- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi ebrukrmhsn77
Tamam canım .çooook teşekkür ederimKaynar suyu legene koy yuzunu eg havluyu attır boynuna 5 dk dur ole cok yararı oluo bunların

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım .çooook teşekkür ederimKaynar suyu legene koy yuzunu eg havluyu attır boynuna 5 dk dur ole cok yararı oluo bunların
Acnlelys de leke kremi ama expigmemt kadar etkili dgll ben biraktim yaa bu kremleri bi insan iki tup kremi bitirirde sonuc ayni oluyorsa bikiyo bazen benm gunes kremim vardi cnm dr yazmisti yazlik kisli ihmalde etmedim ama faydasi olmadi anliyacgnTamam canım.yapıcam mutlaka.aynalara bakmak istiyorum artık:/
.acnelys ne işe yarıyor?
Offf yaaaa kimine yaramış kimine yaramamış.Acnlelys de leke kremi ama expigmemt kadar etkili dgll ben biraktim yaa bu kremleri bi insan iki tup kremi bitirirde sonuc ayni oluyorsa bikiyo bazen benm gunes kremim vardi cnm dr yazmisti yazlik kisli ihmalde etmedim ama faydasi olmadi anliyacgn
Bende bunu anlatmaya calisiyorum tam olarak cnm birakinca tekrar olusuyo cildi soyup kirisik yarattigi yanina kar kaliyobu kremi bende kullandım cillerim için. kullandıgım sürece cillerim yok denecek kadar azaldı gunes koruyucu kremide evde dahi olsam kullandım. lekeler gidince kullanmayı bıraktım sonra yine hüsran cillerim yine belirginlesmeye basladı
Birkac ay ara vermedim tam silindi lekeler dedimmm hop geri cikti tekrar kullanmaya basladim eee soyul soyul cilt yiprandiii tabii eczaciya danistim ewet geri olusabilir dedi net bir sey demedi yaniOfff yaaaa kimine yaramış kimine yaramamış.ben yine de denemeyi düşünüyorum kışın.
sen nasil kullandın dönüşümlü mü?
Bana bir eczacı,lekelerin hiçbir şekilde gitmediğini söyledi.yani ne yapılırsa yapılsın boşmuş.buna rağmen bana krem satmaya çalışmıstiBirkac ay ara vermedim tam silindi lekeler dedimmm hop geri cikti tekrar kullanmaya basladim eee soyul soyul cilt yiprandiii tabii eczaciya danistim ewet geri olusabilir dedi net bir sey demedi yani![]()
Ya tekrar belıngınlesme olayını anlamıorum. Bırınde oluo bırınde olmuo. Olanlar bıseyemı dkkat etmıo acaba nedır yabu kremi bende kullandım cillerim için. kullandıgım sürece cillerim yok denecek kadar azaldı gunes koruyucu kremide evde dahi olsam kullandım. lekeler gidince kullanmayı bıraktım sonra yine hüsran cillerim yine belirginlesmeye basladı
Hyr sadece biraz daha zaman gecince anliyacaklar farkiYa tekrar belıngınlesme olayını anlamıorum. Bırınde oluo bırınde olmuo. Olanlar bıseyemı dkkat etmıo acaba nedır ya
Neyin farkını canım?Hyr sadece biraz daha zaman gecince anliyacaklar farki
Krem soyarak aciyo hemen hemen 1 haftada gozle gorulur sekilde rengi aciyo bu farki farkedilincede krem.birakildigi andan hemen hemen 1 aya yakin zamanda tekrar ayni lekeye maruz kaliyorsunuz hatta guneste fazla karisilasiyorsanizda kremi kullandiginizda n kadar koruma faktorlu kremi surerseniz surun hic birsey kar etmeyip cildi soyup kirisik bir ciltle kaliyorsunuzzNeyin farkını canım?
Ay kabus gibiiKrem soyarak aciyo hemen hemen 1 haftada gozle gorulur sekilde rengi aciyo bu farki farkedilincede krem.birakildigi andan hemen hemen 1 aya yakin zamanda tekrar ayni lekeye maruz kaliyorsunuz hatta guneste fazla karisilasiyorsanizda kremi kullandiginizda n kadar koruma faktorlu kremi surerseniz surun hic birsey kar etmeyip cildi soyup kirisik bir ciltle kaliyorsunuzz![]()
Pekı sende kırısıklıkmı oldu. Sadece bu kremımı kullandn tek basına? Benım cıldmı hıc bı sekılde soymadıKrem soyarak aciyo hemen hemen 1 haftada gozle gorulur sekilde rengi aciyo bu farki farkedilincede krem.birakildigi andan hemen hemen 1 aya yakin zamanda tekrar ayni lekeye maruz kaliyorsunuz hatta guneste fazla karisilasiyorsanizda kremi kullandiginizda n kadar koruma faktorlu kremi surerseniz surun hic birsey kar etmeyip cildi soyup kirisik bir ciltle kaliyorsunuzz![]()
Ya valla ben dıkkatlı kullanıorum. Nazar degmesınde yavas yavas rengı acıo koyu lekeyı. Uclu olrak kremı kullanınarap kızı çok yağlı bir krem gözenekleri tıkamaktan farklı bi işe yaramıyo tabi bu benim görüşüm.expigmente gelirsek kullanırken bigün güneş kremi sürmeden çıktım leke oldu ve geçmiyobu ara tekrar denemeyi düşünüyorum ama bu sefer dikkatli olucam
![]()
Pekı sende kırısıklıkmı oldu. Sadece bu kremımı kullandn tek basına? Benım cıldmı hıc bı sekılde soymadı
Arap kizi kreminimi kullaniyorsunuz ayrica uclu derennnYa valla ben dıkkatlı kullanıorum. Nazar degmesınde yavas yavas rengı acıo koyu lekeyı. Uclu olrak kremı kullanın
Expigmenet acnelyse ve locoid işte. Ya ınsanın grckten cok sınırı bozuluo. Lazer son carre zaten ama ondada memnun olmayanlar var. Ben dovme sıldrmstm gayet ıyıydıArap kizi kreminimi kullaniyorsunuz ayrica uclu derennn