eyazgulsah Burun Estetiği Ameliyatı

cnmm albümüne eklemişsin görünüyo resimler:)yüzüne yakışmış ,doğal duruyor güle gülle kullan cnmmmmm:)

zübeyir örter kendısıı kocaelindee tanınann plastık doktorudurr ve benn 2 milyara yaptırdımmm ama
arkdsımm daha önce ona yaptırmıss saollsun bana bu fiyatta yaptırdıı bı arkdlarr ben bur da okuyorumda ınanılmazz büyük paralarr gecıyorr sonuçta okdr ıı doktorlamız varkı ben doktorum bulmadan önce tam 1.5 senee arastırdımmm iştanbula kadr ama zübeyir örteyın yaptıgıı burunları canlı canlı gördümmm arkdslarr çok güzel yapıyorrr ınannın gercektten amaa işte o kişilerı gördükten sonnra kesınlıklee bı izmit küçük oldugundaa görmemm sansımm fazlaaa denk geldııı gördğm konusttumm kesınllıklee zübeyir bey dedım sonra sonuçta bu olduu çok memnummmm arkdslarr

ayyy harika olmuş. ne kadar farklı olmuşsun. imrendim.güle güle kullan.

Şeniz
ayyy harika olmuş. ne kadar farklı olmuşsun. imrendim.güle güle kullan.

çok tesk ederımm hayattım saol tabı suan halaa şis daha bır ay 4 günlük bır burunn bu dahaa hele bukdr zammmda böyle olmasııı ben bıle halaa ınanmıyorummm bakalım ileride nasıl olucakkk ama tabı burdaa doktorundaa nekdr iyi oldugunu ortayaaa cıkarıyorr sanada güzel sözlerın için çok tesk ederımmm çok morel verıcııııdııı :sm_confused:

merhaba eyazgülşah şimdiki resimlerinide görebilirmiyiz çünkü bende zübeyir beyi düşünüyorum .sen ameliyat olalı 10 ay felan olmuştur ve şimdi burnun tam olarak oturmuştur.eğer resimlerini atarsan çok sevinirim.

slm kızlar seka devlet hastanesinde burun estetiği yapan bi dr var ama arkadaşlarımda gördüm süper burunlar yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…