Lekeler, Çiller Expigment krem mucizesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ya tekrar belıngınlesme olayını anlamıorum. Bırınde oluo bırınde olmuo. Olanlar bıseyemı dkkat etmıo acaba nedır ya
dikkat edilmesi gerekn en önemli sey gunes koruyucu kullanmak aslında.ben buna dikkat etmeme ragmen bırakınca yine lekeler eski haline döndü

Bende bunu anlatmaya calisiyorum tam olarak cnm birakinca tekrar olusuyo cildi soyup kirisik yarattigi yanina kar kaliyo
bende soyulma tarzı bişey olmamıstı sadece kızarıklıklar olmustu. ama cildi yıprattıgı kesin oyuzden bepanten gibi besleyici kremlerle birlikte kullanılmalı benceben bu sekilde kullanmıstım belki ondan soyulma yapmadı bende

bende soyulma tarzı bişey olmamıstı sadece kızarıklıklar olmustu. ama cildi yıprattıgı kesin oyuzden bepanten gibi besleyici kremlerle birlikte kullanılmalı benceben bu sekilde kullanmıstım belki ondan soyulma yapmadı bende
Ama yinede lekeler tekrar olusmus peki suan lekeleriniz icin n yapiyorsunuz?

Ama yinede lekeler tekrar olusmus peki suan lekeleriniz icin n yapiyorsunuz?
.
bnim sadece burnumun üstünde cok hafif cillerim var suan sudocrem kremi kullanıyorum bide gunes koruyucu kullanıyorum evde bile olsam sürerim içinde cinko oldugu için cilt lekelerini acıyor baskada bişey yapmıyorum. bu tarz kremlerin kalıcı sonuc verdiğine inanmıyorum kullanıldıgı sürece etki ediyor bırakınca eski haline geri dönüyor bence

.
bnim sadece burnumun üstünde cok hafif cillerim var suan sudocrem kremi kullanıyorum bide gunes koruyucu kullanıyorum evde bile olsam sürerim içinde cinko oldugu için cilt lekelerini acıyor baskada bişey yapmıyorum. bu tarz kremlerin kalıcı sonuc verdiğine inanmıyorum kullanıldıgı sürece etki ediyor bırakınca eski haline geri dönüyor bence
.
Aynen birakinca tekrar olusuyo :((

Ben bu kremi 2haftadir kullanıyorum resmen mucize ilk başta kizardi suratım sonra gerildi sonra soyuldu çok çirkin oldum ama şuan bir tane dahi leke kalmadı suratimda üstelik benim doğuştan çil doluydu yüzüm hala inanamıyorum denemediğim krem kalmamıştı expigment4 mutlaka kullanın cilt tipine gore farklılık gösterir belki bilemiyorum bende etkisi mükemmel oldu.. Son olarak gündüz güneşe cikicaksam mutlaka %50faktor güneş kremi kullandım expigment kremide locaid krem le birlikte kullandim

Eklentiler

• PicsArt_1440761804369.webp
    PicsArt_1440761804369.webp
    32 KB · Görüntüleme: 4.504
Son düzenleme:
Bendede var leke bu kremi günde kaç defa sürüyor uz.yaninda hangi kremi kullan caz.tam adı nedir
Expigment 4kullandim ben yüzümde doğuştan çiller vardı 2haftada hiç kalmadı gece yatarken birde sabah kalktığında günde 2kez kullandım dışarı çıkarken de %50faktor güneş kremi surdum sonuç hiç çil yok suratimda hemde 2haftada kesinlikle tavsiye ederim ama ilk başta yüzün kizaricak sonra gerilecek pul pul syulacak bunları göz önünde bulundurarak kullan

Expigment 4kullandim ben yüzümde doğuştan çiller vardı 2haftada hiç kalmadı gece yatarken birde sabah kalktığında günde 2kez kullandım dışarı çıkarken de %50faktor güneş kremi surdum sonuç hiç çil yok suratimda hemde 2haftada kesinlikle tavsiye ederim ama ilk başta yüzün kizaricak sonra gerilecek pul pul syulacak bunları göz önünde bulundurarak kullan
canım nasıl kullandın bu kremi, detaylı olarak anlatırmısın, herkesin derdi bu güneş lekeleri, kremi tek olarak mı kullandın ayrıca gece mi sürdün... bizi bilgilendirirmisin

Bu kremi 5 gün önce alıp kullanmaya başladım. Güneş ve dogum lekelerim var cok sey denedim ama hiç biri yaramadı. Bu kremdende acıkcası pek umudum yoktu. Daha 5. Günümdeyim ve inanın lekeler yarı yarıya acılmaya basladı. Eşim cvremdekıler bile farketti . Cunku ıkı yanagmda findık buyuklugundeydı. Resmn pskolojim bozulmustu. Allahım dermansız dert vermesinde ama ılla bunada takıyosun ıste. Neyse lekesı olan arkadaslar sabırla duzenlı kullanın bı bakmıssınız lekeler ucmus prıl prıl cilt karsınızda :))
Merhaba canım bende expigment %2 lik aldım ikinci günüm aksam yatmadan iki saat önce sadece leke olan kısma sürüyorum ama yedirmiyorum üzerine sürüyorum emiyor yavaş yavaş dogru mu kullanıyorum? Birde sanki koyulaştı o bölgeler .. Sence normal mi?

merhaba kızlar çarşamba günü başladım sadece akşamları günde birkez kullanıyorum. bende anlatılan gibi kızarma batma olmadı. 5. günüm ve cildim kurudu ve hafif pul pul dökülmeler yaşıyorum.

Merhabalar bende bugün lekeler için dermatolağa gittim expigment krem ve çinko krem verdi ikisini karıştırıp gece kullanacakmışım, hadi hayırlısı bakalım inşallah işe yarar

Arkadaşlar bu expigment ve çinlo kremini 3 gündür kullandım , ama sürdüğüm yerlerde kızarıklık ve kaşıntı var ne sürersem bu durumumu geçirir , yardımcı olun lütfenn

OTE="Lavinyagmz, post: 42576694, member: 693412"]Arkadaşlar bu expigment ve çinlo kremini 3 gündür kullandım , ama sürdüğüm yerlerde kızarıklık ve kaşıntı var ne sürersem bu durumumu geçirir , yardımcı olun lütfenn[/QUOTE]
Geçmis olsun.bepanten iyi gelebilir.

Arkadaşlar bu expigment ve çinlo kremini 3 gündür kullandım , ama sürdüğüm yerlerde kızarıklık ve kaşıntı var ne sürersem bu durumumu geçirir , yardımcı olun lütfenn
Medicasol kullan expigmenti gece medicasolu gunduz kullan

Bu arada hangi cinko kremi verdi bana oyle birsey vermedi

Kaşıntı geçesiye kadar expigmenti bırakıcam , madecassol var süreyim bakalım inşallah rahatlatır , cildim hassas heralde ondan böyle oldu

Merhaba arkadaşım, bende de doğuştan çiller var, hatta bazıları ben şeklinde. Üzerine de roaccutane tedavisinde yeni lekeler eklendi. Doktor expigment verdi. Ama sadece lekeye sür dedi. Ben de şimdi düşünüyorum, nokta nokta sürmem mümkün değil, bazı bölgeye sürüp bazı bölgeye sürmeyince alacalı bi görüntü olur. Nasıl olsa çillerim de var, yüzümün tamamına mı sürsem dedim.
Senin de çok leken varmış, bütün yüzüne mi kullanıyodun acaba?
Maşallah bu arada, mükemmel bi sonuç olmuş, darısı başımıza :KK15:

Bu kremi 5 gün önce alıp kullanmaya başladım. Güneş ve dogum lekelerim var cok sey denedim ama hiç biri yaramadı. Bu kremdende acıkcası pek umudum yoktu. Daha 5. Günümdeyim ve inanın lekeler yarı yarıya acılmaya basladı. Eşim cvremdekıler bile farketti . Cunku ıkı yanagmda findık buyuklugundeydı. Resmn pskolojim bozulmustu. Allahım dermansız dert vermesinde ama ılla bunada takıyosun ıste. Neyse lekesı olan arkadaslar sabırla duzenlı kullanın bı bakmıssınız lekeler ucmus prıl prıl cilt karsınızda :))
daha önce de duymu7stum iyiymiş diye hımmm bi denemek lazıım böyle mucizevi şeyleri severiim ;)

Back
X