• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ey midem...! Doy artık

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Kızlar valla patlama noktasına geldim 2 haftadır bitmek bilmeyen bir açlık doymama hissi var... Neredeyse dolabı yicem.. Normalde tek ögün beslenirim. Eşimi de beklerim. Eksik vitaminim flan da yok. Saglikliyim cok şukur ama şu 2 haftadir dunyayi yedim desem yeridir. Acıktıgımda çay icim o açlik gecer normalde bende. Ya yemek yiyorum hala doymuyooorm. 01.30 da orta boy pizza yedim afiyetle. Saat 04.00 mutfaktan geliyorum ne yiyebilirm diye baktım 1 kutu puding 2 danette bir adet meyveli yogurt yedim migdem kaziniyoo hala. Valla yeter. Aranizda bu sorunla müzdarip başka bir hanımefendi varmıdır acaba ???

Aman dıkkat edın .. Saglıklı sebze yemegınız olsun evde. Ben cok sık yemk yıyorum gece özellikle.. Atıyorum bır brokoli salatası , havuc salatası bulunduruyorum ki bır ıkı kasık kafi geliyor .. Aksi hlde makarna yapıp yedıgım oluyor:)

Kızlar valla patlama noktasına geldim 2 haftadır bitmek bilmeyen bir açlık doymama hissi var... Neredeyse dolabı yicem.. Normalde tek ögün beslenirim. Eşimi de beklerim. Eksik vitaminim flan da yok. Saglikliyim cok şukur ama şu 2 haftadir dunyayi yedim desem yeridir. Acıktıgımda çay icim o açlik gecer normalde bende. Ya yemek yiyorum hala doymuyooorm. 01.30 da orta boy pizza yedim afiyetle. Saat 04.00 mutfaktan geliyorum ne yiyebilirm diye baktım 1 kutu puding 2 danette bir adet meyveli yogurt yedim migdem kaziniyoo hala. Valla yeter. Aranizda bu sorunla müzdarip başka bir hanımefendi varmıdır acaba ???
kış saatine dönüyor vücut,belki de regl durumları.Regl öncesi her yarım saatte bir bütün ekmek yerim :rolleyes::KK33: şükür oldum da bitti oburluğum

zaman zaman benim de öyle oluyor.
dünyaları yesem doymazmışım gibi geliyor ama yemiyorum.
evde lahana, elma filan bulundurun açlığınızı onlarla bastırın.
bir de tarçın ve yoğurt yemenin iştahı kestiğini duymuştum deneyin isterseniz.

Çok stresli dönemlerimde ne bulsam bende yerim.
Normalde yemediğim şeyleri bile...Böyle bir durum bilinç altı olabilir mi ? Bundan muzdarip olduğum için ilk aklıma o geldi
Bu arada afiyet olsun...

Tek öğün beslenilir mi günde:(
Sabah direk deli gibi yediğiniz vi kahvaltı yapın bence tıka basa doyun sonra anca akşama acıkıyor insan zaten öğlen yersiniz normal normal akşam da yarı aç uyursunuz oldu bitti hem kilo olmaz hem de gayet sağlıklı ...

Hamile olabilir misin?
Hamileliğimin en başında iştahım çok açılmıştı. Hatta bir paket çikolata yetmemişti ikinciyi yemiştim ilk defa. Mide bulantılarım başlayınca azalmıştı ama şimdi hafifledi ve iki sabahtır bir tost kesmiyor ne yesem diye düşünüyorum. :KK45:

Ayrıca günde 1 öğün hiç sağlıklı değil. Belki de vücudun seni kışa hazırlamak için aldığın enerjiyi yetiremiyor ve beynin bu yüzden açlık sinyali veriyordur.

Protein agirlikli beslenirsen emin ol cok acikmayacaksin☺Karbonhidrat agirlikli beslendikce daha cok acikiyoruz ve ben bu sekilde kilomu koruyorum.

Tek öğün beslenmenizden kaynaklanıyor bence (sağlık sorunu olmadığı ićin ilk aklıma gelen bu) sabah güzel bir kahvaltı yaparak başlayın, yumurta,zeytin,ceviz ,badem yada tam buğdaylı ekmekle. Bu sizi öğlene kadar tutar. Öğlende makarna,pilav,ekmek vb karbonhidratları yemeyin,çorba ,salata,ızgara et ,tavuk,balik olabilir yada sebze yemeği yoğurt.
Akşamda yine karbonhidratsız bir beslenme düzeni oluşturun acıkmazsınız.
Şeker,karbonhidrat çok acıktırır. Saglikli beslenmiyorsunuz bundan acıkıyorsunuz.

Aman dıkkat edın .. Saglıklı sebze yemegınız olsun evde. Ben cok sık yemk yıyorum gece özellikle.. Atıyorum bır brokoli salatası , havuc salatası bulunduruyorum ki bır ıkı kasık kafi geliyor .. Aksi hlde makarna yapıp yedıgım oluyor:)

Ooo ben neler yedigimi daysam varyaaa :) ciddi boyutta sknti olmaya basladi bu bende eşim bile yeterrr dediii artik dun gece dr.a flan git ben alisik degilim dedi

Back
X