• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller expigment %2... yardım edin..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

battaniyemkareli

Are you mine?
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
464
17
298
merhabalar.. forumda leke ve sivilcelerimden neler çektiğimi bilenler vardır..
2 aydır yeniden hap tedavisi görüyorum ve doktor bugün expigment %2 yazdı lekelerim için.. kıpkırmızıyım.. bu normal mi?kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin.. lütfen..

bataniyem kareli bende aynı sorundan dert yanıyorum expigment % 4 kullanıyorum bende bayrak gibi dolaşıyorum 2 gündür malesef böyle bi yan etkisi var bu kremin :(
:37:

bataniyem kareli bende aynı sorundan dert yanıyorum expigment % 4 kullanıyorum bende bayrak gibi dolaşıyorum 2 gündür malesef böyle bi yan etkisi var bu kremin :(
:37:

tatlım kusura bakma yeni gördüm,

1 kere sürdüm o kırmızılık 1 hafta sürdü.. yeniden denemeye gönlüm ve gözüm razı olmadı :(

Tatlım daha önce konuşmuştuk bunu ama belki aynı sorunu yaşayanlara yardımı dokunur diye buraya da yazmak istedim.

Bence kullanmayı bırakın ve başka bir cilt hekimine gidip size tretin tedavisi uygulamasını isteyin.
Yaklaşık 4-5 sene önce kullanmıştım, gayet başarılı.
Tretin'de cildi soyarak tedavi eden bir ilaçtır, dozunda kullanıldığı sürece öyle kıpkırmızı yapmadan soyar cildinizi.
Sevgiler :34:
(cilt alışana kadar ciltte batma, hafifte yanma hissi oluşturur ama geçicidir)

Son düzenleme:
Tatlım daha önce konuşmuştuk bunu ama belki aynı sorunu yaşayanlara yardımı dokunur diye buraya da yazmak istedim.

Bence kullanmayı bırakın ve başka bir cilt hekimine gidip size tretin tedavisi uygulamasını isteyin.
Yaklaşık 4-5 sene önce kullanmıştım, gayet başarılı.
Tretin'de cildi soyarak tedavi eden bir ilaçtır, dozunda kullanıldığı sürece öyle kıpkırmızı yapmadan soyar cildinizi.
Sevgiler :34:
(cilt alışana kadar ciltte batma, hafifte yanma hissi oluşturur ama geçicidir)

teşekkürler canım :) tretin benim için son çare maalesef aşırı beyazım :(

bende kullandım ilk önce kızarttı bende korktuydum ama zaten bu iyiye işaretmiş. sonra geçiriyo. süt gaymak oluyosun billahi:)
bide fito krem var o kızartmıyo onuda dene oda çok iyi
ama expigment çok iiyi.o ilk duruma katlanabilirseniz sonucu güzel oluyo:21::46:

teşekkürler canım :) tretin benim için son çare maalesef aşırı beyazım :(

Başka bir cilt uzmanıyla çözersin bu sorunu gibi geliyor bana, tretin de sen ona zaten anlayacaktır.
Bende beyazım tatlım bu yüzden önerdim:1:

bende kullandım ilk önce kızarttı bende korktuydum ama zaten bu iyiye işaretmiş. sonra geçiriyo. süt gaymak oluyosun billahi:)
bide fito krem var o kızartmıyo onuda dene oda çok iyi
ama expigment çok iiyi.o ilk duruma katlanabilirseniz sonucu güzel oluyo:21::46:

Fito krem değil, merhemdir. Bepanthene merheme benzer.
Expigment her cilt tipine uygun bir ilaç değil işte :34:

:37: expigment kullanıpta kıpkırmızı olanlar benim gibi leke ve sivilce için yeni bir jel verdi doktor bakalım ısotrexın jel 1 haftadır onu kullanıyorum soyarak tedavi ediyormuş tabi expigment gibi çabuk sonuç vermiyor gibi hisediiyorum ama emin de değilim bu arada bu tarz ilaçlardan tahriş olan yorulan cildinize 3 ü bir arada bir öneri bepanten krem fito krem medecasol merhem alın eczaneden birde karıştırma kabı hepsinin de cilt onarıcı hücre yenileyici özelikleri var gayet iyi ...

:37: expigment kullanıpta kıpkırmızı olanlar benim gibi leke ve sivilce için yeni bir jel verdi doktor bakalım ısotrexın jel 1 haftadır onu kullanıyorum soyarak tedavi ediyormuş tabi expigment gibi çabuk sonuç vermiyor gibi hisediiyorum ama emin de değilim bu arada bu tarz ilaçlardan tahriş olan yorulan cildinize 3 ü bir arada bir öneri bepanten krem fito krem medecasol merhem alın eczaneden birde karıştırma kabı hepsinin de cilt onarıcı hücre yenileyici özelikleri var gayet iyi ...

Isotrexin vereceğine keşkıe tretin verseymiş doktorunuz daha hızlı sonuç alırdınız:34:

ben tretın kullanmaya başladım inşallah herşey eskisinden güzel olur cildimde cesaretimi topladım sürüyorum her gece ama gün aşırı kullanacagım artık. sabahları güneş kremı kullanıyorum

ben tretın kullanmaya başladım inşallah herşey eskisinden güzel olur cildimde cesaretimi topladım sürüyorum her gece ama gün aşırı kullanacagım artık. sabahları güneş kremı kullanıyorum

Cildin alışana kadar ciltte biraz şişlik hassasiyet oluşturabilir.
Sürdüğün miktarı arttırmadan düzenli kullan güzel bir ilaç:34:

Ben de expigmentin bende alerji yaptığını düşünmüştüm...Yüzüm kıpkırmızı olmuştu....Bıraktım hemen....:(

başka bir doktora gittim tretin verdi, önceden kullandığımı ve kızardığımı söyledim. nasıl sürdüğümü anlattım aaa canım hayır kim söledi öyle değil önce eline az bir miktar alıp hafif eline yediriceksin sonra yüzüne sürüceksin dedi ve şuana kadar hiç kızarıklık olmadı:)

tca-lazer sordum yaşın daha çok küçük hemde gerek yok o kadar asite , tretini kullan hemde yanında A vitamini veriyim serum şeklinde dedi :)
ama almadım 68tl'ydi kendimi ayarlayıp alıcam :)

battaniyemkareli a vitamini açısından çok zengin bi krem oksizinc krem %40 var 9.75 tl maske gibi de kulanabilirsin çook az bişiyi krem gibide biraz zor emiliyo cilde ama ben kulanıyorum kısa bir süredir çinkolu kremlerden çok bahsedilince denemek istedim sivilceleri 2 günde kuruttu sanki :37:

Back
X