• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ey midem...! Doy artık

Çoook kg aldım :eek:
İştahlıyım bir görsen:kk77:
kansızlık demir eksikliği var:110:

Cnm bak demir hapini kullandim 2 ay kadar ve iştah hiç olmadi zerre kadar. Düsun uyanp ilacimi iciyordum 1 saat 2 saat sonra hafiften acikir gbi oluyordum cay veya su icince aclik aksam 8 e kadar olmuyordu. Esimi rahatlikla bekleyebiliyordum. Ama suan hicbise olmamasina ragmen hicbir sekilde dayanamiyooorum beklwyemiyorum yataga aç girim uyuyamiyorum gerci zaten tokta girsem 1 saate acikiyorum da neyse. Kansizliginiz ve demir eksikligi icin bilgileri ozelden verebilirim benimki oyle duzeldii

Karacigeri bilmiyorum ama mide iflas bayragini cekecek gecen mide spazmi geciriyorum diye gidecektim acile soda ictim gecti artik nasil zorladiysam :)
Sonuçta yediğimiz gıdaların yağları karaciğere hasar veriyor, sonra kolestrol olarak geri dönüyor, mide yedikçe büyür, büyüdükçe açlık artar.. Açlığınızı düşünmemeye çalışın. Tiroid ve trigiliseride baktırın, açlık tokluk şekerinede.. sanırım bebek istiyordunuz, eğer tedavide hormon iğneleri veya haplar kullandıysanız onlarında ne yazıkki yan etkisidir bu..

Sonuçta yediğimiz gıdaların yağları karaciğere hasar veriyor, sonra kolestrol olarak geri dönüyor, mide yedikçe büyür, büyüdükçe açlık artar.. Açlığınızı düşünmemeye çalışın. Tiroid ve trigiliseride baktırın, açlık tokluk şekerinede.. sanırım bebek istiyordunuz, eğer tedavide hormon iğneleri veya haplar kullandıysanız onlarında ne yazıkki yan etkisidir bu..

Klomenin olabilir

Siz bu söylediğim testleri yinede yaptırın diye tavsiye ederim.. Bir endokronoloji uzmanı yada dahiliyeciyle.. Veya tedavi gördüğünüz doktora danışın.

Siz bu söylediğim testleri yinede yaptırın diye tavsiye ederim.. Bir endokronoloji uzmanı yada dahiliyeciyle.. Veya tedavi gördüğünüz doktora danışın.

Eger bu reglden sonra da devam ederse mutlaka gidicem hormonsal oldugunu dusunmemin sebebi gogus ucumun yanmasi. Onun haricinde sknti yok bakacam artik reglden sonra

Eger bu reglden sonra da devam ederse mutlaka gidicem hormonsal oldugunu dusunmemin sebebi gogus ucumun yanmasi. Onun haricinde sknti yok bakacam artik reglden sonra
Hamilelik belirtilerindede göğüs hasasiyeti oluyor :rolleyes: Umutlandırmak istemem ama, 1 hafta içinde olmazsanız yine kan testi yaptırın ;)

Ya ben bir tabak makarnayla doymuyormmm ne lahanasi ne elmasiiii hahaha :) gecen esim meyve dogradi 3 adet hurma 2 adet muz. Ben koltukta oturuyorum o yerde yukari verdi bana 10 dk sonra tabagi geri verdim boş. Eşim şok. Bana neden birakmadin diyor nasil gozum donduyse :)

Of of of
E afiyet olsun madem :)

Back
X