ey ikinci kadinlar

İkinci kadın olmam merak etmeyin. Karısını aldatan bir zamparadan kendime koca yapmam. İkinci kadınların suçu salak olmaları sanırım. Karısını aldatan seni de aldatır. Ha amacı sadece biraz hoş vakit geçirmekse kullansın atsın o zamparayı. İyi olur.

Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Allahim bildigin gibi yap de. Beddua etme doner dolasir seni bulur. Aynisi basima geldi ve o kadinla evlendi. Ben 5 yasindaki oglumla ortada kaldim. 17 sene oldu. Ogluna bakarim vs ne vaatler vermis. Bana telefonda bagirirken yan taraftan guluyormus. Oglum hepsini anlatmisti.

Ben aldatılsam ikinci kadınla ne işim olur ki? O olmasa başka kadın olurdu. Demek ki sizden başka kadınlar var diye aldatılıyorsunuz :KK70: kocalarınız karaktersiz bilmem nasıl heriflerse aldatılıyorsunuz işte. Evli erkeklerle beraber olan kadının yaptığı yanlışdır değildir bilmem ama aldatan kocanın yanlışıyla uzaktan yakından benzeyen bir şey değil. İsterse adam boşanmasın ona tekmeyi bassın onun sorunu. Kadının bahsinin geçmesi bile komik. Sanki tecavüz etmiş. Bana ne kadından? Boşuna giydirmeyin o kadınlara. Oh olsun size :KK70:
Muhttemelen 2.kadinsiniz.bu kadarr avukatligini yaltiginiza gore kusura bakmayin ne aldatan esle ne de 2.kadinla empati yapamiyoruz ama siz iyi yaptiniz..
Aldatan 2.kadini da 3.kadinla aldatir ben cok guzelim karisnda bulamadigini bende bukdu egosuna hic girmeyin.
Yuva yikanin yuvasi olmaz kimsenin aglayarak kaybetigini bir baskasi gulerek kazanamaz.
Aldataninda 2.kadininda cezasini allah versin

Bende karısını seven yapmaz diyorum yoksa baska kadına asık olup evladından bıle vazgecıyorsa ne evladını sevıyor nede esını bence boyle bırınden kurtuldugunuza sukredın sadece kadın degıl esınız daha da suclu

Boşandıktan sonra o kadına gider diye düşünmüştüm ama gitmedi, demişsiniz de kadının zaten hayatında birisi varmış. Hem eşinizi hem de diğer adamı aynı anda idare ediyormuş; kadın, eşinize kapılarını kapatıp diğer adamla evlenmiş. Hal böyle olunca da eşinizin o kadına gitme gibi bir fırsatı olmamış yani. Pişman olduğundan değil.

Valla ikisnde de var suc aldatN kadin erkek her kimse en adi insandir.2.kadin erkekte bu adilige canak tutan kisidir her ikiside mide bulandirici:kusmuk:

ben eşinizde suç buluyorum
eşinizin size sadakat borcu vardı eşinizle evlendiniz sözler verdiniz o kadınla değil
kadına gelince evli olduğunu biliyor muydu acaba eşinizin (bu sorunun cevabını bilmeden nasıl sucluyorsunuz onu anlamıyorum )

kadın suan mutlu demişssiniz eğer kadının bi suçu olsaydı o da çekerdi bu dünyada

tavsiyem o kadını bırakın artık
takip etmeyin
mutlu mu mutsuz mu boşverin
suçu günahı varsa Allah versin cezasını
eşinizle de boşanmışssınız
hakkınızda hayırlısı olsun
beddua etmeyin döner dolaşır size yavrunuza gelir

Ikinci kadindan cok size sadakat sozu veren midesiz kocanizin esas suclu oldugunu anlayana kadar, piyon gorevindeki ikinci kadina saydirmaktan cok esiniz olacak karaktersize saydirdiginiz zaman kendinize sayginiz olacak. Ikinci kadin namussuzdu bile bile evli adamla oldu tamam, kocanizin namussuzlugu esas problem olmali. Her namussuz kadin saf(!) kocanizi kandiracaksa isiniz var.
Sıktınız artik. Orselenmis duygularinizi kadina sövüp alttan alttan acabalarla kocayi aklamaya calismakla tamir edemezsiniz.
Ha bir de bunu soyleyen her kadini hii sen de ikinci kadindin di mi diye cirkin sekilde bilmeden itham edeiyorsunuz. Hayatimda hic ikinci kadin olmadim cok sukur aldatilinca da esas suclu benim esim demektir.

Ikinci kadindan cok size sadakat sozu veren midesiz kocanizin esas suclu oldugunu anlayana kadar, piyon gorevindeki ikinci kadina saydirmaktan cok esiniz olacak karaktersize saydirdiginiz zaman kendinize sayginiz olacak. Ikinci kadin namussuzdu bile bile evli adamla oldu tamam, kocanizin namussuzlugu esas problem olmali. Her namussuz kadin saf(!) kocanizi kandiracaksa isiniz var.
Sıktınız artik. Orselenmis duygularinizi kadina sövüp alttan alttan acabalarla kocayi aklamaya calismakla tamir edemezsiniz.
Ha bir de bunu soyleyen her kadini hii sen de ikinci kadindin di mi diye cirkin sekilde bilmeden itham edeiyorsunuz. Hayatimda hic ikinci kadin olmadim cok sukur aldatilinca da esas suclu benim esim demektir.
"Ikıncı kadını neden savunuyorsun" diyen de var. Daha önce de yazmıştım yine yazayim:
Madem öyle içen kocalarınız için içkiye; kumar oynayan kocalarınız için kumara saydırın. Onlar olmasaydı kocalarınız temiz kalacaktı.

Kusura bakmayın ama burada o kadınların kimseye karşı bir sorumluluğu yok... Sorumluluğu olan sizin eşleriniz sevgilileriniz. Ha, onurlu olan kadın bence başkasının eşine sevgilisine göz koymaz, ama bu kadınları sorgulayacağınıza affettiğiniz kocalarınızı sorgulasanız keşke... Belki kadınların haberi yoktur ya da boşanmak üzere zannediyorlardır? Tekrar söylüyorum birinin evli olduğunu bilip ona yaklaşan insan onursuzdur ama suçlu değildir üzgünüm. Şu, kadın kim bilir ne yaptı da erkek kandı zihniyetinden de vazgeçin artık. Herkesin kendi aklı fikri var, erkeğin içinde o pislik yoksa yapmaz. Her erkek aldatmaz, demek ki onursuz birini sevmişsiniz. Kabullenin.

+1:KK9::KK9:

Boyle bir sey yasayan var mi demissin. Var. Omur boyu da yurek acisi. Sadece yasayanlarin bilebilecegi bir duygu bu. Aldatilip da o aciyi yasamadan da bol keseden atmak ne kadar dogru o da ayri bir konu.
Ben eski esimin ayni is yerinde calistigi sekreterle aldatildim. Yani o kisi hic eski esim tarafindan kandirilmadi. Evli oldugumuzu cocugumuzun oldugunu, sorunumuz olmadigini gayet de biliyordu. Kandirilan bendim oysa. Kiz cok cabaladi gozume sokmak icin. Acik acik olmasa da. Dolayli yollardan. Uzun hikaye. Bunu anlamam icin epey ugrasti. Bense suphelensem de ispatlayamadigim icin eski ese inanmayi tercih ettim. Sonunda bosandik. Ortak hayatlari ayirdik. Herkes kendi yoluna gitti. Onlar hala ayni is yerinde. Evlenmediler. Evlenirler mi bilmem. Belki mal paylasimi davasi bitince belki de bu sekilde sevgili gibi devam ederler. Kim suclu tartismasina gelince... Esas suc tabi ki sadakat sozu veren es. Ancak ikinci kisinin de sucluluk payi var. Hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Ornegin burasi benim evim, ne istersem yaparim diye komsularimizi rahatsiz etmeye hakkimiz var mi? ya da karsi komsumun evine comak sokmaya hakkim var mi? Ben bosandim kimseye sorumlulugum yok, adam dusunsun diye sizlerin kocasini ayartmaya hakkim var mi? Yazili olmasa da bazi kurallar vardir uyulmasi gereken. Herkes her istedigini yapamaz. Hepimiz toplum olarak insanlik geregi birbirimize karsi sorumluyuz. Canimizin her istedigini yapamayiz. Kendisine metresligi ya da adi neyse ikinci kadin olmayi layik goren aptallar aslinda en buyuk kotulugu kendine yapmistir. Karisini degil beni secti diye dusune dursun o, adam da iki kadini idare etttigi icin kendini kumesin horozu zannetsin su bir gercek ki burada esas kaybeden bu tip kisiliksiz ve sahsiyetsizler yuzunden dagilmis ailede buyuyen cocuklardir. Tekrar tekrar soyluyorum esas suclu sadece uckurunu dusunen erkektir ancak ikinci kadinin da bu yuvanin yikilmasinda bir payi kesinlikle vardir. O olmasaydi baskasi olacakti diyenlere sozum..Tum kadinlarimiz bu tip erkeklere prim vermese o sahsiyetsiz aldatma potansiyelli erkekler de belki buna yapmaya cesaret edemeyecekler.

Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...

Ben kadını suçlamıyorum şöyle , elin karısı çocuğunu yavrusunu düşünür mü ? İçi sızlar mı ? Babası yani erkekler düşünecek kızlar !! Çocugumvar annesiz babasız kalır 10 dk zevkim için diyecek geri çekecek kendini !!! Eşini yeniden keşfedecek aşk tazeleyerek bir sürü yolu var .. kadın kadının düşmanı hele öyle vicdansız sürtükler yuva çocuk mu düşünür ???

Boyle bir sey yasayan var mi demissin. Var. Omur boyu da yurek acisi. Sadece yasayanlarin bilebilecegi bir duygu bu. Aldatilip da o aciyi yasamadan da bol keseden atmak ne kadar dogru o da ayri bir konu.
Ben eski esimin ayni is yerinde calistigi sekreterle aldatildim. Yani o kisi hic eski esim tarafindan kandirilmadi. Evli oldugumuzu cocugumuzun oldugunu, sorunumuz olmadigini gayet de biliyordu. Kandirilan bendim oysa. Kiz cok cabaladi gozume sokmak icin. Acik acik olmasa da. Dolayli yollardan. Uzun hikaye. Bunu anlamam icin epey ugrasti. Bense suphelensem de ispatlayamadigim icin eski ese inanmayi tercih ettim. Sonunda bosandik. Ortak hayatlari ayirdik. Herkes kendi yoluna gitti. Onlar hala ayni is yerinde. Evlenmediler. Evlenirler mi bilmem. Belki mal paylasimi davasi bitince belki de bu sekilde sevgili gibi devam ederler. Kim suclu tartismasina gelince... Esas suc tabi ki sadakat sozu veren es. Ancak ikinci kisinin de sucluluk payi var. Hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Ornegin burasi benim evim, ne istersem yaparim diye komsularimizi rahatsiz etmeye hakkimiz var mi? ya da karsi komsumun evine comak sokmaya hakkim var mi? Ben bosandim kimseye sorumlulugum yok, adam dusunsun diye sizlerin kocasini ayartmaya hakkim var mi? Yazili olmasa da bazi kurallar vardir uyulmasi gereken. Herkes her istedigini yapamaz. Hepimiz toplum olarak insanlik geregi birbirimize karsi sorumluyuz. Canimizin her istedigini yapamayiz. Kendisine metresligi ya da adi neyse ikinci kadin olmayi layik goren aptallar aslinda en buyuk kotulugu kendine yapmistir. Karisini degil beni secti diye dusune dursun o, adam da iki kadini idare etttigi icin kendini kumesin horozu zannetsin su bir gercek ki burada esas kaybeden bu tip kisiliksiz ve sahsiyetsizler yuzunden dagilmis ailede buyuyen cocuklardir. Tekrar tekrar soyluyorum esas suclu sadece uckurunu dusunen erkektir ancak ikinci kadinin da bu yuvanin yikilmasinda bir payi kesinlikle vardir. O olmasaydi baskasi olacakti diyenlere sozum..Tum kadinlarimiz bu tip erkeklere prim vermese o sahsiyetsiz aldatma potansiyelli erkekler de belki buna yapmaya cesaret edemeyecekler.

Geçmiş olsun Allah güzel kapılar açsın sana sonsuz katılıyorum eş eş suçlu önce erkek. Sadakat sözü veren eş! Eve gelince çocuğunun yüzüne bakan baba ! Karısını beyaz gelinlikle alan adam suçludur .. elin o..pusu düşünmez ki adam düşünmedikten sonra.. cehennem bu dünyada izle canım muhakkak yanacaklar

Back
X