Ey KK Kadinlari!!!

Sizin konunuzda cok güzel olmus heee valla tam yerinde tam da dert yani....

Herkesin farkli farkli derdi sorunu var Size ne? Bize ne ? Kime ne? Bu konuyu acip bunu dile getirmek ne alaka???

Dikkat cekme cabalari akil vermeye calismalar baska konulara gelip iyiki buranin adi bdv yazip satasmaya calismalar hadi iyisiniz birkac kelime yazdik.

Anlasilan su ki benim rahatsiz oldugum konular kimseyi rahatsiz etmemis. Acaba bu konulari arkadas arasinda da konusuyor musunuz? Yoksa bu klavye ekstra bir ozgurluk mu sagliyor? :)

İnanın ben de rahatsız oluyorum. Hatta bahsettiğiniz gaz konusunu okuyunca "bu ne ya, konu sahibi ilkokul çocuğu herhalde" dedim içimden. Ama burada üyelik sahibi olan herkes gibi belirli sınırlar dahilinde konu açma hakkı var. O sınırı aşıyorsa gerekeni yapacak moderatörler de mevcut.

Bu konu kapanmazsa polemik olacak bi konu gibi görünüyor şimdiden

Parmagini cektirip gaz cikartan sevgili
O konuya cok gulmustum

Bundan anlamamız gereken;
Milletin her tarafı hava

Kusura bakmayın ama sizi bu konuda biraz "üfürükten teyyare " olmuş.

Nabza gore mi duzenlediniz yorumunuzu? :)

Merakimdan soruyorum. "Bolumde acilan her konuyu oku" diye kafaniza silah dayayan biri mi var? Ya da birileri..

Her konuya dalmazsan bu sorunu yaşamazsın. Konu başlığından az çok belli oluyor zaten, olmadı konu başlığının üzerine gelip mause bekletirsen içeriğin bir kısmı okunuyor. Seçiciliği kendin yapacaksın

Açılan konulara gönderme yapmayınız lütfen.
Konu açmadan önce bölüm kurallarını okuyalım.

Ve ayrıca dini ve siyasi yorum yasaktır!
Üyeler hakkında konu açmak yasaktır!
Bunları da buradan duyurayım..

Ufacık bir durum kimine büyük bir dert gelebilirken, kimine göre de dert gelmeye bilir..

Her üye kurallar dahilinde ilgili bölümlere konu açabilir, kural dışı konulara ve mesajlara denk gelindiğinde lütfen mesajları ve konuları kib -leyelim..

En kısa sürede işlem yapılır,yanlış yere açılmış konular ilgili bölümlere taşınır..
İyi forumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…