Freely erken gebelik testi

Rznklc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2025
29
3
1
28
Kızlar selam ☺️

Benim 6 yıldır çocuğum olmuyor çikolata kistimden ötürü normalde regl günüm dündü tabi sapmalar oluyor hele ki bu sıcaklarda ben bu ay takviye vitamin filan da kullandım testi yaptım ilk 2 dakikada varla yok arası çizgi belirdi daha önce defalarca kez yalancı pozitifden dilim yandı bu marka güvenilir mi yine hüsran olmak istemiyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 20
Öyle regli sancım da yok bu gün biraz göğüslerim şişti regli zamanı karnım çok şişer karnım şişti

Sizce var mı bişeyler
Teste göre var görünüyor aslında ama bu son zamanlarda nerde kimde. Görsem marka fark etmeksizin negatif yada pozitif yalancı çıkabiliyor. En iyisi diğer yorumdaki gibi test alın tekrar ama iki marka alıp ikisini birden yapin. Tabi yine de en doğru sonuç kan tahlili olacak . Yinede tahlil yapana kadar içiniz rahatlar😊

Teste göre var görünüyor aslında ama bu son zamanlarda nerde kimde. Görsem marka fark etmeksizin negatif yada pozitif yalancı çıkabiliyor. En iyisi diğer yorumdaki gibi test alın tekrar ama iki marka alıp ikisini birden yapin. Tabi yine de en doğru sonuç kan tahlili olacak . Yinede tahlil yapana kadar içiniz rahatlar😊
Doğru diyorsunuz ben her seferinde aşırı heyecanlandığım için ne yapacağımı hep şaşırıyorum ☺️

Rabbim bende dahil isteyen herkese nasip etsin inşallah vardır olmasa bile üzülme vaktinde mutlaka olur
Amin Rabbim isteyen herkesi göz aydınlığı olacak hayırlı evlat nimetiyle rızıklandırsın inşallah , olmazsa da alıştık artık takdir Allahtan

Aminn inşallah vardır mucize bebek
Bu gün yaptım bunu da iş yerine yakın eczane de ge5 kaset test vardı yaptım ama çok sonra takribi 40 dakika sonra bakabildim bu şekildeydi ilk etapta çıplak gözle çok zor görünecek ince bi çizgi görür gibi oldum ama emin değilim sonra da bu şekildeydi

Eklentiler

• IMG_2011.webp
    IMG_2011.webp
    52 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2010.webp
    IMG_2010.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 4
Back
X