Eylül 2012 tup bebek yaptırıp sonuc bekleyenler ://

sakarya09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
18
0
86
Sakarya
Arkadaslar Eylül 2012 yani bu ayın 11. İnde transferim oldu bugün 8. Gunüm merakla bekliyorum sOnucu benim gibi yeni transfer olan var mı ???????:nazar::18::49:

Benimde dün oldu transferim bugüm birinci gün hayırlısı olsun bekleyen bütün arkadaşlarım için:16::16::16::16::16:

hayırlısı olsun canım çok ama çok heyecanlı bir durum evde dinlenmek tamam iyi hoş güzel ama inanılmaz sıkıldım :27:

Merhaba Kizlar uzun zamandir bu konuya bisey yazilmamis umarim hayiri haberler almissinizdir. Benimde 20 eylulde yapildi transferin 3. Gununden beri lekelenmelerim oluyo ve sancilarimda var korkuyorum. Birde test gunumu 30 eylul olarak verdi doktorum transfer gunu sayilmiyorsa 10. Gun oluyor erken degilmi sizce yardim edin lutfen

Merhaba Kizlar uzun zamandir bu konuya bisey yazilmamis umarim hayiri haberler almissinizdir. Benimde 20 eylulde yapildi transferin 3. Gununden beri lekelenmelerim oluyo ve sancilarimda var korkuyorum. Birde test gunumu 30 eylul olarak verdi doktorum transfer gunu sayilmiyorsa 10. Gun oluyor erken degilmi sizce yardim edin lutfen

12. gün veriliyor genelde ama 10.günde çıkar yükselmişse yükselmiştir o güne kadar

Arkadaslar Eylül 2012 yani bu ayın 11. İnde transferim oldu bugün 8. Gunüm merakla bekliyorum sOnucu benim gibi yeni transfer olan var mı ???????:nazar::18::49:

arkadaslar aranıza yeni katıldım 12 gündur sizlerden gelen mesajları okuyordum öncelıkle söylemek istedigim başaran herkesi tebrik ediyorum isteyen herkese rabbim ezik bırakmasın diyorum ben 20 eylül yumurta toplandı 24 eylül transfer oldu 3 embrıyo koyuldu dün beta hcg 0.100 cıktı bu ücüncü 0.100 dü ne düşünsem bilmiyorum ama burda sizleri okudukca yalnız olmadıgımı gördüm üzgün degilim ama hic keyfim yok

arkadaslar aranıza yeni katıldım 12 gündur sizlerden gelen mesajları okuyordum öncelıkle söylemek istedigim başaran herkesi tebrik ediyorum isteyen herkese rabbim ezik bırakmasın diyorum ben 20 eylül yumurta toplandı 24 eylül transfer oldu 3 embrıyo koyuldu dün beta hcg 0.100 cıktı bu ücüncü 0.100 dü ne düşünsem bilmiyorum ama burda sizleri okudukca yalnız olmadıgımı gördüm üzgün degilim ama hic keyfim yok

bacmm beğenmemin sebebi tekrar gelip okuyasın diyeydi
3.kez aynı sonucu alman çok üzücü peki size açıklama yapılmadımı 3 tedavinde aynımı oldu
mesela yapay rahim uygulaması yada lenfosit aşıyı denemedimi doktorunuz.

Slm arkadaslar bende ayın 9 öğreneceğim inşallah bebislerimin benle Olduğunu size sevinçle bildiririm umarım

bacmm beğenmemin sebebi tekrar gelip okuyasın diyeydi
3.kez aynı sonucu alman çok üzücü peki size açıklama yapılmadımı 3 tedavinde aynımı oldu
mesela yapay rahim uygulaması yada lenfosit aşıyı denemedimi doktorunuz.

arkadaşım sevgiler ben bu yazını yeni fark ettim kusura bakma nolur benim sorun yaş 36 iken iki kere yaptırdım ikisindede yumurta sayısı 6 bölünen de iki embriyo olmuştu doktor o zaman yüzde 60 sans vermişti olmadı ben tamamen vaz gecmiştim annem ve eşimin cok istemesiyle eylül 2012 tekrar denedik zorla 5 yumurta oldu 4 ü iş gelişti 3 ü döllendi ama 2. kalite embriyo oluştu ve yinede yaşımın 40 olmasına ragmen yüzde 50 tutabilir dedi 3 üde transfer yapıldı ama tutmadı şimdi ko kültür yapıcaz yine aynı doktorumla ve menegonla başlıcaz birde ben bal-polen-propolis gibi bir karışım kullanmak istiyorum bakalım hayırlısı ilgin icin teşekkür ederim

Back
X