Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunRabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah![]()
Allah razı olsun![]()
Evet canımAa şimdi fark ettim. 20 yaşında mısın?
Sizin çocuğunuz var mıRabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah![]()
Evet canım![]()
Sizin çocuğunuz var mı
Normalde düşünmüyordum ama hastaneye gittim yumurtalıklarda tembellik var dedi ondan belli ya olmazsa dedim ve istedim bir tanede olsun yinede istiyorum. Ya olmazsa diye sürekli düşünüyorumİlk çocuğuma hamileyim.
Ancak senden 10 yaş büyüğüm
Hatta yaşım 30 olmak üzere olmasaydı, daha da ertelerdim çocuk işini.
Sen erken evlenmişsin ve şuan bile çok küçüksün. Çok erken değil mi çocuk için ?
Banada dua eder misin ismim Rabiaİlk çocuğuma hamileyim.
Sen erken evlenmişsin ve şuan bile çok küçüksün. Çok erken değil mi çocuk için ?
Bir sorununuz yoktu demi sizinİlk çocuğuma hamileyim.
Normalde düşünmüyordum ama hastaneye gittim yumurtalıklarda tembellik var dedi ondan belli ya olmazsa dedim ve istedim bir tanede olsun yinede istiyorum. Ya olmazsa diye sürekli düşünüyorum![]()
Allhım en hayırlı zamanda nasip etsin benimde 2 yıl olmadı şükür şu an hamileym aynı duyguları rabbim sanada nasip etsinKızlar 2 yıldır olmuyor çocuğum ismim Rabia benide dualarınıza Katar misiniz![]()
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunÇok duydum burda yumurtalarına tembel denilip hamile kalan. Yeter ki umutsuzluğa kapılıp olumsuz düşünmeyin ya olmazsa demeyin. Rabbimin izniyle olacak diyin o isterse verir diyin.. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım doğal yollami yoksa tedavi ile mi olduAllhım en hayırlı zamanda nasip etsin benimde 2 yıl olmadı şükür şu an hamileym aynı duyguları rabbim sanada nasip etsin
Nisan'da hsg çekilmiştim 23 Haziran'da hamile oldugumu öğrendim . İlaç vs kullanmadım sadece folik asit oda cok nadir . Önemli olan fikri kafadan atmakmış ümidimi kesmiştim tamm ne zaman olursa olsun uğraşmıycam dedim olduAmin inşallah canım doğal yollami yoksa tedavi ile mi oldu
İnşallah benimde olurNisan'da hsg çekilmiştim 23 Haziran'da hamile oldugumu öğrendim . İlaç vs kullanmadım sadece folik asit oda cok nadir . Önemli olan fikri kafadan atmakmış ümidimi kesmiştim tamm ne zaman olursa olsun uğraşmıycam dedim oldu
İnşallah canmİnşallah benimde olurhayırlısı sağlıkla gelsin bebişin