- 11 Eylül 2012
- 386
- 16
- 68
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Bu kadar biber gazı bu kadar polis kandiilliye yapılsaydı şu an çoktan pkk bitmişti ama işlerine gelene saldırığ işlerine gelmeyene saldıran yanlı bir yönetimdeyiz maalesef. Bende elhamdülillah müslümanım ama ne dinime ne kaç çocuk dğouracağıma ne nasıl dığuracağıma kimseyi karıştırtıp dinimi ağızlarına sakız yaptırıp üstğnden prim yaptırtmam bu babamda olsa farketmez başbakanda olsa farketmez.. Din inanç insanın kalbindedir ahirette kalbimizdekiler sorgulanacak niyetlerimiz yaptıkalrımız sorgulanacak. Yıllar önce yapılan din elden gidiyor düşüncesi hergün ısıtılıp bazen farkettirilerek bazen farkettirmeden insanların önüne sürülüyor. O taksimde beşiktaşta gazlanan dayak yiyen türbanlı insanlarda vardı sakallı insanlarda vardı. Herhangi bir medya organında bundan bahsedilip resimlendiğini gördünüz mü? Ben eve geldiğimden beri bakıyorum göremedim maalesef. Yayınlanmış görenvar ise gerekirse özelden msj atıp link verebilirler görmek isterim bir kez olsun gerçeğin yayınlandığını şu medyadan. Birtek canlı yayın yapan Halk tv var internetten canlı da izleyebiliyorsunuz birkez açıp bakın. Akşam saatinde insanları kıstırıp kıstırıp gaz bobamları atıyorlar. İnanın orda olmasam bende inanmazdım mutlaka teör örgütü veya ne bileyim insanlar birşey yapmış derdim ama öyle değil olay.Olaylara karışın demiyorum Birkez gidip görün taksimi gündüz , gecede çıkın bir otele pencereden bakın kim ne yapıyor kim kime saldırıyor.