettim görüştük yine sevgili olduk

Gerçi o öyle sanıyor bilmiyorum ( azer bülbül - duygularım darmadağın anlayamazsın )

Aranızda exle devam edip mutlu olan var mı? Taktik verin kızzz
Benim tecrübelerim hep olumsuz bu konuda.
2 kez denedim (2 farklı sevgiliyle).. Olmuyor. Çünkü ayrılmanın bi sebebi oluyor zaten, o sebep de orda olduğu gibi duruyor. Ben hep yine aynı problemleri yaşayıp, yine aynı sebeplerden ayrıldım. Seyrettiğin filmi en baştan bi daha seyretmeye benziyor :/

Birlikte keyifli vakit geçirilir ama bence artık ciddi bir şey olmaz. Tekrar denemeniz gerektiğini diretiyorsa ciddi bir şekilde uyarırsınız. Ayak uyduramazsa tamamen iletişimi kesersiniz.

Benim tecrübelerim hep olumsuz bu konuda.
2 kez denedim (2 farklı sevgiliyle).. Olmuyor. Çünkü ayrılmanın bi sebebi oluyor zaten, o sebep de orda olduğu gibi duruyor. Ben hep yine aynı problemleri yaşayıp, yine aynı sebeplerden ayrıldım. Seyrettiğin filmi en baştan bi daha seyretmeye benziyor :/

Doğru söylüyorsunuz zaten dedim Ya deprem olmasa eski sosyallipim olsa görüşmezdim neyse bakalım 🤔 biter yine

Birlikte keyifli vakit geçirilir ama bence artık ciddi bir şey olmaz. Tekrar denemeniz gerektiğini diretiyorsa ciddi bir şekilde uyarırsınız. Ayak uyduramazsa tamamen iletişimi kesersiniz.

Bunun abisi de böyle süründüre süründüre evlenmiş istikrarlı kadın lazım bunlara aşkı gururundan önce gelmelik.

Ben de çok gurur var ( fazla gurur döte vurur)

Olmaz yani bizden :)

Bunun abisi de böyle süründüre süründüre evlenmiş istikrarlı kadın lazım bunlara aşkı gururundan önce gelmelik.

Ben de çok gurur var ( fazla gurur döte vurur)

Olmaz yani bizden :)
Abisi evlendiği hanımefendiyi mi süründürmüş evlilik öncesi?
Yani ben muhatap bile olmazdım eğer abisi gibi biriyse.

He yabancı He ondan öyle yakuşuklu,

benim gidiş yolumda hata var Türk erkolarını şutlamam lazım 🤗
Pasaportu üç kuruş etmeyen bri yerin yabancisi ya, boşver onları 😂
Kendinin farkında olan bir erkekten tehlikeli çok az şey vardır. 🥲
hahaha kendi resmini #handsome (yakışıklı) diye hastaglayan biri 🤭🤭 bundan üç sene önce yeni tanıştığimizda En buyuk kk En buyuk kk 'ya anlatmıştım. "Ne güzel kanka,keşke benim de yakışıklı sevgilim olsaydı da kendi resmine yakışıklı diye etiket yapsaydı" demişti 😂😂😂😂
Johnny Bravo'ya benzetiyorum zaten, saçına tonla krem sürüp fön tutup tarar , köpükler evden çıkmadan 😅 farkında kendini. Son buluşmamızda hayatında uzun süredir benden baska kimse olmadığıni söylemişti 'seni tanıyıp mi ilgilenmiyorlar yoksa tanımadan mi.
Çünkü tanıyıp bırakıyorlarsa haklılar ben de bırakmıştım' dedim, tanımadan ilgilenmiyorlarmis. 'onlar körler heralde' dedim, teselli ettim 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X