Arkadaşlar bu kremin cilt rengini ve lekeleri açtığını duydum ama sadece lekeye degil tüm yüzüne sürsem zararı olurmu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewet canım zararı olur yanlız bu krem genellikle güneş yanıklarını veya agda yanıklarını açıo yani doğal bi cildi açma gibi bi yeteği olmadığı gibi leke yapar
bide kesinlikle sürdüğün bölgeyi güneş ışınlarından koru hatta gece uygula sabahta o bölgeyi mutlaka yıka güneş ışınına maruz kalırsada leke yapar dikkat et geçmiş olsun
Teskkür ederim peki ten acmak için bildiginiz bi krem varmı
canım o senin doğal teninse açılması mümkün deil ancak peeling falan yaptırman lazımki yinede genetiğinle ilgili
ama prinç unu maskesi var o baya faydalı cilt tonunu daha aydınlık gösterio
bi kaba 1 yemek kaşığı prinç onu koy birazda süt karıştır bunu yüzüne sür 30 dk beklet haftada 2 kere falan uygula
Anladım teşekkür ederim :) aslında cok esmer degilim buğday tenliyim bu maskeyi uygulıcam denedinizmi siz?
Canim ben denedimde bende cok beyaz tenliyim cok sikayetciyim ciltte ufak bisi ciksa hemen belli oluo oyuzden ben cok denemedim ama bi kere denememde bile cildm daha aydinlik olmustu
:) pekii teşekkürler inşallah bende işe yarar
inşallah yarar canım ama buğday tenli olarak çok şanslısın bunuda belirtiyim
:) işte kimse kendinde olanı beğenmez ya benim ki de o hesap
:)))çok haklısın
ewet canım zararı olur yanlız bu krem genellikle güneş yanıklarını veya agda yanıklarını açıo yani doğal bi cildi açma gibi bi yeteği olmadığı gibi leke yapar
bide kesinlikle sürdüğün bölgeyi güneş ışınlarından koru hatta gece uygula sabahta o bölgeyi mutlaka yıka güneş ışınına maruz kalırsada leke yapar dikkat et geçmiş olsun
Ben expigment kullandim ilk başta birşey olmadi fakat 1 haftadir sürdüğm yerlerde kahverengi yanık izleri oluştu gece kullaniyodum bu ilacı kalıcı bir iz olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?