Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 28
yok canım yaa tıp fakültesi...muhtemelen çıkmıştır belkide bende merkezime nasılsa gönderirler dr..umda beni arar diye bekliyorum:))))))))

Kız meraklanmadın mı anaa ev telaşına düştün tabi
İnşallah temiz çıkmıştır canım:16:

elfaesin slm var tatlım bu tedavinde bebeğine ulaşacağını düşünüyor içine öyle doğuyormuş....))

aleyküm selam canım getirenden yollayandan allah razı olsun inş hamişerin duası kabul olur içine doğanda olur canım rabbimin izniyle burdaki can arkadaşlarımın duasıyla inş bebişlerimi göbüşüme aldıktan sonra 9 ay bırakmazlar beni

saçmalama:))) kal burda yanlışlıkla düştün :))) gitme atrık özledil biz seni....
ve diğer kayıp arkadaşlar aysebaab... ayşen 79... şafak... nerdesiniz....

Canim benim ins baska zaman havinim suraya yazsin ins hamileyim die ondan sonra gelicem ins ugursuzlugum ıspatlansin ins:)google bebek kurabiyeleri die yaz lutfen bi bak dogum ne zamansa emrin olur birde kiz erkek bildir mjs sinir oluyorum 10 dk bekletiyo:( bebek ii ins 2 tarama yaptirdik allahin izniyle ii cikti pipi goremiyorum dedi:)14 hafta oldu bende seker cikti baya yuksek diyetteyiz bulantim tiskintim hic olmadi dikkat ettim herkesin kizi oluyo bu sene kiz senesi herhalde:) havinim ne olur hamile kallllll hep duamdasin :(

Canim benim ins baska zaman havinim suraya yazsin ins hamileyim die ondan sonra gelicem ins ugursuzlugum ıspatlansin ins:)google bebek kurabiyeleri die yaz lutfen bi bak dogum ne zamansa emrin olur birde kiz erkek bildir mjs sinir oluyorum 10 dk bekletiyo:( bebek ii ins 2 tarama yaptirdik allahin izniyle ii cikti pipi goremiyorum dedi:)14 hafta oldu bende seker cikti baya yuksek diyetteyiz bulantim tiskintim hic olmadi dikkat ettim herkesin kizi oluyo bu sene kiz senesi herhalde:) havinim ne olur hamile kallllll hep duamdasin :(

doğum şubat 25/26 ....kız bebek inşallah:)))))))))....
bu arada kızlar bu tarih ve cinsiyet abimin kızı için
gizli bebek yapmadım:))))))))

canım benim rabbim ne yazmışsa kaderimize onu yaşarız inş benimde kaderimde bu tedavimin sonunda hayırlısıyla bebişlerime kavuşmak vardır bu bekleyişlerimin sonu inş bebişlerime kavuşmam için bir adımdır rabbim muradımı gönlümden geçen dualarımı biliyo inş bende hayırlısıyla kavuşurum bebişlerime ve sım sıkı tutunurlar bana 9 ay hiç bırakmazlar beni

canım hoş geldin yeni bir topik yeni bir başlangıç neden kaçıyonki

Sagol canim benim ask a geldim bu gece kalici degilim gidiciyim:)

doğum şubat 25/26 ....kız bebek inşallah:)))))))))....
bu arada kızlar bu tarih ve cinsiyet abimin kızı için
gizli bebek yapmadım:))))))))

Bak oda kiz :) kiz yili demekki aysegul yetis kizi kacirma basla biran once:)ay cok kalmis kurabiyelere baktin mi kac tane lazim kuzum hemen soyle acil is basina geciorum :) birde sana tulden ponponlar yolluyor olucam odaya asarsin kuzum deger istediginide yolluyorum mjs bekleyemiyorum sıkiyo ayri dogma 5 kala burda bana haber verin kizlar kurabiyeleriniz benden hastanede dagitirsiniz:)

canım benim rabbim ne yazmışsa kaderimize onu yaşarız inş benimde kaderimde bu tedavimin sonunda hayırlısıyla bebişlerime kavuşmak vardır bu bekleyişlerimin sonu inş bebişlerime kavuşmam için bir adımdır rabbim muradımı gönlümden geçen dualarımı biliyo inş bende hayırlısıyla kavuşurum bebişlerime ve sım sıkı tutunurlar bana 9 ay hiç bırakmazlar beni

İns havinim ins buarada dikkat ettim sen hep bebislerim diosun icine mi doguyor kuzum ya ins ikiz annesi olursun:)

Back
X