nerelerdesiniz... herlese iyi akşamlar...
gogicimm bekle az kaldı şurda 3gün daha sabret cnmm :) sonraa buraya kocaman hamileyim yazıcan bizde halayy cekicez :)) uzun zamandır halay çekemiyoruz :) o bahsettiğin değerlerin bhcg ile alakası yok die biliyorum boşve r şimdi onlları düşünmee
bebeğimizolsun nasıl giidiyor bekleyiş :)
mirage ,, havin sizlerden de güzell haberler bekliyoruzzz....
nerelerdesiniz... herlese iyi akşamlar...
gogicimm bekle az kaldı şurda 3gün daha sabret cnmm :) sonraa buraya kocaman hamileyim yazıcan bizde halayy cekicez :)) uzun zamandır halay çekemiyoruz :) o bahsettiğin değerlerin bhcg ile alakası yok die biliyorum boşve r şimdi onlları düşünmee
bebeğimizolsun nasıl giidiyor bekleyiş :)
mirage ,, havin sizlerden de güzell haberler bekliyoruzzz....
Topik bos kaldi canim nasilsin
Ferihacm sen nasilsn
Iyiyim canim bol geziyorum.inan kafa dagitiyorum sadece ev isini felan biraktim hic canim istemiyor kalkiyorun yatagi bile duzeltmeti istemiyorum aman bi gun gelip temizlicemdir heralde
Siz guzel haberlerinizi verince dahada iyi olcam oyle aklimdasiniz guzel sonuclarinizi 4 gozle bekliyorum
Topik bos kaldi canim nasilsin
Cnm bnde istyrm istediginz haberi vermeyi ama malesef umutlarm tukendi bnm e2im 100 geldi progesteronum 19 a yakn yani umut cok aza indi suan icimde hcg bile yaotrmk gelmiyo cnm ins allahm yoktan var eden rabbim bnm evladmida ve sirasyla hepmznkinide yoktn ar etsn cnm((
Valla bnde anlmdm cnm baklm cmrtesi ckck meydana ak karaa offfİim cnm saol sen nasılsın..bnde ara ara gez ara ev iş falan öyle zaman geçiriyorum işte... 2 ay geçsin diye gün sayıyorum yeni tedavi için :))
İim bnde saol cnm... Yaa gogi de öyle yazmış e2 ve progestoron değerinden anlaşılıyormuki hamile olup olmadığın? Ben hiç öyle duymamaıştım yanii siz neden öyle içinizi karartıyorsunuz ki ?
İim cnm saol sen nasılsın..bnde ara ara gez ara ev iş falan öyle zaman geçiriyorum işte... 2 ay geçsin diye gün sayıyorum yeni tedavi için :))
İim bnde saol cnm... Yaa gogi de öyle yazmış e2 ve progestoron değerinden anlaşılıyormuki hamile olup olmadığın? Ben hiç öyle duymamaıştım yanii siz neden öyle içinizi karartıyorsunuz ki ?
Boyaci hemen bidami yaptircan kiz bana doktorum 6 7 ay dinlen yoksa yapmam cok yiprandin dedi
Kizlar gogi yani oykum dun test yaptrdi negatf cikti ve ardindan adet oldu rabbim sabir versin tekrr toparlanma gucu versn ve baslasn sag salim o da ve kollari dolsun eabbim aratmasin
Zyxell cnm bnm allahm pozitifi gormeni nasip etsin tek umidimiz sensin tatlm
cnm bnm senin de bnm de henüz zamanımız var
yani ikimizde buraya inş. test günlerimizde güzel şeyler müjdeler yazıcaz.
kızlar netten uzak durmaya çalışıyorum
boyacı cnm, feriha ikinize de üzüldüm herşey de bi hayr var bundan sonraki tedaviniz inş. bebişlerinizi getirsin amiiiin.
gogii ve bebeğimiz olsun arada girip bakıyorum inş. iyi haberlerinizi alıcaz kızlar
beni sorarsanız bugün 4. gün ne kasık ağrısı ne karın ağrısı var, progestan iğnesi beni mahvetti kızlar zor yürüyor zar zor oturup kalkıyorum. dualarınızı eksik etmeyin inş.
Kizlar merhaba,
Hepinizi takip ediyorum, üzüntülerinizle üzülmeye ve mutluluklarinizla mutlu olmaya devam ediyorum....
Allah hepimizin bu yolda sabrini ve bebeklerini versin insallah....
Benimde yarin 3.ay kontrolum var, cokcok gerginim. Hep bu asamada mutsuz oldum gecmiste....Yarin icin o yuzden cok stres yaptim... guzel dualarinizi bana da yollayin
Cnm A llah sabır versin ...diyecek hiç biişi bulamıyorum inş umudun bi sonraki tedavidedir....
Cnm saolasın...inş sennle ve bebeğimizolsun la sevineceğiz...güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Cnm A llah sabır versin ...diyecek hiç biişi bulamıyorum inş umudun bi sonraki tedavidedir....
Cnm saolasın...inş sennle ve bebeğimizolsun la sevineceğiz...güzel haberlerinizi bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?